En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yıktı geçti zaten o bölüm,ne ağladım bende varya,biz birde meslek olarak aynı olunca dahada acı veriyor.
Öyledir tabi asker, polis olmak bunların ailesi eşi çocuğu olmak da çok büyük fedakârlıklar gerektiriyor.
Allah hepinizden razı olsun

Ben on lisans dan girdim yetmedi 70
Kpss gene kolay geldi bana valla ben bankacılık mezunuyum Halk bankasına girdim hiç bir sınavda o kadar zorlanmıştım
Halk Bankası sınavlarına 2-3 defa girdim bende canım 67 puan aldım ankarada yasamasam tüm iller oluyordu

Ben on lisans dan girdim yetmedi 70
Kpss gene kolay geldi bana valla ben bankacılık mezunuyum Halk bankasına girdim hiç bir sınavda o kadar zorlanmıştım

Sorularmı kazık yoksa,kızım bir bankanın görüşmesine gitmişti aman allahım sanırsin ki ülkeye baş müfettiş filan alacaklar.

Öyledir tabi asker, polis olmak bunların ailesi eşi çocuğu olmak da çok büyük fedakârlıklar gerektiriyor.
Allah hepinizden razı olsun

Sizler aileniz çocuklarınız rahat uyuyun diye hep nöbet başında bekledi eşlerimiz.
Kurşunlara hedef oldu eşim.

Halk Bankası sınavlarına 2-3 defa girdim bende canım 67 puan aldım ankarada yasamasam tüm iller oluyordu
Bende 65 almıştım baya oldu ama evlendigim sene girmistim.

Sizler aileniz çocuklarınız rahat uyuyun diye hep nöbet başında bekledi eşlerimiz.
Kurşunlara hedef oldu eşim.
Evet öyle ben bu fedakarliklarin farkında büyüdüm evlatlarımız da öyle büyüyecek inşallah .
Dualarimiz hep onlar ile.

Bende gireli 5-6 yıl oldu artık girmiyorum :)
Ziraate girseydin keşke ben başvuru tarihini kacirmistim yoksa girecektim ben stajimi o bankada yapmıştım.
Bir çok arkadaşım yerleşti o sınavda. ziraat daha makul sınavları diğerlerine göre .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…