Özel eleme yapıyoruzGördüm gördümMaşaAllah sana da kız herkes de güzel yahu burada
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel eleme yapıyoruzGördüm gördümMaşaAllah sana da kız herkes de güzel yahu burada
![]()
Bende seni izliyorum ama yine gözükmüyorYaptım canim
BendeYine olmadı da ben ekranı büyütüp baktım tekrar maşallah![]()
Ayarları düzeltsen iyi olur özellikle oylamada profiline ihtiyacım var:)Büyük göstermiyor fotoyu herhalde yasağol canım sizede maşallah
![]()
Gördüm canım, maşaAllah paşalara çok yakışıklılar
Tamam yapayim :))neyi düzeltecezAyarları düzeltsen iyi olur özellikle oylamada profiline ihtiyacım var:)
Bu neden abla :)) şey mi konuları bulabilmek için mi :))Ayarları düzeltsen iyi olur özellikle oylamada profiline ihtiyacım var:)
Eeee editor güzel ve genç olunca tabi ona yakışmaya çalışıyoruz :))AhahhÖyle gibi gerçekten
![]()
Buradaki ayarlarıTamam yapayim :))neyi düzeltecez
Canım profilinizden ilk mesaja gidiyorum link için :)Bu neden abla :)) şey mi konuları bulabilmek için mi :))
Allah Allah bu arada Lili de çok güzel arkadaşlar maşallahBende seni izliyorum ama yine gözükmüyor![]()
Anlamadim da boşver sen beni şu an nedense bişey anlayasim yokCanım profilinizden ilk mesaja gidiyorum link için :)
Maşallah prensese benimde arkamdaki ortanca kızAnlamadim da boşver sen beni şu an nedense bişey anlayasim yok![]()
Profilinizden konuyu kopyalarsam üyeler tıklayınca ilk mesaja yani tarife gidiyor.Bölümden kopyalayınca 2-3 sayfalara gidiyor orada tarif yokAnlamadim da boşver sen beni şu an nedense bişey anlayasim yok![]()
Evet maşallahAllah Allah bu arada Lili de çok güzel arkadaşlar maşallah![]()
Değil miEeee editor güzel ve genç olunca tabi ona yakışmaya çalışıyoruz :))
Lilide mi koydu resim onu kaçırdımAllah Allah bu arada Lili de çok güzel arkadaşlar maşallah![]()
Herşeyi üyeler olarak mı işaretleyelim ablacanProfilinizden konuyu kopyalarsam üyeler tıklayınca ilk mesaja yani tarife gidiyor.Bölümden kopyalayınca 2-3 sayfalara gidiyor orada tarif yok![]()
Biz çirkiniz yaniEvet maşallahJenna16 ve E Evvab çok çok güzel onları ilk gördüklerim den :))
deynepnaz ile N Nana
gurtmingotam birde
Blue_Peri i görmedim
BirTutamMutluluk20 ve smile çok şeker bayıldım görünce azerin tam bir Azeri güzeli
İkinci okumada anladımProfilinizden konuyu kopyalarsam üyeler tıklayınca ilk mesaja yani tarife gidiyor.Bölümden kopyalayınca 2-3 sayfalara gidiyor orada tarif yok![]()