En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sağol canımcım

Kemik erimesi var bel tarafında geçen haftalard acile gidip iğne vurulmuştu.
Tekrardan kemik taraması isteyeceğim,omurlardada kireçlenme var.
Geçmiş olsun kemik ölçümünü ihmal etme.
Koru kendini bel önemli zorlamamak lazım iş yaparken falan dikkat et

Elimdeki tarifide Nevreste abla vermişti zaten daha kategori belli değilken ilk tatlımı bende düşünüyordum sonra heyecandan unuttum sağolsun Nevo abla hatırlattı ama bende iş yok
Tatlı sevmiyor musunuz?Ben çok seviyorum ya her hafta bir tane yaparım.Su anda canım revani istiyor usenmezsem yapacağım

Tatlı sevmiyor musunuz?Ben çok seviyorum ya her hafta bir tane yaparım.Su anda canım revani istiyor usenmezsem yapacağım
Tatlı ve sevmemek ben tatlı manyağıyım hemde şerbetli tatlı hiç üşenmem üşendiğim yerde eşim devreye girer sağolsun hiç eksik etmez o yüzden tosuncuk oldumya

Hatırladım ablacanım çok geçmiş olsun ❤

Sağol canısı yarın gideyim bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun kemik ölçümünü ihmal etme.
Koru kendini bel önemli zorlamamak lazım iş yaparken falan dikkat et

Daha önce yapılmıştı zaten,tekrar bakılmasında fayda var.
Bir anlık yanlış hareket etkiliyor hemen tutuluyorum sonra.

Bir iki gün önce haşhaşlı revani yaptım yaparkende dedim keşke bunu seçseydim hazır yapmışken neyse ki artık böyle tehlikeli tatlıları evde bekletmiyorum hemen kv ye falan gönderip imha ediyorum

Bir iki gün önce haşhaşlı revani yaptım yaparkende dedim keşke bunu seçseydim hazır yapmışken neyse ki artık böyle tehlikeli tatlıları evde bekletmiyorum hemen kv ye falan gönderip imha ediyorum

Geçenlerde haşhaşlı kek yapmıştım içine portakal rendeledim süper oldu tadı

Sağol canısı yarın gideyim bakalım ne olacak.

Daha önce yapılmıştı zaten,tekrar bakılmasında fayda var.
Bir anlık yanlış hareket etkiliyor hemen tutuluyorum sonra.
Benim KV de de var o da çok dikkat eder.Yoksa iki büklüm kalıyor.korse vermişti Dr süpürge yapacağı zaman falan takar onu.

Portakal çok yakışıyor zaten,sık sık yaptığım için bide öyle denerim

Bir kere hastanede yemiştik eşimin çok hoşuna gitmişti sonra deneyim dedim güzel oldu aromatik kokusuda olunca güzelce mideye indi.

Bende haşhaşlı yapsam mı diye düşündüm hiç denemedim yapayım bakayım normal revaniyi portakal rendesi koyarım bende

Benin direk kekti zaten,tatlı olarakta olur mis gibi kokar hatta limom rendeside katılabiliyor revaniye.

Rica ederim beni yoldan çıkarmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…