En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
bende iyiyim :) birazcık karnım ağrıyor niyeyse
Regl zamanın mi yaklaştı acaba. Benim öyle de hem biraz karın ağrısı hemde aşırı duygusallık var üstümde dünden beri ağlamaklı bir ruh hali içindeyim gözyaşları istemsiz akiveriyor ..

Regl zamanın mi yaklaştı acaba. Benim öyle de hem biraz karın ağrısı hemde aşırı duygusallık var üstümde dünden beri ağlamaklı bir ruh hali içindeyim gözyaşları istemsiz akiveriyor ..
yok benimki yeni bitti yumurtlamadayım ay bende regl olduysam bana kız hemen göz yaşları süzülür yemeğimi beğenme küserim ama normalde öyle bir insan değilim ama regl çok alıngan hasas sulu göz oluyorum bide sinirli
geriye nme kaldıki eşimde bazen der neden değişiyorsun anlam veremiyorum her ay aynı şey yada gene malum günler mi diyo herkese böylemi oluyo diyo gahah

Oluyor ya banada aynı seyleri yasiyorum

Eşimin kafa yapısından biri daha
Hafta sonu insan yatar değil mi,saat 8 oluyor ,kalk öğle oldu diyor
Uyudum pişman değilim

haha eşiniz benim erken kalkmış halim işten alışkanlık 8:30 da kalkıyorum eşimde uyumayı sever dyanıom öğleye kdar yada dayanamayıp uyandırıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…