• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
bende iyiyim :) birazcık karnım ağrıyor niyeyse :KK43:
Regl zamanın mi yaklaştı acaba.🙄 Benim öyle de hem biraz karın ağrısı hemde aşırı duygusallık var üstümde dünden beri ağlamaklı bir ruh hali içindeyim gözyaşları istemsiz akiveriyor ..

Regl zamanın mi yaklaştı acaba.🙄 Benim öyle de hem biraz karın ağrısı hemde aşırı duygusallık var üstümde dünden beri ağlamaklı bir ruh hali içindeyim gözyaşları istemsiz akiveriyor ..
yok benimki yeni bitti yumurtlamadayım :D ay bende regl olduysam bana kız hemen göz yaşları süzülür yemeğimi beğenme küserim ama normalde öyle bir insan değilim ama regl çok alıngan hasas sulu göz oluyorum bide sinirli :D
geriye nme kaldıki :D :D eşimde bazen der neden değişiyorsun anlam veremiyorum her ay aynı şey yada gene malum günler mi diyo :D herkese böylemi oluyo diyo gahah :D :D

yok benimki yeni bitti yumurtlamadayım :KK70: ay bende regl olduysam bana kız hemen göz yaşları süzülür yemeğimi beğenme küserim ama normalde öyle bir insan değilim ama regl çok alıngan hasas sulu göz oluyorum bide sinirli :KK70:
geriye nme kaldıki :KK70::KK70: eşimde bazen der neden değişiyorsun anlam veremiyorum her ay aynı şey yada gene malum günler mi diyo :KK70: herkese böylemi oluyo diyo gahah :KK70::KK70:
Oluyor ya banada aynı seyleri yasiyorum :KK70:

Eşimin kafa yapısından biri daha :skandal:
Hafta sonu insan yatar değil mi,saat 8 oluyor ,kalk öğle oldu diyor :skandal:
Uyudum pişman değilim :KK53:

haha eşiniz benim erken kalkmış halim işten alışkanlık 8:30 da kalkıyorum eşimde uyumayı sever dyanıom öğleye kdar yada dayanamayıp uyandırıyom :D :D

Back