• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yorgun bı halim var abla kesin kararlıyım fırın alacağım :)) bugün fırın baktım eşime bugün itiraf edeceğim fırın alma fikrini mecbur kabul edecek o da :D

Bişey yaptığım yok çocuklar hala ayakta hafta sonu diye eşimden tatil evde aynı devam hayat sizler nasılsınız
Okuma boşver ne yapıyorsun nasılsın:KK45::KK200:

Yorgun bı halim var abla kesin kararlıyım fırın alacağım :)) bugün fırın baktım eşime bugün itiraf edeceğim fırın alma fikrini mecbur kabul edecek o da :KK70:

Bişey yaptığım yok çocuklar hala ayakta hafta sonu diye eşimden tatil evde aynı devam hayat sizler nasılsınız
Saat Onda gözlerim aradı sonra jeton düştü yarın pazar dedim ondan gelmedi :KK70:

Yorgun bı halim var abla kesin kararlıyım fırın alacağım :)) bugün fırın baktım eşime bugün itiraf edeceğim fırın alma fikrini mecbur kabul edecek o da :KK70:

İyi canım çok şükür:60:İnşaallah sözünü dinler ve alır bende bu hafta çamaşır makinası ve bulaşık makinası alacağım inşaallah:)

Back
X