En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kimse yok ama 2 hafta oldu bin sayfaya yaklaştık:)
Arkadaşlar bir mesajı 2 3 kere gönderiyorsa ondan olmuş olabilir
İşin şakası tabi
Şükür canım, bildiğin gibiyim

Sen nasılsın

Misafirler biraz ağırtop

Görümceler, kayınvalidemler, eşimin büyük amcası ve ahalisi mecbur menüyü sıkı tuttum
Gelin olmak zor zanaat canım, seni çok iyi anlıyorum
Ellerine emegine saglık, kazasız belasız atlatırsın insallah

İyiyim canım, aynı bildigin gibi :)

Yok bayağıdır olmuyor düzeldiKalabalığız ondan hızlı ilerliyor:)Ben akşam geliyorum her geldiğimde en az 30 sayfa oluyor

Sen o halinle koşturuyorsun yine, ben halime şükrediyorum

Kaynana el atmıyor mu hiçbir şeye

Etimek tatlııs ile kemalpaşa bambaşka bence:)Etimek daha güzel ve sevilen bir tatlı:)
Yok aradigim ana malzeme deyince aklıma hiç Etimek gelmedi o an .Kemalpaşali birşey mi yapacak acaba dedim.
Etimek tatlisini da bende çok severim
Çok da güzel görünüyordu.

Yok bayağıdır olmuyor düzeldiKalabalığız ondan hızlı ilerliyor:)Ben akşam geliyorum her geldiğimde en az 30 sayfa oluyor
Geçmişi takip edemiyorum, anca güncel sohbetinizi okuyorum
Sen o halinle koşturuyorsun yine, ben halime şükrediyorum

Kaynana el atmıyor mu hiçbir şeye
Yok oturuyor canım, arada bir temizliğe yardım ediyor, çamaşır asıyor hepsi bu

Yok aradigim ana malzeme deyince aklıma hiç Etimek gelmedi o an .Kemalpaşali birşey mi yapacak acaba dedim.
Etimek tatlisini da bende çok severim
Çok da güzel görünüyordu.
Aynen çok güzel yapmış bende severim:)O hiç tatlı yapmadım deyince aklıma onu önermek geldi:)

Iyi aksamlar, suraya hastaliktan kirilan bir smile forever birakiyorum. 1 gecede dunyam tersine dondu. Butun kemiklerim sizliyor resmen aman dikkat edin bu havalara guven olmuyor. Dun disarida baya cok yurumustum belki de ondan
Çok geçmiş olsun canım tez şifa versin Rabbim

Iyi aksamlar, suraya hastaliktan kirilan bir smile forever birakiyorum. 1 gecede dunyam tersine dondu. Butun kemiklerim sizliyor resmen aman dikkat edin bu havalara guven olmuyor. Dun disarida baya cok yurumustum belki de ondan
Çok geçmiş olsun canım, havalar bir sıcak bir soguk. İnsanı hasta ediyor

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…