- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
Tünaydın ,Cumamız mübarek olsun![]()
Tünaydınlar yaptınmı tatlını gardaş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın ,Cumamız mübarek olsun![]()
Şerbeti bırak Onların kullandığı un ,yağ bile farklıNe bicim serbet o yaaAma dun
deynepnaz da sicak hamura doktugunde daha citir oldugunu soyledi. Yakinda bi daha yaparim sanirim cunku bu isi cozmem sart
![]()
Yok yapamadım ,salı düşünmüştüm,müsaittim o gün, şansıma hava kapalıydıTünaydınlar yaptınmı tatlını gardaş![]()
Yok yapamadım ,salı düşünmüştüm,müsaittim o gün, şansıma hava kapalıydıBugün öğleden sonra yokum ,yarın misafir gelecek çekim sunum uğraşamam,pazar eşim evde uğraşamam ,bakalım ne zaman
![]()
Dün pazara gitmeden önce haberim olaydı eyiydi,pazardan 5 tl ye aldımGeldimöğleden sonrada pazara gideceğim.
Hanımlar bim'de çok güzel marul vardı 2.95 fiatı haberiniz olsun,pazarda 5 liraya satıyorlar.
Hep diyorum ki bir daha ki kategori fazla beklemeyeceğim ,başlarda yapacağım diyorum ,bir türlü denk gelmiyorDenk gelmiyor desene,olsun ya daha vakit var nasılsa halledersin.
Yoksa ürünleri güzel,kendi baldo pirinci süper oluyor.
Selam hoş geldin,büyüdü artık annesi ne mamalar yiyecek artık.
Bu ara Kızılay soda da uygundu,birkaç paket attım seleyeevet bende money paraları için gidiyorum tek o iyi oluyor :)
Dün pazara gitmeden önce haberim olaydı eyiydi,pazardan 5 tl ye aldımKoca bahçe boş boş duruyor ,eksem mi acaba ?Heves ediyorum maydonoz,yeşil soğan ,marul bari ekeyim diye de hep düşüncede kalıyor,icraat yok
![]()
Hep diyorum ki bir daha ki kategori fazla beklemeyeceğim ,başlarda yapacağım diyorum ,bir türlü denk gelmiyor![]()
ben yayla kullanıyorum hiç kullandın mı canım
anneler morarmisSiz niye mora boyandiniz![]()
Hayırlı Cuma’lar kızlar
Sizi çok ihmal ettim, farkındayımFakat bildirim hiç gelmiyor.
Sayfalarda birikmiş oluyor, okumaya üşeniyorum![]()
kiz hava kotu diye diye 3 gunu gecirdin ekle artikTatlı yapmadıgımı kim söyledi
Bugün eklicem inşallah ama hava cook kötü
Bende Migros’un Yerli Bafra pirinci ve Reisin baldo pirincini kullanıyorum. Çokta memnunumBemde bugün gördüm aldım 1 tane güzeldi marullar.
Bahçeye eksen ne olacak,bide su parası ödeyeceksin fazladan gerçi kendi emeğinin karşılığını almakta güzel olur.
Aynen fırsat olmuyor demekki.
Çok önceden kullanmıştım onu.
Migros'un gerçekren kendi pirinci güzel,birde Bim'inde öyle efsane pirinç var oda baldo süper oda tavsiye ederim.
Tünaydın canısılar Hayırlı Cumalar![]()
Yagmurlu ama cektim yinedekiz hava kotu diye diye 3 gunu gecirdin ekle artik![]()
Bende
Migros’un Yerli Bafra pirinçli ve Reisin baldo pirincini kullanıyorum. Çokta memnunum![]()
Yagmurlu ama cektim yinede
Cuma Yogunlugum gecsin eklicem canım hazır hersey :))