• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok yapamadım ,salı düşünmüştüm,müsaittim o gün, şansıma hava kapalıydı:skandal:Bugün öğleden sonra yokum ,yarın misafir gelecek çekim sunum uğraşamam,pazar eşim evde uğraşamam ,bakalım ne zaman :skandal:

Denk gelmiyor desene,olsun ya daha vakit var nasılsa halledersin.

Geldim :KK33: öğleden sonrada pazara gideceğim.
Hanımlar bim'de çok güzel marul vardı 2.95 fiatı haberiniz olsun,pazarda 5 liraya satıyorlar.
Dün pazara gitmeden önce haberim olaydı eyiydi,pazardan 5 tl ye aldım :deli:Koca bahçe boş boş duruyor ,eksem mi acaba ?Heves ediyorum maydonoz,yeşil soğan ,marul bari ekeyim diye de hep düşüncede kalıyor,icraat yok:olamaz:

Dün pazara gitmeden önce haberim olaydı eyiydi,pazardan 5 tl ye aldım :deli:Koca bahçe boş boş duruyor ,eksem mi acaba ?Heves ediyorum maydonoz,yeşil soğan ,marul bari ekeyim diye de hep düşüncede kalıyor,icraat yok:olamaz:

Bemde bugün gördüm aldım 1 tane güzeldi marullar.
Bahçeye eksen ne olacak,bide su parası ödeyeceksin fazladan gerçi kendi emeğinin karşılığını almakta güzel olur.

Hep diyorum ki bir daha ki kategori fazla beklemeyeceğim ,başlarda yapacağım diyorum ,bir türlü denk gelmiyor:deli:

Aynen fırsat olmuyor demekki.

ben yayla kullanıyorum hiç kullandın mı canım

Çok önceden kullanmıştım onu.
Migros'un gerçekren kendi pirinci güzel,birde Bim'inde öyle efsane pirinç var oda baldo süper oda tavsiye ederim.

Bemde bugün gördüm aldım 1 tane güzeldi marullar.
Bahçeye eksen ne olacak,bide su parası ödeyeceksin fazladan gerçi kendi emeğinin karşılığını almakta güzel olur.

Aynen fırsat olmuyor demekki.

Çok önceden kullanmıştım onu.
Migros'un gerçekren kendi pirinci güzel,birde Bim'inde öyle efsane pirinç var oda baldo süper oda tavsiye ederim.
Bende Migros’un Yerli Bafra pirinci ve Reisin baldo pirincini kullanıyorum. Çokta memnunum 😁

Back
X