- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Bakalım sunumu yapayım da çözerim inşallah :))onu bende bilmiyorum ben yeni sayılırım sütten![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım sunumu yapayım da çözerim inşallah :))onu bende bilmiyorum ben yeni sayılırım sütten![]()
![]()
Basit olsun canım bu bizim ilk tatlımız maksat ayağımız alışsınYaaa herkes bekliyor ama cok basit![]()
Bakalım sunumu yapayım da çözerim inşallah :))
Önemli olan katılmaktı zaten :)))Basit olsun canım bu bizim ilk tatlımız maksat ayağımız alışsın![]()
Benim tatlıyı beklemeyin baklava yapılmadı, künefe yapılmadı onları bekleyininşallah herkes senin tatlıyı bekliyor :)![]()
Önemli olan katılmaktı zaten :)))
Benim tatlıyı beklemeyin baklava yapılmadı, künefe yapılmadı onları bekleyin![]()
Yeni yapman lazım canımm birde tarifin yapılmamıs olması lazım :)yaa bende mi koysam mı
bir resim önceden yaptığım olurmuuu![]()
Yeni yapman lazım canımm birde tarifin yapılmamıs olması lazım :)
Sunumdan vazgecebilirimhmm sen paylaş bana canlı örnek olur bekliyorum hahahiyice gerilecek zipzip
![]()
Sunumdan vazgecebilirim![]()
Yok yok paylascam o kadar ugrastım aksamsen paylaşmaktan vaz geçiceksin az kaldıkonuyu değiştirelim :)
![]()
Yok yok paylascam o kadar ugrastım aksam![]()
Az sonra sunum resmi cekcem sonrada müsait olunca Paylasırım canım ama ne zaman acılıyor bilmiyorum onaydan geciyor :)ellerin dert görmesin11:30 damı paylaşıyordun
![]()
![]()
Geldimöğleden sonrada pazara gideceğim.
Hanımlar bim'de çok güzel marul vardı 2.95 fiatı haberiniz olsun,pazarda 5 liraya satıyorlar.
Az sonra sunum resmi cekcem sonrada müsait olunca Paylasırım canım ama ne zaman acılıyor bilmiyorum onaydan geciyor :)
marulun indirime girdiğini bile gördük ya durumumuz vahimgeçen bir kısır yapayım dedim migrosta marul 6 tll idi vaz geçtim
![]()
Hemde ne vahim,migros zaten pahalıdır,orada domates 3 lira 2 gün önce aldım.
evet bende money paraları için gidiyorum tek o iyi oluyor :)
Hayırlı Cumalar herkese, mamalar konusu beni çok heyecanlandırdıek gıdaya son 2ay bizim, güzel güzel tarifler öğreneceğim inşallah
![]()