- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Allak bullak ettiler bizi abla:)))kazene mesajlar yagiyodur simdiBenimde laptopun sürümü değişti,bir ara eşime göstermem lazım nasıl olacak diye ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allak bullak ettiler bizi abla:)))kazene mesajlar yagiyodur simdiBenimde laptopun sürümü değişti,bir ara eşime göstermem lazım nasıl olacak diye ..
Kodları yazarak çok kolay mesela :1 : boşluksuz yap 1den 100e kadar dene :)Cozdum emme su smiley kismi cok yorucu telden.her smiley icin tekrar yukleniyor smiley penceresi
Allak bullak ettiler bizi abla:)))kazene mesajlar yagiyodur simdi
Kodları yazarak çok kolay mesela :1 : boşluksuz yap 1den 100e kadar dene :)
Telden yapinca o da zaman aliyo amaKodları yazarak çok kolay mesela :1 : boşluksuz yap 1den 100e kadar dene :)
Kodları yazarak çok kolay mesela :1 : boşluksuz yap 1den 100e kadar dene :)
Ön izleme çıkıyor gardaşım dene bulAha yanlis kodlar:))))
Ön izleme çıkıyor abla ben öncedende böyle kodla yazardım değişen birşey olmadıDenedim olduda bununda sıralamasını bilmek lazım
Aynen kazene kadinlar bi suru mesaj yazinca dayanamaz kafasi siser eskiye dondurur gibime geliiMutlaka düzelirde daha önce olmuştu ama bu seferki daha karışık oldu sanki demi
Bende niye yokÖn izleme çıkıyor abla ben öncedende böyle kodla yazardım değişen birşey olmadı
Ön izleme çıkıyor abla ben öncedende böyle kodla yazardım değişen birşey olmadı
Bende niye yok
İkinci iki noktayı yazmadan çıkıyorNerde çıkıyor ben nerdeyim şuanda bilen varmı
Bende de yokNerde bu ön izleme
Eki Görüntüle 2240456
İkinci iki noktayı koymadan çıkıyor böyle :)
Taaaam buldum da bu smileyleri tek tek yazip cevaplamam mi gerekiyo onizlemede kalsin diyeİkinci iki noktayı yazmadan çıkıyor