Tamam sana bir tarif bulalım:)Hiç beklemiyordum şerbetli tatlılar kalan tariflerden alırım abla artık iddalıları kapmayacağım ama dayanamam katılmadan yine bırakamam buraları ben aralıksız devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sana bir tarif bulalım:)Hiç beklemiyordum şerbetli tatlılar kalan tariflerden alırım abla artık iddalıları kapmayacağım ama dayanamam katılmadan yine bırakamam buraları ben aralıksız devam
Tabi canımKesinlikle
HanimKelesimiGetir abla da biblo,inci koydu mu tamamdır
Kesinlikle
HanimKelesimiGetir abla da biblo,inci koydu mu tamamdır
Bak bunu konusmamıstık kitabı unutmayalımHaaa birde kitapta oluyor unutma sakın
Siz daha önceki ikamet ettiğiniz yerden tamamen ayrıldınız herhalde demi.
Tahmin ettiğim yerdesiniz şu anda diye düşünüyorum.
Tamam ablaTamam sana bir tarif bulalım:)
Neyse ki İnternet var
En güzelini siz yapıyorsunuz.Şartlar belki zor ama huzur en güzeli:)2 haftada bir Kocaeli'ye gelitor ama evet Assos'a yerleştik iyice ev de bitti. Tamamen köy hayatına döndük. Haftaya kümesleri bitirirsem siteden gezen tavuk yumurta işine gireceğim. Zeytin yağımız ve zeytinimiz zaten bahçeden. Hanım(@Lisabella) bahçeyi ekti, baklalar baş kaldırdı, maydonozlar fena değil....
En güzeli abi bereketli olsun inşallah2 haftada bir Kocaeli'ye gelitor ama evet Assos'a yerleştik iyice ev de bitti. Tamamen köy hayatına döndük. Haftaya kümesleri bitirirsem siteden gezen tavuk yumurta işine gireceğim. Zeytin yağımız ve zeytinimiz zaten bahçeden. Hanım(@Lisabella) bahçeyi ekti, baklalar baş kaldırdı, maydonozlar fena değil....
Sagolasin gardasimEtiketleyelim Nevoş yok
@minik meleklerim
@Lunya
Jenna16
@Lilimam25
@-cantanem-
@H E
@deynepnaz
gurtmingotam
BirTutamMutluluk20
2 haftada bir Kocaeli'ye gelitor ama evet Assos'a yerleştik iyice ev de bitti. Tamamen köy hayatına döndük. Haftaya kümesleri bitirirsem siteden gezen tavuk yumurta işine gireceğim. Zeytin yağımız ve zeytinimiz zaten bahçeden. Hanım(@Lisabella) bahçeyi ekti, baklalar baş kaldırdı, maydonozlar fena değil....
Çok teşekkür ederim canımgurtmingotam bu arada tebrik ederim
En güzeli gercekten sehir hayatından uzak trafik,gürültü yok2 haftada bir Kocaeli'ye geliyoruz ama evet Assos'a yerleştik iyice ev de bitti. Tamamen köy hayatına döndük. Haftaya kümesleri bitirirsem siteden gezen tavuk yumurta işine gireceğim. Zeytin yağımız ve zeytinimiz zaten bahçeden. Hanım(@Lisabella) bahçeyi ekti, baklalar baş kaldırdı, maydonozlar fena değil....
En güzelini yapmışsınız ne mutlu sizlere,doğayla baş başa olmak herm huzur hemde daha sağlıklı olursunuz.
Lisamın da ellerine sağlık zaten becerikli ektiği ürünleride alınca ne mutlu oluyordur taze taze ürünler yiyorsunuz orada.
Heee unutmadan kendini köpek sanan bir kedimiz var. Bu arada fotoğraf deprem zamanı bizim köpeğin fotosudur.
Eki Görüntüle 2240323
Ben bu gece 12'den sonra sanıyordum canım,şimdi geldim daha. Katılırım inşallahJenna16 canım nerelersesin bu kategoriye katılacak mısın
Tarif bulmalıyım tarifEtiketleyelim Nevoş yok
@minik meleklerim
@Lunya
Jenna16
@Lilimam25
@-cantanem-
@H E
@deynepnaz
gurtmingotam
BirTutamMutluluk20
Çok tatlıymış ismi nedir bu minnak köpeğin ,deprem zamanı uyudu demekki hınzır:))