Bugün düzeltilmiştir dün yapsaydın öyle kalırdı:)Dün bendede o seçenek vardı sonra yok oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün düzeltilmiştir dün yapsaydın öyle kalırdı:)Dün bendede o seçenek vardı sonra yok oldu
Yaptım bir iki saat kaldı sonra hem buton gitti hemde şapka düştü kel göründüBugün düzeltilmiştir dün yapsaydın öyle kalırdı:)
O zaman düzeltilmiştir:)Yaptım bir iki saat kaldı sonra hem buton gitti hemde şapka düştü kel göründü
Benim de hala açık çok korkuyorumBenim açık ama istemiyorum
Biz pro olmayanlar için güzel oldu
30 sn beklemeye devam mıÇok güzelll ziyaretçileri konudakileri görüyoruuummm
Rabbim isteyenlere nasip etsinBenim de hala açık çok korkuyorum
Devam malesef30 sn beklemeye devam mı
O ne yazık ki devam30 sn beklemeye devam mı
Ayyy havam batsın : pO ne yazık ki devam
Ne yapalım acelemiz yok bekliyoruzAyyy havam batsın : p
Kızgın ifadeyi kullanmakta şahaneAyyy havam batsın : p
Artık beğeni sayısı düşecek herkesin begejmekten başka şeylerde var yaKızgın ifadeyi kullanmakta şahane
Aaaa siz prolar girememişsiniz biz burdaydık halbukiİyi ki fırının bozuk dedim kendi kendime tatlıyı yapsam ve ekleyemesem kahrolurdum bugün sabahtan öğleye kadar giremedim kk ya
Onlarda sayılıyordur belkiArtık beğeni sayısı düşecek herkesin begejmekten başka şeylerde var ya
Trendlerde en çok minige kizildi diye trende girermisimOnlarda sayılıyordur belki
Öyle birsey olsa kısa sürede girersinTrendlerde en çok minige kizildi diye trende girermisim
23 Nisan'da değilAa bende görüyorum konudakileri
Ben pro mu oldum noldum