- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ben de küçükten gece uykusuz kalınca gündüz onlarla birlikte uyuyordum:) Yoksa ayakta duramıyor insanİyi bende ev çok sıcak uyku bastırdı kızı uyutmak lazım acaba bende mi uyusam diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de küçükten gece uykusuz kalınca gündüz onlarla birlikte uyuyordum:) Yoksa ayakta duramıyor insanİyi bende ev çok sıcak uyku bastırdı kızı uyutmak lazım acaba bende mi uyusam diye düşünüyorum
Hı evet ben de denemiştim onu:) Mesaj kısmında çıkıyordu, cevaplayınca görünmüyordu:))Düzenleniyordu da hani telefon smileleri yapsak da çıkmıyordu önceden
Artık eşim gece vardiyasında 3 çocukla birlikte yattık iki kişilik yatakta nasıl uyuyabikdik tahmin etBen de küçükten gece uykusuz kalınca gündüz onlarla birlikte uyuyordum:) Yoksa ayakta duramıyor insan
Benden beklemeyin yapacak olan varmıBugün tatlı geliyor mu
Ahajhh Balık istifi halinde mi Uykusuz olunca iki büklüm koltukta oturarak uyuduğum bile olmuştur benimArtık eşim gece vardiyasında 3 çocukla birlikte yattık iki kişilik yatakta nasıl uyuyabikdik tahmin et
Tarif aldın ama sen değil mi Ne yaptın fırın işini:)Benden beklemeyin yapacak olan varmı
En kenarda olanlar rahat edemiyor geneldeAhajhh Balık istifi halinde mi Uykusuz olunca iki büklüm koltukta oturarak uyuduğum bile olmuştur benim
Aldım eşime söyledim bakacak sözdeTarif aldın ama sen değil mi Ne yaptın fırın işini:)
Öyle olursa komşuya da düşer o zamanAldım eşime söyledim bakacak sözde
En kotu ihtimal komsuda pisiririm artık
Bende bilezik yapıp ablama çayın demi nasıl olmuş diye foto atmıştım elimde çay bardağı ile
Görgüsüzlük diz boyu
Bende bilezik yapıp ablama çayın demi nasıl olmuş diye foto atmıştım elimde çay bardağı ile
Oda geçen gün perde alıp önünde selfie yapmış
Aynen öyle olur zaten değişik bişey yaptığımda hep veririm ona da yine veririm ama ilk hedefim elde olanı halletmek daha zaman var yarışmanın bitmesine olur gider o zaman a kadar :))Öyle olursa komşuya da düşer o zaman
Baktım sayılmıyor ifadeye gerek yok o zamanBeğeni yerine etkileşim yazıyor artık, o zaman ifadeler de sayılıyordur herhalde
Bende toplamı 90 bin kusuratr yazıyor ve kaç etkileşim aldin nerde aldin hepsi çıkıyor bdv de polemik sebebiBaktım sayılmıyor ifadeye gerek yok o zaman
Eşim birşey anlatmıştı, yeni gelin ertesi sabah kolunda bi ton bilezikleri gösterme amaçlı kolunu sallaya sallaya bu gece rüzgar estiii durdu estiii durdu demişBende bilezik yapıp ablama çayın demi nasıl olmuş diye foto atmıştım elimde çay bardağı ile
Oda geçen gün perde alıp önünde selfie yapmış
Eskidende çıkıyordu beğeniler:)Bende toplamı 90 bin kusuratr yazıyor ve kaç etkileşim aldin nerde aldin hepsi çıkıyor bdv de polemik sebebi
Annemin bir komşu su öyle yapardı kolunu sivayop sallar dururduEşim birşey anlatmıştı, yeni gelin ertesi sabah kolunda bi ton bilezikleri gösterme amaçlı kolunu sallaya sallaya bu gece rüzgar estiii durdu estiii durdu demiş