• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben de küçükten gece uykusuz kalınca gündüz onlarla birlikte uyuyordum:) Yoksa ayakta duramıyor insan😬
Artık eşim gece vardiyasında 3 çocukla birlikte yattık iki kişilik yatakta nasıl uyuyabikdik tahmin et (:

2241236
😜

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Görgüsüzlük diz boyu:KK53:
Bende bilezik yapıp ablama çayın demi nasıl olmuş diye foto atmıştım elimde çay bardağı ile

Oda geçen gün perde alıp önünde selfie yapmış :D

Öyle olursa komşuya da düşer o zaman:KK70:
Aynen öyle olur zaten değişik bişey yaptığımda hep veririm ona da yine veririm :D ama ilk hedefim elde olanı halletmek daha zaman var yarışmanın bitmesine olur gider o zaman a kadar :))

Baktım sayılmıyor ifadeye gerek yok o zaman:KK70:
Bende toplamı 90 bin kusuratr yazıyor ve kaç etkileşim aldin nerde aldin hepsi çıkıyor bdv de polemik sebebi (:

Bende bilezik yapıp ablama çayın demi nasıl olmuş diye foto atmıştım elimde çay bardağı ile

Oda geçen gün perde alıp önünde selfie yapmış :KK70:
Eşim birşey anlatmıştı, yeni gelin ertesi sabah kolunda bi ton bilezikleri gösterme amaçlı kolunu sallaya sallaya bu gece rüzgar estiii durdu estiii durdu demiş:70::70:

Eşim birşey anlatmıştı, yeni gelin ertesi sabah kolunda bi ton bilezikleri gösterme amaçlı kolunu sallaya sallaya bu gece rüzgar estiii durdu estiii durdu demiş:KK70::KK70:
Annemin bir komşu su öyle yapardı kolunu sivayop sallar dururdu :D

Back