- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Evet çorba olabilir epeydir yapılmamıştı oda.İçinde a ö varsa tatlı yeni yaptık abla. Yöresel çorbalar olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çorba olabilir epeydir yapılmamıştı oda.İçinde a ö varsa tatlı yeni yaptık abla. Yöresel çorbalar olabilir
Ne zaman yaa şubatın başı filan değilmiydi,çok sevindim geldi kızlar sonundaDoğurdu ablam
Daha fazla gitsin,zararı olmazBir daha olmasında yasocum,anneane nasıl durumar filan
Günaydınlar yasocum
Sen nşye kobay oluyon ya zaten zayıfsın sen olmazsın
Yöresel tatlarmı acaba
Günaydın mavişimm
Gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun tekrardanAnneanne dün akşam servise çıktı ablam. Kv yanında.
Kaç kilosun söyleseneDaha fazla gitsin,zararı olmaz
Gözünüz aydın olsun yasocum kv mş kalacak yanında sürekliAnneanne dün akşam servise çıktı ablam. Kv yanında.
Öyleymiş çok sevindim prensesler geldiDün doğumu oldu
Çorba yeni yapmadık mı?İçinde a ö varsa tatlı yeni yaptık abla. Yöresel çorbalar olabilir
YuvalamaÇorba yeni yapmadık mı?
Tarif bulmam lazım yöresel ise
Bilmiyorum bilmek istemiyorum daKaç kilosun söylesene
Son an’a kadar tarih belli değildi. Pazartesi günü, dün doğum yapacağını öğrendik.Ne zaman yaa şubatın başı filan değilmiydi,çok sevindim geldi kızlar sonunda
Bir daha yap diyorsunYuvalama
Sağ olasın canım benimGözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun tekrardan
Niye olmasınBir daha yap diyorsun
Hiçbir fikrim yok ablam. Bugün teyze de hastaneye gidecekmiş, belki kv döner.Gözünüz aydın olsun yasocum kv mş kalacak yanında sürekli
Öyleymiş çok sevindim prensesler geldi
Uzun uzun uğraşmayayım dedim güya.Bildirimi neden gelmedi ki?
Anladım dönüşümlü kalsalar herkes için iyi olacak .Hiçbir fikrim yok ablam. Bugün teyze de hastaneye gidecekmiş, belki kv döner.
Dünyaya geldi sonunda sağlıcakla büyütsün,görürsen çok selamlar bendenSon an’a kadar tarih belli değildi. Pazartesi günü, dün doğum yapacağını öğrendik.
Artık nasıl işlerine gelirse ablamAnladım dönüşümlü kalsalar herkes için iyi olacak .
İletirim ablamDünyaya geldi sonunda sağlıcakla büyütsün,görürsen çok selamlar benden
Öyle olması lazımyasocumArtık nasıl işlerine gelirse ablam
Çok sevinirim sağol yasomİletirim ablam