Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu yeni haliyle..

Merhaba ben şerbetçi otu ve corek otu yagini karistirdim bekliyorum simdi 1 hafta o aradada çörek otu yagi ile masaj yapıyorum ise yarar mi 3 gün oldu cayinida icsem bi faydasi olur mu yardim pls..

bende cayını yapıp içiyorum dolgunlık var gercekten muhteşeeeeeeemmmm:))))))))

Cayin tadi için ne kullandiniz bende 1 kez içtim çok kotu şimdi şerbetçi otunu kaynatip çörek otu yagiyla karistirdim 1 hafta beklettim onu kullandim o 1 hagtdada çörekotu yagi ile mmsaj yaptim ise yrar mi dersiniz hafif bi dolgunluk hissediyorum ölçmedm ama :)

sadece şerbetçi otunu içmek de büyümesi için yardımcı mı bayanlar ne kadar sürede gözle görülür fark ettiriyor

kürü 9 ay kullanmak gerektiği yazıyor mailde ama bittiğinde tekrar kullanımla ilgili bişey sormadım.
tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyor

tmm canım sağol teşekkür ederim ama şöyle bi şeyde takıldı aklıma 9.ayda da şerbetçi otunu içiyoruz ama sonra bitiyor öylemi hayıtıda içersek 10 aya tamamlanıyor
istersen maille detaylı sorabilirsin sitesinden canım ben daha ilk kürümü bitirmediğim için son ay hangisi hangi sırayla olur diye düşünmedim.

bende durum budur yani...
japonyada yapılan estetiklerden bi örnek;önceki-sonraki hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…