faydalarını okudum da göğüslerle alakalı yada östrojen hormonu ile alakalı bir şey göremedim. sen düzenli yemediğini belirtmiştin ama sence nasıl fayda edecek gibi mi???avakado çok faydalı bir meyveymiş.içinde doğal yağlar e vitamini cilde iyi gelen ne ararsan var..tadı başta kötü gelmişti ama tam olgunlaştığında yeniliyor artık..
evet her yerde bulunmuyor büyük marketlerde oluyor genelde.
birisi bunun yerine muzda yenebilir demiş bende avakado bulamadığım günler muz yedimben hiç avakoda denemedim. gerçekten işe yarıyor mu acaba? marketlerde falan da öyle bulunmuyor ki kolayca...
masaj yok sadece yemece içmece demi cnm senin proğramın. peki şerbetçi otunu ne kadar atıp kaç dk kaynatıp içiyorsun? ya da hayıt tohumunu nasıl??ben haftada 3 ün toplu yemiyorum her gün yiyiyorum. hepsini her gün tüketiyorum az az. inş gelir hep dua ediyorumbaşta 84 tü şimdi 88-89 falan
işte matem adlı arkadaşımız saraçoğlunun programının fotoğrafını çekip atmış ordaki gibi yapıoyorummasaj yok sadece yemece içmece demi cnm senin proğramın. peki şerbetçi otunu ne kadar atıp kaç dk kaynatıp içiyorsun? ya da hayıt tohumunu nasıl??
masaj için herkes faydalı diyoda bence faydalı değil canım ben çörek yağıyla yapmıştım fazla bi şey olmuyo sanki bilmiyorummasaj yok sadece yemece içmece demi cnm senin proğramın. peki şerbetçi otunu ne kadar atıp kaç dk kaynatıp içiyorsun? ya da hayıt tohumunu nasıl??
sonucun çok iyi bir beden büyüme olmuştur artık..alt ölçünle üst arası fark arttığına göre 75 beden dolgusuz bir sutyen oluyormu?ben haftada 3 ün toplu yemiyorum her gün yiyiyorum. hepsini her gün tüketiyorum az az. inş gelir hep dua ediyorumbaşta 84 tü şimdi 88-89 falan
sorun olmazsa özelden fotoğrafını görmek isterdim..başlangıçtan bugüne..birbirimiz için dua edelim sonuçta peygamberimiz (sav) ayakkabı bağınıza varıncaya kadar Allah'tan isteyin diyor yani
canım içinde o kadar çok yağ varki..ben bi miktarıyla yüzüme maske yapayım dedim sanki zeytinyağı sürmüş gibi nemlendi..faydalarını okudum da göğüslerle alakalı yada östrojen hormonu ile alakalı bir şey göremedim. sen düzenli yemediğini belirtmiştin ama sence nasıl fayda edecek gibi mi???
canım bende şerbetçi otunu her akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı atıp 8-9 dk kaynatıp içiyordum adetim hemen geldi de onun için sordum. bir tutamdan kastın ne bir çay kaşığı tatlı kaşığı ya da çorba kaşığı?? matem kürü satın aldığı için hazır oranları var ....şerbetçiyi bir tutam kadar atıyorum 8 yada 9 dakika kaynatıp içtim. hayıtıda 1 çay kaşığı hafif ezip bir bardak kadar suda 5 dakika kaynatıyorum bunu günde 2 bardak içiyoruz şerbetçi bir kere.
bir tutam dediiğim yani koyduğum suyun üstünü kaplayacak kadar diyelimcanım bende şerbetçi otunu her akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı atıp 8-9 dk kaynatıp içiyordum adetim hemen geldi de onun için sordum. bir tutamdan kastın ne bir çay kaşığı tatlı kaşığı ya da çorba kaşığı?? matem kürü satın aldığı için hazır oranları var ....
denemedim cnm ben dolgul u takarımm hepsonucun çok iyi bir beden büyüme olmuştur artık..alt ölçünle üst arası fark arttığına göre 75 beden dolgusuz bir sutyen oluyormu?
fotoğraf gönderememe canımsorun olmazsa özelden fotoğrafını görmek isterdim..başlangıçtan bugüne..
hayıt tohumu da kesiyor adeti yada azaltıorcanım bende şerbetçi otunu her akşam yatmadan önce bir çorba kaşığı atıp 8-9 dk kaynatıp içiyordum adetim hemen geldi de onun için sordum. bir tutamdan kastın ne bir çay kaşığı tatlı kaşığı ya da çorba kaşığı?? matem kürü satın aldığı için hazır oranları var ....
sorun değil...benim hedefim dolgusuz bir 75 beden..fazlasında değilim ama bazen çok umutsuz oluyorum boşuna uğraşma diye..fotoğraf gönderememe canım
inş ulaşırsın amacına canım dedim ya dua edelim diye :)sorun değil...benim hedefim dolgusuz bir 75 beden..fazlasında değilim ama bazen çok umutsuz oluyorum boşuna uğraşma diye..
sabah akşam masaj çay spor beslenme..ciddi bi zaman ayırmak gerekli..
olur ismini ver :_)kızlar benim içinde dua edin olur mu hem şişmanım hem küçük göğüsler hemde çirkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?