Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Şerbetçiotu yeni haliyle..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
947
Puanlar
198
kızlar bilenler bilir forumu uzun süredir takip ediyorum.şuanda saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü uyguluyorum.daha ilk kür olmasına rağmen dolgunluk hissediyorum.
Öncesinde hiçbir programı 1 ay bile yapmamışımdır ama şimdi kararlıyım.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Şerbetçiotunun çayını içsemde maske olarakta kullanmanın masaj yaparken işe yarayacağını düşünüyorum.
Benim şerbetçi otu tarifim;
öncelikle 1-1,5 su bardağı şerbetçiotunu robotta çekip iyice küçülmesini sağlıyorum o yaprakların..tabii içinde minik minik tohumlar kalıyor.Bunu 1 çay bardağı hakiki zeytinyağında minik bir kavanozun içinde tahta bi kaşıkla karıştırıp ağzı kapalı bi şekilde 1 hafta bekletiyorum.
Başlangıçta ağır bi zeytinyağı kokusu aldığım karışım,bu süre sonunda şerbetçiotu kokuyor.özünü bu şekilde geceleri masaj yapıyorum.hatta sabahta müsaitsem..etraf biraz kirleniyor minik şerbetçiotu parçalarından ama bişey olmaz:)
masaj yaparken kaşıntı ve dolgunluk oluyor ayrıca.
Başlayalı çok olmadı buna ama kesinlikle tavsiye ediyorum.

kızlar bilenler bilir forumu uzun süredir takip ediyorum.şuanda saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü uyguluyorum.daha ilk kür olmasına rağmen dolgunluk hissediyorum.
Öncesinde hiçbir programı 1 ay bile yapmamışımdır ama şimdi kararlıyım.elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Şerbetçiotunun çayını içsemde maske olarakta kullanmanın masaj yaparken işe yarayacağını düşünüyorum.
öncelikle 1-1,5 su bardağı şerbetçiotunu robotta çekip iyice küçülmesini sağlıyorum o yaprakların..tabii içinde minik minik tohumlar kalıyor.Bunu 1 çay bardağı hakiki zeytinyağında minik bir kavanozun içinde tahta bi kaşıkla karıştırıp ağzı kapalı bi şekilde 1 hafta bekletiyorum.
Başlangıçta ağır bi zeytinyağı kokusu aldığım karışım,bu süre sonunda şerbetçiotu kokuyor.özünü bu şekilde geceleri masaj yapıyorum.hatta sabahta müsaitsem..etraf biraz kirleniyor minik şerbetçiotu parçalarından ama bişey olmaz:)
Matem nasıl gidiyor ölçülerin kaç oldu

evet ben bunu yapmıştım ama ben zeytinyağ yerine krem kullandım büyüme oldu ama annem nedeniyle bıraktım yapraklardan isyan etti kadıncağız ve bende açıkcası üşendim :( hatta başlık açtım hayallerimdeki cicişlere adım adım diye

hala devam ediyormusun ne kadar oldu kullanalı çok fark ettimi mera ettim

20 gün kullandım 2-3 cm büyüme oldu ama sonra bıraktım :(

bırakınca eski haline geliyormu peki

bu ara bıraktım cnm sınavlarım var içimdende gelmiyor..en son 81 cm di.
Canım hayıt ve şerbetçiotu çaylarını mı içmeyi bıraktın? Keşke bırakmasaydın kaç cm büyüdü senin? Ben şerbetçiotu içiyorum hayıtla dönüşümlü olarak içicem daha yeni başlayabildim

bende kullanıyorum kremle şerbetçi otunu karıştırıp krem yaptım 1 ayda 4 cm farketti bgn hayıt tohumuna başlıycam bakalım

Şerbetçi otunun her akşam yatmadan önce 1 bardak çayını içiyorumm o cezvede kalan otuda kreme karıştırıyorum 1 gün bekletip her gece sürp streçleyip yatıyorum sütyen de takmıyorum tam 1 ay oldu 4 cm büyüme varr dahada büyümesini istiyorum bugün hayıt tohumu da alıcam şerbetçi otunu kesmeden 2 sinide içsem mi yoksa ara vererek mi içsem bilemedimmm kızlarr yardımm????

Şerbetçi otunun her akşam yatmadan önce 1 bardak çayını içiyorumm o cezvede kalan otuda kreme karıştırıyorum 1 gün bekletip her gece sürp streçleyip yatıyorum sütyen de takmıyorum tam 1 ay oldu 4 cm büyüme varr dahada büyümesini istiyorum bugün hayıt tohumu da alıcam şerbetçi otunu kesmeden 2 sinide içsem mi yoksa ara vererek mi içsem bilemedimmm kızlarr yardımm????
dönüşümlü iç

kızlar ben şerbetçi otu kremi yapmayı beceremiyorum. lütfen yardım edin. ya da kremi bana yapıp gönderebilecek biri olursa daha çok sevinirim. yani tabii ki karşılıksız olmaz.

Ben kremi aldığım kutuyla yapmıyorum. Küçük bi kapta krem ve otun suyunu karıştırıyorum. Tabii miktarına göre. Çok cıvık olamayacak şekilde. Bitince tekrar değiştiriyorum. Bu yardımcı olur sanırım

Matem sen bir başlıkta ibrahim saraçoğlıiunun kürünü 3 kez arka arkaya uygulamak gerek dedin. Maille sormuşsun. Peki 3 aydan sonra bir kaç kere daha uygulasak olur mu ki

Matem sen bir başlıkta ibrahim saraçoğlıiunun kürünü 3 kez arka arkaya uygulamak gerek dedin. Maille sormuşsun. Peki 3 aydan sonra bir kaç kere daha uygulasak olur mu ki
o kadar uzun süre çayları içmenin nasıl bi etkisi olur bilemiyorum canım..sormak gerek..benim daha ilk kürüm bitmedi düzensizlikten:KK51::KK51:

hani mail ile sormuşsun ya bir daha bunu sorabilir mizin cANIM:KK25:

o kadar uzun süre çayları içmenin nasıl bi etkisi olur bilemiyorum canım..sormak gerek..benim daha ilk kürüm bitmedi düzensizlikten:KK51::KK51:
HANİ MAİL İLE SORMUŞSUN YA Bİ DE BUNU SORABİLİR MİSİN CANIM :KK25:

kızlar ben şerbetçi otu kremi yapmayı beceremiyorum. lütfen yardım edin. ya da kremi bana yapıp gönderebilecek biri olursa daha çok sevinirim. yani tabii ki karşılıksız olmaz.
CNM NİYE YAPAMADIN. BAK BEN ŞÖYLE YAPTIM YARDIMCI OLUR BELKİ SANA:) Bİ TUTAM ŞERBETÇİ OTUNU İYİCE ELİMDE EZDİM. UFAK UFAK KALDI. SONRA ONU ÇAY BARDAĞININ BOMBELİ YERİ VAR YA ORA GELMEYECEK KADAR BİR SU İLE KAYNETTİM. YANİ DİBİNDE BİRAZCIK SU KALANA KADAR KAYNATTIM. SONRA İÇİNE TARÇIN YAĞI VE ÇÖREK OTU KAĞI İLAVE ETTİM. AYRI PLASTİK BİR KABA VAZALİN ALDIM BUNLARIN HEPSİNİ İYİCE KARIŞTIRDIM İYİCE YEDİRENE KADAR. HATTA VAZALİN BİRAZ YOĞUN YA SIVI İLE YEDİRİNCE HEM BİRAZ İNCELDİ KREM SÜRÜMÜ KOLAY OLUR İNŞ. BİR HAFTADIR DA BAKLETİYORUM. BEN BİRAZ FAZLA BEKLEYİNCE DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM DA:)) İNŞ FAYDA EDER:) KOLAY GELSİN CNM BNM

Back