• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu??

_iLLeqaL_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
26
0
86
Ankara
kızLar; bugün şerbetçiotu kuLLanmaya başLayacağım ama nasıL yapacağım biLemiyorum
günde kaç bardak yada fincan? kaç kere? yemekten önce mi sonra mı ne zaman yani?
biLen, kuLLanan veya etkisini görenLer yazarsa sevinirimmm opuyorumnanaktan

canım bende başladım içmeye günde 2 bardak içiyorum yemekten bi saat sonra tok karnına içiyorummm bi sabah bi akşam olmak üzere....

cahilliğimi maruz görün de.bu şerbetçi otu nedir ki,ne için ?? fisfisfis

bu biranın içinde olan bi bitki tatlım internete yaz bak uzun süre kullanımı kadındada erkektede gögüsü büyütüyo ve erkeklerde uzun kullanımı iktidarsızlık yapıo ;)

bu biranın içinde olan bi bitki tatlım internete yaz bak uzun süre kullanımı kadındada erkektede gögüsü büyütüyo ve erkeklerde uzun kullanımı iktidarsızlık yapıo ;)

sağol cnm.. ewet şimdi baktım.. göğüs büyütmekten başka faydaları da var.. ama bi kaç yan etki de war heralde.. iştah açıyomuş.. yani bana göre yan etki kaydirigubbakcemile3
şehveti azaltır falan da diyo ama hormanlarda azalma falan yapmasın da.. romatizma agrılarına iyi gelir falan da dio romatizma için kullanabilirim kaydirigubbakcemile3

yok tatlımm o erkeklerde şehveti azaltıyo hani eğer varsaaa böle kıl olduğun bir erkek bol bol içirr hihihihi :jeyyar:
kadınlarda aksine şehveti artırıyo doğal afrodizyak yanii ama sadece bayanlara hahahayy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yok tatlımm o erkeklerde şehveti azaltıyo hani eğer varsaaa böle kıl olduğun bir erkek bol bol içirr hihihihi :jeyyar:
kadınlarda aksine şehveti artırıyo doğal afrodizyak yanii ama sadece bayanlara hahahayy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol: ee tamam madem ozaman kaydirigubbakcemile3

yaaa tadı çok fena kızlarr böğğğğ ben hiç beğenmedim bide çok pahalı yaaa kilosu 50 lira burda :S:S

canım ben bir tutam şerbetiçi otu ve biraz rezeneyi karıştırp yemekten snra 1 bardak içiorum ve çok etkisni gördüm artık her gun agrıo çok mutluyum ve tabii baya kapsamlı masaj yapıorum hergun aksatmadan suan dolgun ve sertleşti.. suna dumankayanın tavsıyesydi çok tşk edıorum ona :) siddtle tavsiye edrım ..!

canım ben bir tutam şerbetiçi otu ve biraz rezeneyi karıştırp yemekten snra 1 bardak içiorum ve çok etkisni gördüm artık her gun agrıo çok mutluyum ve tabii baya kapsamlı masaj yapıorum hergun aksatmadan suan dolgun ve sertleşti.. suna dumankayanın tavsıyesydi çok tşk edıorum ona :) siddtle tavsiye edrım ..!

ya canım bişey sorabilir miyim bu rezene tohum halinde mi(arpaya benziyo şekil olarak ) böyle keskin bi kokusu var
ben de aldım da baharatçıdan biz ona başka bişey diyorduk meğerse rezene oymuş ben çok şaşırdım o yüzden içemedim valla tadı çok kötü diye

tatlım yaaa çok sewindim senin adına maşallah :nazar:a.s.
neler yaptığını ayrıntılı olarak yazabilir misin yani neler içtin masaj yaptın mı neler yedin falan bide alewcim senin yaş kaçtı :ecrin_bebek:

Back
X