Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu biranın içinde olan bi bitki tatlım internete yaz bak uzun süre kullanımı kadındada erkektede gögüsü büyütüyo ve erkeklerde uzun kullanımı iktidarsızlık yapıo![]()
yok tatlımm o erkeklerde şehveti azaltıyo hani eğer varsaaa böle kıl olduğun bir erkek bol bol içirr hihihihi :jeyyar:
kadınlarda aksine şehveti artırıyo doğal afrodizyak yanii ama sadece bayanlara hahahayy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet ya fena değiL tadı, kokusunu da ıhLamura benzettimtadı nasıl kızlar içilebilecek gibi mi
canım ben bir tutam şerbetiçi otu ve biraz rezeneyi karıştırp yemekten snra 1 bardak içiorum ve çok etkisni gördüm artık her gun agrıo çok mutluyum ve tabii baya kapsamlı masaj yapıorum hergun aksatmadan suan dolgun ve sertleşti.. suna dumankayanın tavsıyesydi çok tşk edıorum ona :) siddtle tavsiye edrım ..!
yaaa tadı çok fena kızlarr böğğğğ ben hiç beğenmedim bide çok pahalı yaaa kilosu 50 lira burda :S:S
canım ben bir tutam şerbetiçi otu ve biraz rezeneyi karıştırp yemekten snra 1 bardak içiorum ve çok etkisni gördüm artık her gun agrıo çok mutluyum ve tabii baya kapsamlı masaj yapıorum hergun aksatmadan suan dolgun ve sertleşti.. suna dumankayanın tavsıyesydi çok tşk edıorum ona :) siddtle tavsiye edrım ..!