Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bu serbetcı otu karısımını bende denedım 1 haftaya yakındır.baya dolgunlaştılar.kaydirigubbakcemile2
başlamadan once olcmedım o yuzden cm olarak bısey dıyemıyorum.Ama 2 gunde bır olcup yazarım gelişmelerIerı.Sürdukten sonra kaşıntı oluyo baya dolgunlaştılar.bınların yanında çilek ve küç ün yağını karıştırarak suruyorum ve arada buz masajı tabiki.

kızlar merhaba bende yeni üyeyim
şerbetçi otunu aldım bugün karışımı yapacam bakalım gelişmeler nasıl olacak zemuszemus

hani bu yaprakları dökülüyormuş ya, streçleyip yatsak nasıl olur acaba, bluze falan geçmesin diye, hava almayacak şekilde değil tabii

bende başladım kızlar hepinize kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
gelişmeleri size anlatıcam kaydirigubbakcemile2

tatlım çok sağol paylaştığın için gelişmeleri bekliyorum bu arada o yağları ben de kullanmaya başladım :)

bnde yarın anneme aldırıyım şu yağları buzlu masajdan sonra sürerim onla da masaj yaparım zemuszemus

görende geceleri ipeklerle yatıyorum sancak :dance:
tamam cnm ben debikaçgüne bi aktara gidersem başlıycam inşallah:) herşeyi öğrendim. ama bişey daha sorcam ya annem bi doktora gitsen önce diyo, ya bu otların ilerde bi yanetkisi olursa diyo? kafamı karıştırdıCADIARZU

tatlım sana şunu diyim doktor değilim bu konuda asla birşey yoktur diyemem ama sağlık problemlerimden dolayı sürekli doktor kontrolü altındayım ve şuana kadar da birşey çıkmadı bu otlar konusunda için rahat olmayacaksa başlama gıda okuyorum ama bu otlar hakkında da birşey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…