- Konu Sahibi IntromTrack
-
bi gün gelmedim neler olmuş:) oku oku bitmiyo yaaaaa :bbo:
cnm bu yağ ne peki?
kızlar bu serbetcı otu karısımını bende denedım 1 haftaya yakındır.baya dolgunlaştılar.kaydirigubbakcemile2
başlamadan once olcmedım o yuzden cm olarak bısey dıyemıyorum.Ama 2 gunde bır olcup yazarım gelişmelerIerı.Sürdukten sonra kaşıntı oluyo baya dolgunlaştılar.bınların yanında çilek ve küç ün yağını karıştırarak suruyorum ve arada buz masajı tabiki.
kızlar bende dün akşam başladım kullanmaya inşallah banada fayda ederkaydirigubbakcemile2
hani bu yaprakları dökülüyormuş ya, streçleyip yatsak nasıl olur acaba, bluze falan geçmesin diye, hava almayacak şekilde değil tabii
hava almaması bana sağlıklı gelmiyo streçle hava almaz
bende başladım kızlar hepinize kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
gelişmeleri size anlatıcam kaydirigubbakcemile2
cnm nerden alcam peki bu yağı? bide streç yapmayın dedinya bizim tsirtler batıcakmı yani:):):)
aynen öyle yapıyorum ben de tatlım :)bnde yarın anneme aldırıyım şu yağları buzlu masajdan sonra sürerim onla da masaj yaparım zemuszemus
görende geceleri ipeklerle yatıyorum sancak :dance:
tamam cnm ben debikaçgüne bi aktara gidersem başlıycam inşallah:) herşeyi öğrendim. ama bişey daha sorcam ya annem bi doktora gitsen önce diyo, ya bu otların ilerde bi yanetkisi olursa diyo? kafamı karıştırdıCADIARZU
anladım cnm. benim bi kaygım yokki ben başlamayı düşünüyorum, annem panikledi:) çok evhamlıdırda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?