• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

şimdi gercekten büyüdü yani ölemi inanamıyorum acıkcası....doktorlar estetik dısında hıc bırseyın buyutemeyecegını söyluyorlar ısrarla hem ergenlık dönemınden sonra büyürmü gögüsler?benımde küçük küç falan bi çok yöntem denedim denedım faydasını göremedim o yüzden umutlanmakta istemiyorum gercekten ciddi anlamda bu bi problem benim için bi çok arkadaşımız için.....
bilmiyorum kafam çok karıstı umarım gercektir ve bizimde hayallerımız gercek olur burda kimseyi kırmak gibi bi niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama inanmakta zorluk cektıgımıde söylemeden de gecemeyecegım...

valla tatlım işe yarıyor burda kulanan arkadaş var o yazcak gelişmeleri işe yarıyor diyor

Canım taa ne zaman söyledim başlıcam diye biliyorum ama başlayamadım maalesef,çok aksattım:çok üzgünüm::delphin: başladığım zaman yazarım gelişmeleri,umarım işe yarar da:1rolleyes: şu an sadece buz masajı ve yağ ile masaj yapıyorum,o kadar.

tamam canım gelişmeleri yazarsın başlarsan ben de buz masajı ve yağ masajına başladım :)

Buz işe yarıyor bence,yani öyle büyüme kaydedemesem de dolgunlaştığını hissediyorummşakkıdı

dolgunlaştırıyor baya buz da öyle kalsalar keşke :D ama bugün bişey oldu çok sevindim sütyen almaya gittim satıcı kadın 80 olmaz sana 85 tak dedi ay boynuna atlıyaktım kadının :D

cnm ya dayanamıcam kesin başlıycam yarın gidip alayım bari şu ottan
ya serbetçiotuyla hazıladığımız kremle yaparım ama acaba adaçayını içsek kalanını masaj yapmasak olmaz mı ki? CADIARZU çok üşenirim o kadarına acaba etki edermiki?

cnm ya dayanamıcam kesin başlıycam yarın gidip alayım bari şu ottan
ya serbetçiotuyla hazıladığımız kremle yaparım ama acaba adaçayını içsek kalanını masaj yapmasak olmaz mı ki? CADIARZU çok üşenirim o kadarına acaba etki edermiki?

tatlım adaçayını içip kalanla masajı da yapıyorum da tek başına etki eder mi tam bilemiycem ama bak şunu diyim şerbetçiotunun etkisini şöyle anlarsın otu kaynattıktan sonra sadece suyunu sür göğüsüne hemen kaşınıp gerilmeye başlıyor yani çok etkili bence o kremi yapıp kullan

tatlım adaçayını içip kalanla masajı da yapıyorum da tek başına etki eder mi tam bilemiycem ama bak şunu diyim şerbetçiotunun etkisini şöyle anlarsın otu kaynattıktan sonra sadece suyunu sür göğüsüne hemen kaşınıp gerilmeye başlıyor yani çok etkili bence o kremi yapıp kullan

tmm cnm ben o kadar uğraştım bugüne kadar kaçarmı sırnaşık şey uygulamazsam çatlarım zaten heleki sendeki etkisini duyduktan sonra :jeyyar:

Back