- Konu Sahibi IntromTrack
tmm cnm ben o kadar uğraştım bugüne kadar kaçarmı sırnaşık şey uygulamazsam çatlarım zaten heleki sendeki etkisini duyduktan sonra :jeyyar:
inş sende de işe yarar tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm ben o kadar uğraştım bugüne kadar kaçarmı sırnaşık şey uygulamazsam çatlarım zaten heleki sendeki etkisini duyduktan sonra :jeyyar:
Saol canım,inş:Saruboceq:
bşi sorcm şerbetçi otunu kremle karıştırınca heryerimiz yaprak olmuo mu :teytey:
suyunu mu yapcaz pek anlamadım :icecream:
yaşım daha 17 umarım 80 bden olurlar :1hug:
ben de başlamayı düşünüyorum yarın kaydirigubbakcemile2
daha önce küç falan denedim ama hiç faydası olmadı malesef :çok üzgünüm:
yalnız adaçayı demleme veya poşet çay farkeder mi zaten tadı berbat demleme olunca daha acı gibi geliyo bana :bbo:
aynen tatlım ya benim boy da 180 çok sorun oluyor küçük olmasıpff bu kadar zahmete değer umarım
bide benim boyum da uzun 1.82 böyle dümdüz hiç hoş görünmüyo bikini giymekten soğudum resmen klava:
büyüdüler baya evet :) inş seninkiler de büyür tatlımbaya büyümüşler ama seninkiler canım yaa maşallah darısı başıma opuyorumnanaktan
kızlar buz masajı yaptıınız surece dolgunluk hissi verio bikac gun ara verince direk eski haline donuo ne yazıkki.. =( ben bunu denicem de krem cok onemli deil dimi yaglı yagsız bide masaj buyutuo dienler hangi masajıı yaptınız masaj bana mantıklı gelio..
tamam biraz arastiriim..
ya ben biyerde okumustm simdi bulamıorm bazı noktalar var uyarıcı mıyms neymis sekilli fln gostermisti hatırlıomsnz ya bende bu usengeclik oldukca bende hicbsy olmaz heralde yaptıı masajdan memnun kalan yazsa..
ya rica etsem kremli karışımı amsaj yaparak mı sürüosunuz yoksa normal mi ?masaj şeklndeyse bi anlatabilir misiniz??
kremi çok masaj yapmadan sürüyorum çünkü yaptıkça ele geçiyor kremler göğüsten ancak bikaç gündür yağ kullanarak masaj yapmaya başladım bu yaptıklarımla birlikte