• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bşi sorcm şerbetçi otunu kremle karıştırınca heryerimiz yaprak olmuo mu :teytey:
suyunu mu yapcaz pek anlamadım :icecream:
yaşım daha 17 umarım 80 bden olurlar :1hug:

bşi sorcm şerbetçi otunu kremle karıştırınca heryerimiz yaprak olmuo mu :teytey:
suyunu mu yapcaz pek anlamadım :icecream:
yaşım daha 17 umarım 80 bden olurlar :1hug:

tatlım ot oluyor her yerin ama işte 3-4 gündür sürdükten sonra otları alarak deniyorum yine büyüme oluyor ama otla olduğu kadar etkisini hissetmiyorsun tam ama büyüyor yine otu suyuyla birlikte kremle karıştırcaksın

ben de başlamayı düşünüyorum yarın kaydirigubbakcemile2
daha önce küç falan denedim ama hiç faydası olmadı malesef :çok üzgünüm:
yalnız adaçayı demleme veya poşet çay farkeder mi zaten tadı berbat demleme olunca daha acı gibi geliyo bana :bbo:

ben de başlamayı düşünüyorum yarın kaydirigubbakcemile2
daha önce küç falan denedim ama hiç faydası olmadı malesef :çok üzgünüm:
yalnız adaçayı demleme veya poşet çay farkeder mi zaten tadı berbat demleme olunca daha acı gibi geliyo bana :bbo:

kendin yap tatlım sallamaları kullanma :)

pff bu kadar zahmete değer umarım :kahve:
bide benim boyum da uzun 1.82 böyle dümdüz hiç hoş görünmüyo bikini giymekten soğudum resmen :oklava:

kızlar buz masajı yaptıınız surece dolgunluk hissi verio bikac gun ara verince direk eski haline donuo ne yazıkki.. =( ben bunu denicem de krem cok onemli deil dimi yaglı yagsız bide masaj buyutuo dienler hangi masajıı yaptınız masaj bana mantıklı gelio..

kızlar buz masajı yaptıınız surece dolgunluk hissi verio bikac gun ara verince direk eski haline donuo ne yazıkki.. =( ben bunu denicem de krem cok onemli deil dimi yaglı yagsız bide masaj buyutuo dienler hangi masajıı yaptınız masaj bana mantıklı gelio..

tatlım yağsız krem kullan sen allerjik bir durum olabilir yağlı olunca nette baya bir masaj yöntemi var iğstersen bir göz geçir onlara

ya ben biyerde okumustm simdi bulamıorm bazı noktalar var uyarıcı mıyms neymis sekilli fln gostermisti hatırlıomsnz ya bende bu usengeclik oldukca bende hicbsy olmaz heralde yaptıı masajdan memnun kalan yazsa..

ya ben biyerde okumustm simdi bulamıorm bazı noktalar var uyarıcı mıyms neymis sekilli fln gostermisti hatırlıomsnz ya bende bu usengeclik oldukca bende hicbsy olmaz heralde yaptıı masajdan memnun kalan yazsa..

tatlım yapanlar çok memnun da o noktaları ben de okumuştum troid bezlerini filan çalıştımak için boyun filandı

ya rica etsem kremli karışımı amsaj yaparak mı sürüosunuz yoksa normal mi ?masaj şeklndeyse bi anlatabilir misiniz??

kremi çok masaj yapmadan sürüyorum çünkü yaptıkça ele geçiyor kremler göğüsten ancak bikaç gündür yağ kullanarak masaj yapmaya başladım bu yaptıklarımla birlikte

Back