- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.741
ayyyy işe yaradığına çok sevindim tatlımmm ama sabaha kadar durunca dolgunlaşmanın yanı sıra büyüme de hızlanıyor
introm hoşgeldin canım =)
ben de yenilerdenim. acemiyim baya :kedi:
dün ilk kez sürdüm karışımımı . pek tutturamadım kıvamı ama etki eder dedim yine de. adaçayı masajımı da aksatmıyorum. ama memişlerin ucu bi tuhaf oldu canım ya
karışımı oraya sürmüyorum ama uyku anında bulaşıyo sanırım
gerçi bu sabah heryerim otluydu kaydirigubbakcemile3
inş benimkide büyür yaa çok istiyorum sütyenlerimi doldursunnn
hoşbulduk tatlım sen de aramıza hoşgeldin :) göğüs ucundaki değişiklik nasıl birşey ki ben uca da sürüyorum ve hiç de yanlış birşey olmuyor sürdükten sonra kaşıntı oluyor değil mi
kızlar benimkilerde dolgunlaşıyo yaa ölçmüyorum bilerek ama hissediyorumdelikafadulden
bu arada etiketler nasıl olmuş kızlar:lepi:
evet tatlım kaşıntı bi de hafif tahriş var sanırım :kedi:
bi de kıvamı tutturamadım sürerken habire dökülüyo durmuyo memişlerin üstünde zor sabitliyemiyorum
90 desteksizzzzz helaaalll :) rabbim bizi de gör :)
kızlar galiba uca sürüldüğü için meme uçları hep dışarda kalıyo içe kaçmıyo kaşındığı için opuyorumnanaktan seninkiler de dışarıya fırlıyor mu egedenizcim
senle aynı ölçülerimiz tatlım. benim göğüs altım 76
göğüs ucum 103 falan. sana 90 olmuyo mu hani
tatlım karışımı sürdükten belli ir süre sonra bazen hemen bazen yarım saat sonra filan kaşıntı başlıyor ve yine belli bir süre devam ediyor sürme kaşıntısı değil ama kaşıntı yoksa ki anlattığına göre emilmiyor da karışımında sorun varkızlar şu kaşıntı işini anlamadım ben bi türlü aydınlatın beni
benimkide kaşınıyo ama otların verdiği rahatsızlıktan dolayı
siiznki nasıl kaşınıyoki:uhm:
bendeki kaşıntıyı büyümeye yormuyorum ben yani:uhm:
ve ben sabah uyandığımda krem kurumuyo
kıvamı geceye göre tabi biraz daha çekmiş,kurumuş oluyo ama
dökülecek kadar kuru olmuyoki cıvık yani:uhm:
tatlım benim göğüs altı 81 üstü 100 senle benim aramda 8 cm var ama benim boy uzun omuz geniş ve en kötüsü göğüs ayrık 80 kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?