• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

şuan 96cm net dimi canım benimde alt 78 üst 90 inşallah etki eder canımmm ama boyum uzun işte sen gibi ;)
ya bide sen aileden meyilli falan mısın büyümeye acaba ondanda oluyo olmasın ?

ya takip ettim de bazıları önceki sonrakini yazmış,göğüs altı da büyümüş kafam karıştı,kaburga kemiklerinin olduğu yer nasıl büyür ki?anca kilo alınması lazım diye düşündüm..

kızlar, ben 2 gündür buz masajını yapıyorum masajdan hemen sonra balon gibi şişiyorlar biraz. ama tabi şimdilik sadece masaj esnasında hafif bir şişlik şeklinde,inşallah gittikçe büyür ve kalıcı olur.
bir de asıl şeyi sorcaktım, kainat güzelinin formülünü uygulayıp sonuç alanlar oldu muuu?

merhaba arkaslar ben yeniyim:kedi: konuyu görünce hemen atladım
ya bakıyorumda millet nasıl büyütüyo şaşıyorum ya bi benimkiler böle kaldı:bbo:
dur bakalım ama bende taktım kafayı büyütcem ins masaja ve spora basladım 2 gündür
eşim sürekli spora gidiyo son günlerde acayip kas yaptı tabi göğüslerde bayagı doldu naniknanik
şimdi sıra bende :lepi: spor şart yani

merhaba arkaslar ben yeniyim:kedi: konuyu görünce hemen atladım
ya bakıyorumda millet nasıl büyütüyo şaşıyorum ya bi benimkiler böle kaldı:bbo:
dur bakalım ama bende taktım kafayı büyütcem ins masaja ve spora basladım 2 gündür
eşim sürekli spora gidiyo son günlerde acayip kas yaptı tabi göğüslerde bayagı doldu naniknanik
şimdi sıra bende :lepi: spor şart yani

maratona başladın demek umarım başarılı olursun:)

şimdi gercekten büyüdü yani ölemi inanamıyorum acıkcası....doktorlar estetik dısında hıc bırseyın buyutemeyecegını söyluyorlar ısrarla hem ergenlık dönemınden sonra büyürmü gögüsler?benımde küçük küç falan bi çok yöntem denedim denedım faydasını göremedim o yüzden umutlanmakta istemiyorum gercekten ciddi anlamda bu bi problem benim için bi çok arkadaşımız için.....
bilmiyorum kafam çok karıstı umarım gercektir ve bizimde hayallerımız gercek olur burda kimseyi kırmak gibi bi niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama inanmakta zorluk cektıgımıde söylemeden de gecemeyecegım...

Back