- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.161
introcum birkaç gün bu karışımı deneyim olmazsa sil baştan başka karışım yaparım canım herkese iyi bayramlar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pin.flody tatlım sakııınnnn masaj en etki eden sakın ama sakın ihmal etme tam bir sonuç alamazsın yoksa
Herkese iyi bayramlar.. İntromcum bi kaç sorum olucak..
1-Ot, su ve kremin tam miktarlarını bi dahaki yapışında ölçebilir misin ? =)
2-Buz masajı şart mı, şartsa kaç dk yapmak gerekir?
3-Kullandığın yağlarla kaç dk masaj yapıyosun?
4-Adaçayının posasıyla kaç dk masaj yapıyosun?
5-Karışımı sürdükten sonra otları biraz beklettikten sonra topluyo musun, topluyosan kaç dk sonra topluyosun?
6-Karışımı sürdükten kaç dk sonra üstüne bişey giyiyosun?
7-Üstüne giydiğin şey tüm özellikleriyle(kumaş, askılı-kısa kol vs) nasıl bişey?
Bi kaç dedim ama yazdıkça çoğaldı sorular canım baya aklıma takılan şey varmış kusura bakma çok oldu =) yardımcı olabilirsen çok sevinicem canım =) iyi bayramlarr tekrar ..=)
çok üşengeç biriyim galiba yaa :kedi: tamam yapacağım bundan sonra :))
benim de kaşıntı oldu ama çok değil, 5dk falan sürüyor bir de ben sürdükten sonra 1-2 dk bekleyip penye kolsuz bluz giyiyorum hemen, siz bekliyor musunuz? bir de normal krem sürer gibi sürüyorum daha mı çok sürmeliyim acaba hani hepsini yine emmiyor ama ne kadar sürmeliyim ki sırnaşık şey ayy cümleye bak neyse anladınız siz sırnaşık şey
boooll bol ot kampanyasına ben de katıldım, şimdi karışımıma biraz daha ot ekleyeceğim sırnaşık şey
bir de sanki sanki 2 günde yarım santim büyümüşler ama tam emin olamıyorum çünkü en son iki hafta önce ölçmüştüm 85.5tu şimdi 86, ben de 80 destekli kullanıyorum büyük görünsün diye ama yarısı boş kalıyor tabii doldururuz inşallah hepimiz yerimseniben
yalnız senin nişanlı da çok arsızlaşmış introm, sonu yok bu işin yasakkelime 90 desteksiz nedir ya çok büyük de güzel olmuyor kızlar sırnaşık şey
Çok teşekkür ederim canım ..=)
kızlaarr bu arada herkese iyi bayramlarrr :)
üşenmek yok tatlımm masajı ihmal etme
hemen de giydiği.m oluyor benim giysiyi pek de sorun olmuyor ama emmiycek birşey olsun yeterli kaşıntı olmasına sevindim hele hele yarım santim haberine çok sevindim :)
nişanlıma gelince o fena göğüs hastası o yüzden kocaman istiyormuş :)
ay sen de ondan bir şeyler iste, kas mas yapsın o zaman kaydirigubbakcemile3 emmeyecek bir şey hımm bulurum inşallah
iyi bayramlaaarrr
ay sorma kas yaptu beyfendi itiycek birşey de kalmadı herşeyi istediğim gibi ama bulcam istiycem bişeyler :)
herkese iyi bayramlar hanımlar..kızlar bana adaçayı alerji yaptı çok ilginç ama,kollarımda kaşıntılı kabarcıklar oldu iki gündür içmiyorum kaşıntılar geçti,acaba çayı içmesem sadece çayı hazırlayıp otuyla masaj yapsam olurmu?Hatta içine ısırgan otu da eklesem nasıl olur?çünkü ısırganın da iyi geldiğini okumuştum :)
bende de gelişmeler olduğunu düşümüyorum çünkü eskiden elime bir dolgunluk gelmiyordu şimdi biraz daha doldun gibiler galiba 1 cm ilerleme var yanlış ölçmediysem biraz toparlanma var yani