Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

gelişme olmasına çok sevindim tatlım cildinin kuru olmasına dikkat et nemli olunca yanlış sonuç alıyorsun ölçerken

1-2 dk kaynatman yeterli tatlım eğer ki kaşıntı olmuyorsa sürdükten sonra belli bir süre o zaman karışım yanlış demektir tatlım bana tam olarak nasıl hazırladığını anlatır mısın miktar vererek

introm ya ben tekrr yaptm buseferde koyu oldu 4 kaşık ota 1 kaşık su koydm kaynadktn sora hiç suyu kalmadı akşam da sürdm ama çok az kaşndı okadar

çok az derken ne kadar kaşındı tatlım sürekli sabaha kadar kaşınmıyor zaten kreminin miktarını bilmiyorum ki tatlım o kreme göre değişir kaşık sayısı

Ay merak ettimm vallaaa sonra fıss diye gitmesin kızlar eminsiniz dimi:)

büyür büyümez bırakınca iner tabi tatlım belli bir süre uygulamayı azaltarak kullanmak lazım benim 2 ay yakın oldu ve 1,5 hafta ara versem de hiç inmiyor ama ilk 1-1,5 ay kesintisiz uygulamak lazım hiç ama hiç ara vermeden

eveeettt herkesin cevabını verdim umarım yeterli olmuştur cevaplar :) kızlar ben bayramın 3. gününden sonra yine biraz olmayacağım çünkü nişanlım bizde kalcak onla ilgilenmem lazım giremeyebilirim

1 gün bekletmeyince öyle oluyor tatlım bugün de bir dene olmazsa tekrar gözden geçirelim hazırlamanı bakalım yanlışlık nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…