• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

4 kaşık ot bi kaşık su koydm kaynattım soğdkan sora kremle karıştrdm bi gün de bekledi hergn adaçayımı içip masaj da yapıorm am.........

kremin miktarı ne kadar tatlım ot çoğunlukta olmalı bende işe yaramayacak deme olmalı kaşıntı yoksa sorun karışımda adaçayını ve masajı karışımı sürmeden en az 1 saat önce yapıyorsun değil mi tatlım çözcem senin sorununu

ewt tatlm ya ot çoğnlkta ztn katı oldu herşeye harfiyen uyuyrm ama bikaçgn denym bakalm olmazsa baştan yapıcam

tatlım 100 ml ye az o ot inan en az krem kadar ot olmalı daha bol yap az olunca işe yaramıyor denedim daha önce ama halletcem bu sorunu söz sana olmadı yapıp yollarım sana

introm canım yaa bende hafif bi dolgunluk var ama bugün 4. gün sanırım hala büyüme yok :(( reglimde yaklaşıyo şişkinlik ondanda olabilir yani..

efet kaşıntı oluyo ama başka bişe yok :(( karışımda faln sorun yokta gelişme de yok :gitme:

dolgunluk bence reglden dolayı değil tatlım bana karışımdan dolayı gibi geliyor ama 1 hafta dene bi göğüsün dağınık olabilir

denicem zaten nasılsa zararı yok bana.yeni karışım yaptım şimdide.ege denizinde gelişme oldu mu yaa soramadım ona da hiç denk gelip.

dene tatlım ama inanıyorum ki gelişme olacak sen gözle bakma büyümesine ölçerek bak çünkü bazen hiç gelişme yok sanıyorsun 1cm filan büyümüş oluyor aslında
egedenizini ben de çok merak ediyorum 1 mesaj attı sonra sesi soluğu kesildi gelse keşke

efet yaa uğradı bi ara bugün ama yakalayamadım :)) şimdi şöyle bişe var ben birazda ölçme özürlüyüm ilk günden 2 cm eksik çıkıyo ama imkansız çünkü dolgunluk var yani.

o zaman şöyle yap tatlım göğüsünün etrafında ipi gezdir tam 1 kez dolayınca ipin neresine geldiğini işaretle sonra metreye tut böyle daha kolay olur belki

efet bencede :)) yoksa gittikçe küçültcem sinirim bozulcak.ayy başka deneyenler yok mu yaa büyüten faln delikafadulden

bana mesaj geliyor bazen büyüyor diye var baya işe yarıyor herkesde tatlım bak diyim ben sana bazen hiççç büyümüyor sanıyorsun ama bir ölçüyorsun ki büyümüş o yüzden gözle değil ölçüyle takip et hem daha çok mutlu oluyorsun

Back