• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlılarım şunu diyim size gelişme yok diyen arkadaşlar adaçayı içip ardından masaj yapmazsanız pek bir sonuç elde edemiyorsunuz neden bilmiyorum ama içmek ve masaj şart :)

kizlar kullandiktan sonra istedigimiz ölcülere ulasinca biraksak gerileme olurmu acaba eski haline dönermi lütfen deneyenler yazsin

tatlım büyür büyümez hemen bırakınca gerileme oluyor ancak uygulamaların yoğunluğunu biraz düşürüp belli bir süre daha kullandıktan sonra bırak o zaman gerileme olmuyor yani bende olmadı

arkadaşlar; bu otları sürüp veya içip de adet günü değişenler oldu mu? benim normalde çok düzenlidir. dün 5-6 gün önce oldum.acaba diyorum bu yaptıklarımızla bir ilgisi var mıdır çünkü ben de yeni başlayanlardanım.1 hafta falan oldu. İlgilenirseniz çooook sevinirim!!!

tatlım adaçayıyla ilgili birşey var adetten 1 hafta ince içmeye başlayınca adete kadar adet sırasında ağrı olmuyor bunu biliyorum fazla kanama olmasını da engelliyor düzgün olmasını sağlıyor ve düzene sokuyor bildiğim kadarıyla

ya arkadaslar aranizda almanyada yasayan varmi? Ben internette arastirdim dün serbetciotunu ve psikolojiyi degistirebilen bitki olarak geciyo (yani icildigi taktirde,).
Hele bide sigara gibi sarilip icince marioahana etkisi yapar yaziyor. Ben Türkiyeye gelcem haftaya ordan alirim diyordum ama bunlari okuyunca korktum, sonra beni gümrükte yakalamasinlar, adamlara gögüs büyütcemde diyemem.
Allah askina almanyadan katilan varsa burda bu serbetciotunu nerde bulabilirim diye söyleyebilirmi acaba?

Bira yapımında da tat vermesi için kullanılıyor bu bitki,eğer marihuana etkisi olsa kullanılmaz sanırım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Yazı alıntıdır kızlar

Şerbetçi Otu

MAYAOTU olarak da bilinir. Kendirginler (Cannabaceae) familyasından, tırmanıcı bir bitkidir. Anayurdu Avrasya ve Kuzey Amerika’dır. Türkiye’de Kuzey Anadolu’da seyrek olarak rastlanır. Yaklaşık 7.5 metreye kadar uzayabilen sarılıcı gövdeleri yapraklarla birlikte kışın ölür, ertesi yıl yerine yeni gövdeler sürer. Asma yapraklarını andıran, genellikle parçalı yaprakları uzun saplı ve dişli kenarlıdır.

Kullanıldığı yerler

Şerbetçiotunun dişi çiçekleri bira yapımında kullanılır. Bu nedenle yalnızca dişi çiçekli bitkilerin tarımı yapılır. Şerbetçiotu, yaklaşık 1200 yılı aşkın bir süredir bira yapımında kullanılır. Biraya acımsı bir tat ve aroma veren Şerbetçiotu çiçeklerinin bileşiminde uçucu yağlar, acı maddeler, humulun, lupulun (100’ün üzerinde aroma maddesi), tanen bulunur.

Yatıştırıcı, uyku getirici ve bazı cinsel sistemle ilgili problemlerde başarıyla kullanılan şerbetçiotu, ayrıca iştah açıcı ve safra kesesini yatıştırıcı olarak da kullanılabilir. ıç huzursuzluklarına ve uykusuzluğa karşı da etkili olan şerbetçiotu, östrojen etkisi yapabilen maddeler içerdiğinden adet kanamalarını erken başlatabilir. Sinirsel kökenli kalp düzensizliklerinde, kalp ritm bozukluklarında, hafif depresyonlarda da etkili bir bitkidir.

Son düzenleme:
egedenizi sen de uygulamaya başladın mı? ben bu gün başlıyorm karışımım hazır :)

bebus gelişmeleri bekliyorum :) benimki 100 cm şuan

egedenizi evet ya ben de sorcaktım diyorum ne unuttum diye sen başlamışmıydın :)

gelişme olursa ilan edicem zaten herkese yerimseniben 100 müü süpermiş ya seninki böle giderse kocaman olcakk :))

100 diosun yaaa kocaman işte ay ben hayal bile edemiyorum.şimdi 78 ama 85 olsa razıyım :))) belki sonra daa çok isterim :)

işte tatlım benim de başta 87 ydi şimdi 100 ama yetmiyor önceden 92-93 olsa dua etcem derdim şimdi 100 olmasına rağmen yok imkansız en az 110-115 filan lazım bana sen de böyle olcan yetmiycek görürsün :)

Pardon kızlar pc başında değildim de :)

Ben başlayamadım daha,kremi bugün gündüz hazırlayabildim,yarın akşam başlıyorum :)

Back