• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

insan istedikçe ister tabi yıllarca küçücük olunca :))) bende taşsın istiormm ama dik dursun :) 1 ay sonra bnde senin gibi olsamm ahh daha ne isterim.

valla dimi doymuyor insan ama napam moralim bozuluyor küçük göğüsle benimkiler aman nazar değmesin dimdik büyüyorlar 1 ay diye söyleyemem tatlım ama en geç 1,5 2 ayda olurlar benimki kadar çünkü benim 2 aya yaklaştı afet olmaya başladım valla selülit gitti kalçadaki allerjik lekeler gitti çatlaklar yarıdan aza indi göğüsler büyüyor saçlar sarıya boyandı mavi lens alındı valla taş gibi olcam inş :)

oooo sen dört bi yandan sarılmışsın bu işe :)) kzı kıskanmasın seni sonra. ayy şöyle desteksiz güsel bi bikini giyim o bana yeter yaza kadarda beklerim.ama yok olmaz şafak 4 ay delikafadulden

valla baya inat ettim o iyi bu halin diyor ama yanına yakışmak istiyorum daha da böyle koluna takınca güzelim ama sadece ona aidim diyebileyim kimseye değil valla bu çabam sadece nişanlıma valla tatlım ben inanamıyorum ama yeni desteksiz bikini aldım valla çok sevindim senin 4 ay varmış 4 aya ohoooo olurlar baya :)

ve üstelik destekli bir tane bikinim küçük geliyordu desteği çıkardım yine acaip küçük geldi attım valla ilk defa bir bikiniyi attığıma bu kadar sevindim :)

boy var da olmasaydı keşke de göğüsüm büyük olaydı gerçi nişanlımın boy 190 benim boy kısa olsaydı sorun olurdu ama yine de çok uzun boyum ya manken sananlar var beni valla zaten ayağımdan topukluyu eksik etmiyorum :)

bak bak şimdi olmadı boyun uzun bide topuklu giyiyon ya biz napalım :) fark kapansın die 20 cm topuk mu giyelim :))) yok kız boy iidir küçük memişe en kötü ihtimal silikon taktırırsın ama boyunu uzatamazsın.

yok yok silikon istemiyorum da nedenini burda yazamam :) bende 2 hastalık var biri iç giyim biri de ayakkabı valla bir görcen o mağazaların önünden geçirmemeye çalışıyor nişanlım beni :) bende dizimde bir sakatlık var ve nasıl oluyorsa babet filan giyince dizim çok fena ağrıyor ancak topukluda kilometrelerce yürüyebiliyorum hiç ağrı olmuyor o yüzden vazgeçemiyorum :)

hımm anladım geçmiş olsun canm.param olsa bile ben de yaptırmam silikon sonuçta yapay bişe ve ameliyat yani.zaten benmki de istemez kesinlikle. ayy kız milleti hep aynıyız ayakkabı konusunda benmki de bak aşkım dio tam bakıyorum sonra onlar orda daha güsel duruyo dio çekio :))) almim die manyak yaaa.

sağol tatlım.aynı olaylar bende de oluyor :) ama dayanamıyorum 2 cilve yapıyorum sokuyorum mağazaya :) ama ölse de iç giyime girmiyor :)

utanasıları tutuyo :)) okdr kadının içinde sapık gibi hissediyorm dio :))) anca sipariş versinler zaten :)

haaaahhhh ayyyy ayneeennnn tamamen ayneeennnnn hem gelip beraber almaz hem de alınca görünce şurası kötü burası kötü bi de aynı lafları diyor neymiş kendini sapık hissediyormuş kız bizimkiler aynı valla :)

bence de aynı :)) konuşmaya gelince şöle alalım evlenince şunları alalım evde böle giy temizlikçi gibi dolaşma bilmem ne ama 2 dk çorap alcam gir şu çamaşırcıya diince yok ortada dışarda direk gibi dikiliyo arkasını dönüp :)))

ayyyy ayneeennnnn kesinlikle ayyneenn seninki yine kağıda bekliyormuş benimki yalnız sokmuyor o varken kendi de girmiyor acaip süper de bir büstiyer ya da sütyen oluyor şansıma vitrinde alamıyorum ve onra almaya tek gittiğimde de şansıma bitmiş oluyor :)

yok benmki sokuyo tek bide vitrinde bişe gördüyse işaret edio :)) bnde gidip kafama göre alıyom destekli destekli.hemen büyüse yaa.karışımı yaptım beklio yarın olmasını :))

benimki de işaret ediyor bütün erkekler aynı :) karışım bir ara foto koydum bir mesajıma onun gibi oldu değil mi görüntüsü tatlım

efet ona yakın bişe.ama benmkinde sarı yapraklarda var anlamadım.zaten burda kilosu 100 ytl miş şoka girdim :)) bnde 5 milyonluk aldım.zaten baya var içinde 1 aydan fazla gider gibime gelio.

anaaa 100 tl mi benim aldığımda 50 tl di ben de 5 tl lik almıştımve halaaaa yarısı duruyor kullanıyorum 1 aydan fazla gidiyor sarı yapraklar var ara ara bende de

neyse tatlım ben kaçıyorum bir sorun olduğunda filan gözümden kaçabilir özel mesaj atarsın :)

valla 100 dedi şoka girdim okumuştum çünkü sen 50 demiştin.neyse ii uykular canmm.bişe olursa yazarım.çok saol tekrar.

Back