- Konu Sahibi IntromTrack
ezzoo tatlım ölçüyor musun peki gözle değişim dışında içten toparlanıyordur belki eğer göğüsüsn dağınıksa hemen büyüme olmaz toparlanır önce ama kaşıntı olması işe yaradığını gösterir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezzoo tatlım ölçüyor musun peki gözle değişim dışında içten toparlanıyordur belki eğer göğüsüsn dağınıksa hemen büyüme olmaz toparlanır önce ama kaşıntı olması işe yaradığını gösterir
aaaa tatlıımmm ben masajsız denediiimmm çok etkili olmuyorr masaj dediğim de adaçayının o posasındaki su göğüse geçsin yeter kalsın orda öyle sürekli masaj yapman gerekmiyor ama şart kesinlikle yapmaya çalış zaman da şundan önemli gündüz yaparsan gün boyu vücut terliyor ya emilimde bir sorun olabiliyor ya da ememiyor cilt o yüzden akşamı seçiyorum ben
tatlım nasıl yapcan biliyor musun adaçayını sallamalardan almıyorsun bu kesin kendin alıp otunu demliyorsun sonra 10 dk dinlendiriyorsun sonra o otu çaydan alıyorsun ya içmeden onu çay tabağına koy üstüne de 1-2 çaykaşığı çaydan kat sonra çaya şeker at sen içene kadar da zaten o posası soğuyor ya da soğuduğunda işte ne zaman olursa o zaman masajla uygula
inş cnm yaa..ah bizler de senn gbi bi büyütsekk..en baba konuyu açıcam..ben büyütmüşsem herkes büyütür kaç beden olursanız olun gelin die hihoyyyt
Yazı alıntıdır kızlar
Şerbetçi Otu
MAYAOTU olarak da bilinir. Kendirginler (Cannabaceae) familyasından, tırmanıcı bir bitkidir. Anayurdu Avrasya ve Kuzey Amerika’dır. Türkiye’de Kuzey Anadolu’da seyrek olarak rastlanır. Yaklaşık 7.5 metreye kadar uzayabilen sarılıcı gövdeleri yapraklarla birlikte kışın ölür, ertesi yıl yerine yeni gövdeler sürer. Asma yapraklarını andıran, genellikle parçalı yaprakları uzun saplı ve dişli kenarlıdır.
Kullanıldığı yerler
Şerbetçiotunun dişi çiçekleri bira yapımında kullanılır. Bu nedenle yalnızca dişi çiçekli bitkilerin tarımı yapılır. Şerbetçiotu, yaklaşık 1200 yılı aşkın bir süredir bira yapımında kullanılır. Biraya acımsı bir tat ve aroma veren Şerbetçiotu çiçeklerinin bileşiminde uçucu yağlar, acı maddeler, humulun, lupulun (100’ün üzerinde aroma maddesi), tanen bulunur.
Yatıştırıcı, uyku getirici ve bazı cinsel sistemle ilgili problemlerde başarıyla kullanılan şerbetçiotu, ayrıca iştah açıcı ve safra kesesini yatıştırıcı olarak da kullanılabilir. İç huzursuzluklarına ve uykusuzluğa karşı da etkili olan şerbetçiotu, östrojen etkisi yapabilen maddeler içerdiğinden adet kanamalarını erken başlatabilir. Sinirsel kökenli kalp düzensizliklerinde, kalp ritm bozukluklarında, hafif depresyonlarda da etkili bir bitkidir.
acaba benim adet ondan mı erken oldu? bir kere de melek otu ve çemen tohumu ile karıştırıp içmiştim şerbetçi otunu.neyse mühim deil,belki de tesadüftür. ama şerbetçi otu ile ilgili bu yazılanlar güzel şeyler,korkmaya gerek yok bence.paylaşım için de teşekkürler.
adaçayı içmeye ve masajını yapmaya da başladım bu gece,heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2