• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ezzoo tatlım ölçüyor musun peki gözle değişim dışında içten toparlanıyordur belki eğer göğüsüsn dağınıksa hemen büyüme olmaz toparlanır önce ama kaşıntı olması işe yaradığını gösterir

ezzoo tatlım ölçüyor musun peki gözle değişim dışında içten toparlanıyordur belki eğer göğüsüsn dağınıksa hemen büyüme olmaz toparlanır önce ama kaşıntı olması işe yaradığını gösterir

yok cnm ya büyüme de olmadı toparlamada..dedim ya dünde,bi garip bu ara..ama kaşıntı cidden sinir bozucu -tatlicadiarzu-

sen uygulamalarını bana bir anlatır mısın tatlım adaçayını içip masaj yapıyorsun değil mi sonra da karışımı masaj yapmadan uyguluyorsun

ben adaçayı masajı yapmıorum :( bugün yapıcaktım dawete gittk..ama zaman çok önemli diil bence ya sürüosan işe yararsa yarar :( diil mi CADIARZU

aaaa tatlıımmm ben masajsız denediiimmm çok etkili olmuyorr masaj dediğim de adaçayının o posasındaki su göğüse geçsin yeter kalsın orda öyle sürekli masaj yapman gerekmiyor ama şart kesinlikle yapmaya çalış zaman da şundan önemli gündüz yaparsan gün boyu vücut terliyor ya emilimde bir sorun olabiliyor ya da ememiyor cilt o yüzden akşamı seçiyorum ben

aaaa tatlıımmm ben masajsız denediiimmm çok etkili olmuyorr masaj dediğim de adaçayının o posasındaki su göğüse geçsin yeter kalsın orda öyle sürekli masaj yapman gerekmiyor ama şart kesinlikle yapmaya çalış zaman da şundan önemli gündüz yaparsan gün boyu vücut terliyor ya emilimde bir sorun olabiliyor ya da ememiyor cilt o yüzden akşamı seçiyorum ben

wala kız cnm ya..haklısın..off :delphin: adaçayı yapmaya gidiom şimdi..hatta içtiğimin dibi wardı.. kaydirigubbakcemile3 aslında onu nie süremedim bilio musun şekerli oluo ya ondan :icecream: artık ayırıym kenara madem

tatlım nasıl yapcan biliyor musun adaçayını sallamalardan almıyorsun bu kesin kendin alıp otunu demliyorsun sonra 10 dk dinlendiriyorsun sonra o otu çaydan alıyorsun ya içmeden onu çay tabağına koy üstüne de 1-2 çaykaşığı çaydan kat sonra çaya şeker at sen içene kadar da zaten o posası soğuyor ya da soğuduğunda işte ne zaman olursa o zaman masajla uygula

tatlım nasıl yapcan biliyor musun adaçayını sallamalardan almıyorsun bu kesin kendin alıp otunu demliyorsun sonra 10 dk dinlendiriyorsun sonra o otu çaydan alıyorsun ya içmeden onu çay tabağına koy üstüne de 1-2 çaykaşığı çaydan kat sonra çaya şeker at sen içene kadar da zaten o posası soğuyor ya da soğuduğunda işte ne zaman olursa o zaman masajla uygula

ama yapraklar acıtmıo mu yahu..onun kırçıllı biraz ya..tmm cnm öle yaparım artık..ama cidden bugün kaşıntıdan duramıom..
ben normalde kremi yediriodum..bugün sürdüm bırakıwermiştim..ondan kaşınıo galiba..yada 3. gün işe yaramaya başladı :hulya:

tatlım ilk başta acıtıyor biraz ama sonra elin alışcak hiç acıtmayacaksn masajla uygulamaman en doğrusu ve 3.gün gelişmeler olur 2 gün içinde göğüsünün durumu bilemiyorum ama eğer dağınıksa önce toparlanır o yüzden bence ölçerek ilerlemesini gözlemle

inş cnm yaa..ah bizler de senn gbi bi büyütsekk..en baba konuyu açıcam..ben büyütmüşsem herkes büyütür kaç beden olursanız olun gelin die hihoyyyt

Yazı alıntıdır kızlar

Şerbetçi Otu

MAYAOTU olarak da bilinir. Kendirginler (Cannabaceae) familyasından, tırmanıcı bir bitkidir. Anayurdu Avrasya ve Kuzey Amerika’dır. Türkiye’de Kuzey Anadolu’da seyrek olarak rastlanır. Yaklaşık 7.5 metreye kadar uzayabilen sarılıcı gövdeleri yapraklarla birlikte kışın ölür, ertesi yıl yerine yeni gövdeler sürer. Asma yapraklarını andıran, genellikle parçalı yaprakları uzun saplı ve dişli kenarlıdır.

Kullanıldığı yerler

Şerbetçiotunun dişi çiçekleri bira yapımında kullanılır. Bu nedenle yalnızca dişi çiçekli bitkilerin tarımı yapılır. Şerbetçiotu, yaklaşık 1200 yılı aşkın bir süredir bira yapımında kullanılır. Biraya acımsı bir tat ve aroma veren Şerbetçiotu çiçeklerinin bileşiminde uçucu yağlar, acı maddeler, humulun, lupulun (100’ün üzerinde aroma maddesi), tanen bulunur.

Yatıştırıcı, uyku getirici ve bazı cinsel sistemle ilgili problemlerde başarıyla kullanılan şerbetçiotu, ayrıca iştah açıcı ve safra kesesini yatıştırıcı olarak da kullanılabilir. İç huzursuzluklarına ve uykusuzluğa karşı da etkili olan şerbetçiotu, östrojen etkisi yapabilen maddeler içerdiğinden adet kanamalarını erken başlatabilir. Sinirsel kökenli kalp düzensizliklerinde, kalp ritm bozukluklarında, hafif depresyonlarda da etkili bir bitkidir.

acaba benim adet ondan mı erken oldu? bir kere de melek otu ve çemen tohumu ile karıştırıp içmiştim şerbetçi otunu.neyse mühim deil,belki de tesadüftür. ama şerbetçi otu ile ilgili bu yazılanlar güzel şeyler,korkmaya gerek yok bence.paylaşım için de teşekkürler.
adaçayı içmeye ve masajını yapmaya da başladım bu gece,heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2

acaba benim adet ondan mı erken oldu? bir kere de melek otu ve çemen tohumu ile karıştırıp içmiştim şerbetçi otunu.neyse mühim deil,belki de tesadüftür. ama şerbetçi otu ile ilgili bu yazılanlar güzel şeyler,korkmaya gerek yok bence.paylaşım için de teşekkürler.
adaçayı içmeye ve masajını yapmaya da başladım bu gece,heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2

Büyük ihtimalle ondan olmuştur canım

Rica ederim :)

Hadi bakalım senden de gelişmeleri bekliyoruz :)

adaçayı yerine şerbetçiotunu denemedim ama tatlım şimdi öyle yapcaksın eğer işe de yaramazsa kendimi suçlu hissetcem ben bu yöntem işe yaradı dedim ama alternatifleri tam bilmiyorum değişik otları uygulamayı o yüzden eğer öyle yaparsan da büyür diyemem bence adaçayını iç

Back