- 31 Temmuz 2009
- 123
- 8
- 643
- Konu Sahibi IntromTrack
keşke olsa da yetmese.senin yaşında küçükmüş daha avantajlısın ben nerdeyse 23 olcam :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon kızlar pc başında değildim de :)
Ben başlayamadım daha,kremi bugün gündüz hazırlayabildim,yarın akşam başlıyorum :)
egedenizi tatlım merakla bekliyorum gelişmeleri de bak sakın ama sakın adaçayı içmeyi ve posasıyla masaj yapmayı unutma karışımdan önce yap bunları sonra yaparsan işe yaramıyor hiçbiri
1 gün arayla başlicas gelişmeleri yazarız artık :)) ayy umut etmek ne güzel bişe :))))
yaaa arkadaşlar ben şerbetçi otunu bulamadığım için bayramdan sonra başlıycam. daha önceden buz masajı yapıyodum ve nar çekirdeği yağı sürüyodum. bundan dolayı biraz şişkinlik var. sizce şerbetçi otuna başlayana kadar bunlara devam etsem mi? :uhm:
egedenizi inanıyorum güzel sonuçlar alacaksın :)
kızlarr yarın akşam girebilirsem geç girerim öbür gün yoldayım ve bir daha ne zaman girerim bilemiyorum en az 1 hafta filan ama erken girmeye çalışcam sorularınız varsa sorun hazır buradayken
ezzoo kaşınıyordu tatlım heryeri kaşınıyordu ama ilerde alışırsınız da ilk başta çıldırtıyor biliyorum dayan ama :) senin kaçıncı gün gelişme nasıl
ezzoo o kaşıntı bana yağla masaj yaparken de oluyodu. bence büyümeyle alakalı birşey.