- Konu Sahibi IntromTrack
-
( şerbetciotunu bulamadım kızlar ya yerine kullanabileceğim başka bi ot yokmu ? internetten güvenip alamıyorum da (
dün bir kadın doğum doktoruna gittim başka şikayetimden dolayı muayene olduktan sonra doktora doktor hanım göğüsümdede deformasyon var kremle falan toparlarmı bi bakarmısınız dedim .tamam dedi kadın.baktı bi meme ultrasonu istedi.hiç bi şey yok önemli olan sağlık dedi.kadın beni muayene ederken yanaştı ve şook :1shok: :1shok: delikafadulden kadının bir gram bile göğsü yok. anam benim ki daha dolgundu. sırnaşık şey
utandım kadınceğize göğüslerimi gösterdiğime
hiç yoktu dümdüz...kadın dediki estetik açıdan sorun yapıyorsan silikon taktırabilirsin ama hiç gerek yok kafamçokkarıştı
Çünkü kendinin hiç yokkkk laelaelaelaelae
Ayyy dedim bizmi çok takıyoruz kadın doktor ve yapsa en alalarını yapar hiççç kafaya takmamaış bile kadın.
ama ben takıyorum büyütcem, doktor hanınmada formülü veririm...naniknanik :teytey:
valla 100 dedi şoka girdim okumuştum çünkü sen 50 demiştin.neyse ii uykular canmm.bişe olursa yazarım.çok saol tekrar.
arkadaşlar; bu otları sürüp veya içip de adet günü değişenler oldu mu? benim normalde çok düzenlidir. dün 5-6 gün önce oldum.acaba diyorum bu yaptıklarımızla bir ilgisi var mıdır çünkü ben de yeni başlayanlardanım.1 hafta falan oldu. İlgilenirseniz çooook sevinirim!!!
arkadaşlar; bu otları sürüp veya içip de adet günü değişenler oldu mu? benim normalde çok düzenlidir. dün 5-6 gün önce oldum.acaba diyorum bu yaptıklarımızla bir ilgisi var mıdır çünkü ben de yeni başlayanlardanım.1 hafta falan oldu. İlgilenirseniz çooook sevinirim!!!
bide sen başlayalı kaç gün oldu var mı bi gelişme sırnaşık şey
ya acaba bitkisel östrojenlerle yani aldığımız bu rezene adaçayı nar çekirdeği vs gıdalar sayesinde büyüme elde eden arkadaşlarımızın normalde hormon eksikliği var da o mu tamamlanıo da halloluyo. yoksa çoğumuzda etki etmio dikkat edersek. eğer böyleyse hormonal eksikliği olan arkadaşlar zaten doktorun verdiği haplarla bunu zahmetsiz gerçekleştirebilirler. ben o yüzden şunu sormak istiyorum başlığı açan arkadaşıma; 87 cmden 95 e çıkmadan önce adetinin 3. günü hormon testi yaptırdın mı?
umarım düşündüğüm gibi değildir ve sırf düşünce gücüyle bile bunu başarabilioruzdur çünkü hepinizi teker teker çok iyi anlıyorum insan kendini tam hissedemiyor her ne kadar takmamaya çalışsa da. bir de şunu sorucaktım crnn arkadaşım mesela 75 den 85 oldu diyosun bu çok güzel bi gelişme senin adına çok sevindim darısı başımıza :) da 75, 85 pazar ölçüleri dolayısıyla 75B den 85B ye geçiosun yani cup aynı (sadece sırt genişlemesinden kaynaklanan orantısal bir büyüme sütyende) sırt ölçüsü değişiyor. alaşkına düzgün bir sütyen ölçüsü girininsanın kafası karışıyor. mesela 75A'dan 75C oldum diyin.. biz de rahat rahat sevinelim, nasiplenelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?