• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

aman maşallah valla hepimize maşallah da daha 90 takmam ben bak nasıl istiyorum biliyor musun böyle sütyeni takıyım sütyenin içindeki yer kadar da dışarda taşmış olsun göğüs kooocaman dursun 75 de öyle oluyor ama hedef 85 :D

bnde bünye küçük hatta okdr küçükki alttan 68 :( ilk defa bişe denicem inş olur.az önce yaptım kıvamı ii gibi geldi ilk yarın sürcem.bişe sorcam yaa adaçayının suyundan da sürüyomuydun :)

benim alttan 81 yani kocaman ya kilo derdim değil nişanlım zaten zayıf sevmiyor ama boydan dolayı ya ufacık duruyorlar nişanlıma büyorlar diyorum hani aynılar diyor az daha geçen arabayı kullanırken gözünün içine sokucaktım al bak büyüdü diye anaaa büyüyor ama o büyümüyor diyor deli etti :) tatlım adaçaynı içiyorsun otunu soğuyunca masaj yapıyorsun göğüsüne bütün suyu göğüsüne geçsin sırılsıklam olsun göğüsün biraz kaşıntı hissetceksin hatta ardından 1 saat sonra filan karışımı sürüyorsun

anladımmm çok saol. sokma kız çocuğun gözüne sonra lazım olcak onlar :))) seni kızdırmak için diyodur.benmkide dert etmiyo ama ben büyük büsbüyük olsun istiorumm kaydirigubbakcemile3

yok yok sokacam gözüne az kaldı zor tutuyorum kendimi deli ediyor napayım bi de yok hala aynı küçük diyince bir pis pis gülüyor görmeniz lazım var ya anaaaaa ama yine de çok tatlı ya :) ben de bi 85 olsam var ya kızlar anaaaa havalara ucucam

yaa burda yazılanları okuyunca gittim bi daha ölçtüm ne zamandıe ölçmüyodum bile.tam olarak alt 72 ucu da bi ölçüyorum 78 bi ölçüyorum 80 en fazla 80 yani.göğüs ucu derken aslında tam bi göğüs ucum da yok.sanki küsmüş içine kaçmış gibi kıyafetlerimde öyle çamaşırsız giyince belli bili olmuyo.sıfır uç yani.acaba büyüyünce o da çıkarmı?başlıycam hayal kırıklığı olucak diye bi cesaret edemiyorum...çünkü şu ana kadar hiçbişiyden sonuç alamadım....anca estetik olur heralde diye düşünmeye başlamışken bu formülü gördüm.inşallah hepinizin istediği olur kızlar...gerçekten bence bu bizim hakkımız inşallah istediğimiz ölçülere kavuşuruz...en kısa zamanda başlıycam...:)

minish tatlım ölçünün farklı çıkma nedeni şudur eğer vücudun terliyse az da olsa mezurayla mı ölçüyorsun bilmiyorum ama ölçerken o vücuduna yapışıyordun bazen de yapışmıyordur bu yüzden farklı sonuç çıkar bunu denemenin bir zararı görülmedi şimdiye kadar aramızda en uzun zamandır deneyen benim 2 ay oldu olacak nerdeyse artık hesaplamayı bıraktım zamanı çünkü zaten 2 günde 1 cm büyüyor denemenin bir zararı yok eğer sonuç olmazsa da üzülme keşke yapsaydım demektense denedim olmadı demek daha iyidir bence ama şimdiye kadar deneyen herkesde işe yaradı

tamam canım şu bayram geçsin bi düzene girip yapıcam inşallah olur yaaaaaaaaa....senin ilk başta göğüs altıyla göğüs ucun arasındaki fark ne kadardı tahminen şimdi ne kadar oldu yani yaklaşık kaç cmlik büyüme var? aslında cm den de öte gözle görülür bi büyüme varmı kıyafetlerde dekolten değiştimi mesela?

tatlım ilk başta göğüs altı 81 ucu 87 cm di şü anda göğüs altı yine aynı ama ucu 99 cm gözle görülür büyüme normal bir bünyede olmalı ancak noyumun uzunluğundan pek farkedilmiyordu ama yeni yeni farkediliyor artık dümdüzdü önceden şu anda yaklaşık 4 parmak yüksekliğinde filan allaha şükür dik de büyüyorlar ve iki göğüs arası daha belirginleşti dekoltem baya iyi sütyen kullanınca bayaaa süper duruyor

valla ben olsam bnde uçarım hemde nasılll :))) belli işte seni kızdırmak için diyo :) madem büyümüyo ozmn bırakıyorum yapmayı de de bak nasıl bırakma dio :)

yoookkk tatlım o ne inatçıdır bırakıyorum derim tamam bırak der ama yine pis pis güler sonra ben elbet dayanamam yine başlarım ondan sonra da aylarca dilinden düşmem :) valla önceden böyl olsun yeter diyordum ama ona sürpriz yapcam gerçi görüyor büyüdüğünü ama 85 i imkansız sanıyor görcek gününü :)

ayy süper olur süpriz fikrini ii getirdin aklıma.benmki de askerde gelince bi bakıyomuş ben nadide sultan gibiyim :)))) ahahaha. keşke öle bişe olsa yaaaa.tmm o kadar da fazla ama 75 dolgusuzu doldursun valla fazlasında gözüm yok. kız bu formülle gerçekleşirse adresini isteyip sna bi sürü sütyen yollicam hediye :) çeyizine koyarsın delikafadulden

benimki de askere gitcek tatlım gelince o da şok olcak :)75 dolgusuz rahat kullanıyorum ben şu anda düdüzken bu hale geldi umarım sende de işe yarar ay benim iç giyim hastalığım var canevimden vurdun beni her türlü iç giyim koleksiyonum var renk renk desen desen hastalık bende bu :)

bende de öylee bi sürü var ama insan desteksiz incecik şeyler kullanmak istio dimi.rus pazarı oluyo buralarda süper şeyler oluyo yaa :)))

ayyy sorma aynen ben de bakardım öyle pazarda süper şeyleri görünce bi umut yaklaşıyorsun yanına belki dolguludur diye ama foossss dolgusuz çıkıyor çok şükür artık 75 lerini alabiliyorum onların şimdiye kadar desteksiz 80 de hiç denemedim belki o da olur

valla büyüttüm de benim için önemli olan doldurması değil bayaa taşması lazım iş inada bindi yoksa bu kadarı bile benim için kafi ama yok büyük olcak :)

Back