Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bende nivea krem var valla onla yapacam :) siz hhemn sonuç aldiniz mi peki
evet hayalimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım adlı başlık bana ait :) yaşım nedeniyle olsa gerek 20 gün tam düzenli olmasada kullandm 2 cm büyüme oldu :)

Yaklasik 1 hafta once konuyu okudugum gibi kostum aktara ve basladim uygulamaya ben becremem oyle olcme filan ama 4 gundur uyguluyorum ve sonuc var! Gozle gorulur var hem de. Tek problem ben de kizariklik ve tahris yapti bunun da sebebi saniyorum cok kasinmis olmasi resmen tirnak izlerim cikmis ama durmak yook. Hepimizin ayni derdi "ozguvensizlik" cunku cinsel hayatimizdan gunluk hayatimiza kadar etkiliyo. Sahsen ben cinsel hayatimda ki mutsuzlugumu bile buna bagliyorum. Bi ic camasiri giydigimzde bile gozumuz ilk orada ve moraller hoop sifir. Silikona gelince malesef arkadaslar erkekler yapayligi sevmiyo ne kadar gozlerini alamasalarda buyuk memelerden silikon olmasi itiyo. Kendimiz mutlu olcaz sadece yani. bu yuzden devam dogal yontemlere. ben de ise yaradi cok sukur yilmayin lutfen gec cevap verebilir kminde. Ben gece yatmadan once suruyorum sabah yikiyorum gun icinde de adacayi iciyorum. okudugum cogu yerde corekotu yagi da var ona da baslycam. oglen corekotu yagi masaji gece serbetciotu kremi ve adacayi icmeek. buraya gelip koca koca memislilerina"ay herseyi surmeyin oylee"diye yorum yapmasina da ayar oluyorum. tok açın halinden mi anlarmis?! Hepinize sevgilerimle memezedeler, yoldaşlar

sizin ölçüleriniz kaç cm acaba?
bende saraçoğlunun kürünü uyguluyorum ama şerbetçiotu maskesi yapmıyorum.
gözle görülür farklılık derken..masajda yapıyomusunuz?

sizin ölçüleriniz kaç cm acaba?
bende saraçoğlunun kürünü uyguluyorum ama şerbetçiotu maskesi yapmıyorum.
gözle görülür farklılık derken..masajda yapıyomusunuz?

Ben 85 takiyorum ama sebebi omuz genisligim. Gozle gorulurden kastım 1 hafta oncesinden daha toplu ve daha iri duruyorlar. Artik orada olduklarini hissediyorum demek daha dogru. Ben masaj yapmiyorum kremi uyguluyorum bazen ictigim adacayindan kalan cay yapraklariyla ovuyorum o kadar. Ama yakinda corekotu yagi alicm ve onunla da gunduzleri masaj yapicm.

pekş maske gece dağılıp dökülmüyormu?

Arkadaşlar bana yardım edermisiniz ben 22 yasındayım fakat senelerdir sigara kola icdim kolayı braktm ama sgraya aynen devam bu serbetci otuyla yagsız krem işe yararmı agra icmeme ragmwn acaba yagsız kremi nerden bulabirilm peki

ben yağlı kremle yapıyorum büyüyor tatlım fark olmuyor yağsız kullanılmasının sebebi cildi hassas olanlar için :)

sanıyrum yağsız krem emilimi daha kolay olduğu için tercih ediliyor, eczaneye yağsız krem dediğinde verirler her eczanede olmuyor yalnız aramıştım ben.

bende bugun deneyecem bazen ada cayi bazen serbetci otunu icicem gunduzleri umarim ise yarar. kremide yaptim bugunden baslayacam.sonucu yazarim ins buyur. 75 dolgulu zor bile dolduruyor.

ya arkadaşlar bi sorum olucak simdi size şerbetci otunu aldım ben ama karısmı yapamadım banaa anlatırmısınız lütfen ne kadar sure kaynatcam ve ne kadar kremle karştrcam anlatrmısınız

Ya arkadaşlar bu otun yağını yapıp sursek aslında denemek lazım ama yagi bildiğim kadarıyla güneşte bekletmek gerekli onun için yazı beklemek lazım şimdilik bununla yapıp yazında yağını yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…