Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

İse yariyor ama cok az bi süre yaptim 20 gün birde 3 günde bir filan hergunde dgl 4 cm büyüme elde etmiştim gecen yıl tekrar başlıcam umuyorum büyür birde aktarım bir üründen bahsetti bana ücretsiz 1 kutu vericek denemem için ismini bilmiyorum gelince alıcam gelişmeleri yazarım.

Bu adacayi posasiyla yapmasakta suyuyla yapsak olmazmi ya yere dusuyolar olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bisey sorcam serbetci otunu kremle karıstırmadan once otuyla bereber mi karıstırcaz yoksa otunun süzülmesi gerekiyor mu

Ben dun aksam yaptim karisimi. Serbetci otunu az suyla islatip karistira karistira kaynattim.yogun bor kokusu var zaten. Ama oylece kreme karistirmadim.biraz blendrdan gectim. Iri iri yapraklar cunku. Suyu iyice cikti. Bende o suyunu koydum cok az da otundan. Komple otuyla koymadim :) garip geldi yani o hali :)) bir gece bekletin diyordu. Bu aksam uygulamaya basliycam insallah.

Şu anda durumlar nedir ???? Yapmak istiyorumda emin olmak için sordum..

Yağsız el kremi ne kullandınız cevap verin arkadaşlar

benim anlamadığım 87 cm lik bi göğüs 70 beden olamazki zaten..IntromTrack; ilk başladığında göğüsleri kaç cm mişki en sonunda 95 cm olmuş??
Kızlar bunu bilen varmı aranızda..

benim anlamadığım 87 cm lik bi göğüs 70 beden olamazki zaten..IntromTrack; ilk başladığında göğüsleri kaç cm mişki en sonunda 95 cm olmuş??
Kızlar bunu bilen varmı aranızda..

87 den 95 e cikti demis canim.

Ya bide karışımlarda ne kadar krem ne kadar şerbetçi otu onuda yazarmısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım. Sonucu çok merak ettim.uyguluyor musun hala, sonuç alabildin mi???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…