• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba kızlar benim de bu konuda büyük sıkıntım var göğüslerim göğüs değil tahta mübarek aslında mal var ama ayrık ve yayık olduğu için ve de şekilsiz olduklarından yok gibiler. sevgilimle uzun süredir beraberiz evlenmek için can atsak da bu konuda çok rahatsız hissediyorum. evet beni her halimle çok sevdiğini biliyorum sorun etmez ama bir kadının kendini seksi hissetmesi de önemli sonuçta. giydiğim hiçbir geceliğin sütyenin içi dolmuyor psikolojim bozuldu valla. bir ara masaj yapıyordum bıraktım sonra adaçayı içiyordum sindirim sistemimi bağırsaklarımı bozunca bıraktım. dün forumda bahsedilen göğüs büyütme ve sıkılaştırma için olan masaj aletini sipariş ettim yarına onu bekliyorum bakalım. bugün de şerbetçiotu aldım kremle karıştırıp sürmek için. konuyu açan arkadaş ve uygulayan diğer arkadaşlar durumlarınız nasıl beni biraz teşvik edin yav. uzun süredir konuları takip ediyorum da en sonunda dayanamayıp üye oldum. benim sivrisinek ısırıkları (onlara artık böyle diyorum:KK61: ) büyüyecek mi dersiniz? :110:

Kızlar ben bunu uyguladım evet bi dolgunluk oldu hayallerimdeki cicişlere adım adım başlıklı sayfamda yazdım her şeyi 3 cm falan. Ama otlar her yere döküldü o yüzden bıraktım ve o ddolgunluk gitti ama ben fındık yağı kullandım o küçültüyormuş meğer belki kullanmasaydım gitmezdi bilemiyorum ama baş edilcek gibi değildi o otlar

merhaba kızlar benim de bu konuda büyük sıkıntım var göğüslerim göğüs değil tahta mübarek aslında mal var ama ayrık ve yayık olduğu için ve de şekilsiz olduklarından yok gibiler. sevgilimle uzun süredir beraberiz evlenmek için can atsak da bu konuda çok rahatsız hissediyorum. evet beni her halimle çok sevdiğini biliyorum sorun etmez ama bir kadının kendini seksi hissetmesi de önemli sonuçta. giydiğim hiçbir geceliğin sütyenin içi dolmuyor psikolojim bozuldu valla. bir ara masaj yapıyordum bıraktım sonra adaçayı içiyordum sindirim sistemimi bağırsaklarımı bozunca bıraktım. dün forumda bahsedilen göğüs büyütme ve sıkılaştırma için olan masaj aletini sipariş ettim yarına onu bekliyorum bakalım. bugün de şerbetçiotu aldım kremle karıştırıp sürmek için. konuyu açan arkadaş ve uygulayan diğer arkadaşlar durumlarınız nasıl beni biraz teşvik edin yav. uzun süredir konuları takip ediyorum da en sonunda dayanamayıp üye oldum. benim sivrisinek ısırıkları (onlara artık böyle diyorum:KK61: ) büyüyecek mi dersiniz? :110:

muhtemelen aynı masaj aletinden kullanıyoruz (pembe küçük ve pille çalışıyor)..ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum aman aman bi fark olmamakla beraber eskisinden iyi haldeler diyebilirim..dolgunlaştı en azından..uzun vadede işe yarıycağını umut ediyorum..gelişmeleri sende yaz canım haberleşelim..bu konudan müzdarip arkadaşlarda faydalansın ve fikir edinsinler..ben artık ot,yağ,çay falan uğraşamıyorum yoruldum...

Slm arkadaslar benim 70 gogus olcumu ama duz ve dolgun degil cocuk.olunca 100beden oluverdi sut gidice oldu geri 70 + sarkiklar ve asiri yirtilmalar suan igrenc gorunumdeler sanki 80 yasindaki ninelerin goysunu getirip bana takmislar arkadasin tarifini denemek istiyorum ama buyutelim derken olan goyuste gidip sagliktan olmayalim varmi cok ii arastirip uygulayip sonuc alan zarari olmadan :)

merhaba..internet üzrinden bi msj aleti almıştım yukardada belirtmiştim..eeee sonuçları paylaşmamak olmaz demi :))) öncelikle şunu belirteyim cihazın kullanım kılavuzu yabancı olduğu için epey zorlandım karıştıra karıştıra çalıştırdım bir haftada ancak öğrendim tam anlamıyla nasıl çalışır diye...neyse ilk bir hafta kullandım ama dediğim gibi tam bilemediğim için en düşük ayarda çalıştırmışım meğerse :D şükür 1 haftanın sonunda olayı çözdüm ocak başından beri her gece düzenli kullanıyorum..çapına göre oldukça başarılı bi alet..titreşim ve masaj olayı hakikaten kendisinden beklenmeyecek kadar başarılı geldi bana...eğer içinizde msj yöntemiyle göğüs büyüten varsa hiç düşünmeden alsın zira elle msj yapmak bi süreden sonra insanı sıkıyor..aksatmaya, yapmamaya başlıyorsun kendimden biliyorum..neticeye gelince şuanki durumu adet öncesi olan dolgunluktan bile daha iyi..özellikle sabahları kalktığımda hatlarım daha bir belirgin oluyor..yalnız kimseye boş umut vermek istemem bu alet bence boşalan göğüsü doldurmada etkili diye düşünüyorum...hiç olmayana faydası olurmu bilemiycem..ben emzirmeden sonra sönen ve zaman içinde kaybolan göğüslerimde kullandım..ama yinede benim için geçerli bi büyüklük değil bu zaten emzirme önceside bomba gibi göğüslerim yoktu..son olarak para biriktiriyorum kısa zaman sonra silikon protez ve burun revizyon düşünüyorum..yazdı kaçtı olmasın diye detaylı bi şekilde anlatmak istedim..umarım faydalı olur sevgiler...

Ya peki otu o suyla ıslattıktan sonra kaynatma işlemini otla beraber mi yoksa sadece o suyu mu kaynatacağız?

[QUOT E="Maina Sipsi, ost: 39247601, member: 656991"]siz uyguladınız mı bu yöntemi?Ben kremi yapıp beklemeye aldım 7-8 saattir bekliyor[/QUOTE]
bendeyaptimbeklemeye aldim suan kizlar ve azcik otun ayarını kacirmis ziyan olmasin diye haslanmis azcik ot kaldii onlada masaj yaptım ama gercekten bi karincalanma var suan bilee demekki faudasini gorecemm insallahhh

Az önce çörek otu yağı ile masaj yaptım üstüne buz masajı yaptım kaşınma var yağ sürdüğümden dolayı mı yoksa etkisi olduğunu mu gösteriyor?

Az önce çörek otu yağı ile masaj yaptım üstüne buz masajı yaptım kaşınma var yağ sürdüğümden dolayı mı yoksa etkisi olduğunu mu gösteriyor?
arkadasim bende kreme basladimm ayni zamanda egzersizde yapiyorumm ama cok agriyorr ergenlikteki gibii hemdee ve dolgunlasiyoo ben daha 1 hafta oldu egzersize baslayali agri ve kasinma en buyuk etkisiymis zaten

canim ben duzenli şınav cekiyorum omuzlari diklestirerek iki eli onde biestirdigimiz bi egzersiz var bi nevi havlu sıkma egzersizine benziyoo onu yapiyorumm bide dambilla calisiyorumm uzman tvdeki videolari takip ediyorum

Back