- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.521
Kremi bir hafta gidecek şekilde yapsak olur mu? Yani illa ki günübirlik mi yapmak gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar benim de bu konuda büyük sıkıntım var göğüslerim göğüs değil tahta mübarek aslında mal var ama ayrık ve yayık olduğu için ve de şekilsiz olduklarından yok gibiler. sevgilimle uzun süredir beraberiz evlenmek için can atsak da bu konuda çok rahatsız hissediyorum. evet beni her halimle çok sevdiğini biliyorum sorun etmez ama bir kadının kendini seksi hissetmesi de önemli sonuçta. giydiğim hiçbir geceliğin sütyenin içi dolmuyor psikolojim bozuldu valla. bir ara masaj yapıyordum bıraktım sonra adaçayı içiyordum sindirim sistemimi bağırsaklarımı bozunca bıraktım. dün forumda bahsedilen göğüs büyütme ve sıkılaştırma için olan masaj aletini sipariş ettim yarına onu bekliyorum bakalım. bugün de şerbetçiotu aldım kremle karıştırıp sürmek için. konuyu açan arkadaş ve uygulayan diğer arkadaşlar durumlarınız nasıl beni biraz teşvik edin yav. uzun süredir konuları takip ediyorum da en sonunda dayanamayıp üye oldum. benim sivrisinek ısırıkları (onlara artık böyle diyorum ) büyüyecek mi dersiniz?
evet yaa bende sormak istiyorumm ama kimsecikler yokkonuyla hala ilgilenen varsa bir şey soracağım?
otla beraber canımYa peki otu o suyla ıslattıktan sonra kaynatma işlemini otla beraber mi yoksa sadece o suyu mu kaynatacağız?
siz uyguladınız mı bu yöntemi?Ben kremi yapıp beklemeye aldım 7-8 saattir bekliyorotla beraber canım
evet Hayallerimdeki cicişlere adım adım başlığa bakabilirsinizsiz uyguladınız mı bu yöntemi?Ben kremi yapıp beklemeye aldım 7-8 saattir bekliyor
arkadasim bende kreme basladimm ayni zamanda egzersizde yapiyorumm ama cok agriyorr ergenlikteki gibii hemdee ve dolgunlasiyoo ben daha 1 hafta oldu egzersize baslayali agri ve kasinma en buyuk etkisiymis zatenAz önce çörek otu yağı ile masaj yaptım üstüne buz masajı yaptım kaşınma var yağ sürdüğümden dolayı mı yoksa etkisi olduğunu mu gösteriyor?
Bende bu akşam başlıyorum kreme Ne tür egzersizler yapıyorsunuz?arkadasim bende kreme basladimm ayni zamanda egzersizde yapiyorumm ama cok agriyorr ergenlikteki gibii hemdee ve dolgunlasiyoo ben daha 1 hafta oldu egzersize baslayali agri ve kasinma en buyuk etkisiymis zaten
tesekkür ederimcanim ben duzenli şınav cekiyorum omuzlari diklestirerek iki eli onde biestirdigimiz bi egzersiz var bi nevi havlu sıkma egzersizine benziyoo onu yapiyorumm bide dambilla calisiyorumm uzman tvdeki videolari takip ediyorum