Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Saatleri degistirebiliyormuyuz ? 20:00 bnm tam okul saatime denk geliyor :-(

gecici bunlar boşuna zamanınızi da paranizi da harcamayin arkadaslar.. masaj ve soğuk suyu öneririm sadece o da sarkmamasi sıkı olmaları icin.. bi kac egzersiz biliyorum dik göğüs isteyen mesaj atan arkadaslara anlatirim etkili egzersizler düzenli yapıldığında

Merhaba bende yapmak istiyorum bunu ama suanda dogum kontrol hapi kullaniyorum hatta uzun bi zamandir kullaniyorum doktor kontrolunde, bi zarari olur mu ki bunun?

Hanimlar bu yontemin ben demedim araliklarla iki defa. İlkinde 1 ay kadar uyguladim ve dört cm ilk bir büyüme elde ettim. Hic net sonuc yazan olmamis. Belki yardimci olur diye yazayim istedim. 74 cm den 78 cm ye dikti ölçülerim. Günlük bir fincan adacayi, sebetci otlu krem ve sabah kremi yikadiktan sonra da çörek otu yagiyla 1-2 dakikalik masaj yaptim. Ucunu birden uyguladigim için hangisinin en çok etkili olduğunu bilemiyorum. Ve en önemlisi bu 4 cm kalici oldu. Bir seneyi geçti çünkü. Ama ikinci uygulamada herhangi bir sonuç maalesef ki elde edemedim.. Ve olculerim çok çok küçük olduğundan silikon için araştırma yapiyorum su an maalesef.. belki normalden biraz küçük ölçülere sahip bayanlari tatmin edecek bir sonuç verebilir ama dediğim gibi benim için yeterli olmadi..

Ve kafama takilan bir konu ise, bizim hazirladigimiz bu krem de eczanelerde satılan göğüs büyütme kremleriyle ayni etkiye sahip olduğuna gore ayni yan etkiye de sahip.. Uzun vadede zararini görmek istemiyorum acikcasi..

her ne kadar yeridir tartışılır ama bişey gördüm nette,burda daha önce arkadaşlar bi masaj kemeri kullanmışlardı ve çok sonuç alan vardı o zaman..ürün satışa kapanmış ve hiç bi yerde yok,onun yerine benzer bi ürün gördüm..almak istiyorum fakat bir tek bile kullanıcı yorumu yok..emin olamadım ama bi taraftanda meraktan çatlamak üzereyim acaba etki edermi diye

sonuçtan memnun kalan olmadımı hiç yapıp yazan kişi dışında birde zararı olur mu diye korktum

ben dayanamayıp o masaj aletini sipariş verdim..en fazla 4 güne elimde olur birde bunu deniycem bakalım..

ben dayanamayıp o masaj aletini sipariş verdim..en fazla 4 güne elimde olur birde bunu deniycem bakalım..
hangi alet o canm.. benm de ilk bu foruma girdğimde dümdüzdü benmkiler 82cm hatırlıyorum ilk zamanlar o kadardı ..şimdi 89-91 arası ama yine de küçük bana göre ...

hadi ya süper nasıl büyütttün o kadar..benim o kadar olsa hiç uğraşma inan..bende dediğin o sınıfa (tahta) giriyorum :) .nette göğüs büyütücü msj aleti diye aratınca çıkıyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…