• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

canım yağsız krem derken? normal el kremi felan olmazmı

sılıkonsuz buyumez ya ben sılıkonda taktırmam korkuom. bu nlarada ınanmıom
kaldım kucuk memıslı

Şerbetciotunu biraz araştırdım ,bu ot vücuttaki hareketli genlerin belirli biryerde toplanmasını ve şişmesini sağlıyormuş
denemekte fayda var diye düşünüyorum :)
bende deneyeceğim tşklr bilgi için :1:

kizlar mrb araniza yeni katildm.umarim dogru yerdn yaziyrmdr:) smdi benm sormak istedgm bikac sy var.ben krem ve ot karisiminin ayarni yapamyrm bi turlu.civk oluyo.veriln tarftede otla su ayari tersmi yazilms.ot kupkru oluyo oyle birakn demlemyi yanar.risa etsm su olayi fotolarla anltrmi yapan arkdslr.bi cay bardgnda faln ayarlyp ot su miktrni ve snrasnda kremi.lutfennnn.kac sefrdr hazrlyrm kullanamadn serbtci otunu bitrdm nerdyse:-(

kizlar azonce bi arkadasin yazisini okudum.aslnda bu basligi acan arkadasn enson yazdgi yazilari bulmya calisydm.arkadas demiski :konu sahibinin son okudgm yazisnda silikon taktircani okudm dems.sanrm bu metot gecici malesef.zatm epeydrde bu konu baslgi altnda yazi yazmams kendisi.bostan yere sevinmsim okadr:-(

Ben cougu yorumu ve konuyu okudm ve hala anlamadım....adacayıyını mı sürüp masaj yapıcaz yoksa şerbetçi ıle yağsız el kremınımı ???

Merhaba ben bugün uygulamaya başladım ama kıvamı tutturabildim mi bilemiyorum. Otlar göğüsüme yapışmalı mıydı?Sürerken döküldüler yardımcı olursanız sevinirim.

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;...

pekiii cok tesekkür ederim ama merak ettiğim birşey var kremi yaparken otlu mu yapıoruz şerbetçiotunu suyuyla otuylamı kremle karıştırıyoruzz????

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;...

pekiii cok tesekkür ederim ama merak ettiğim birşey var kremi yaparken otlu mu yapıoruz şerbetçiotunu suyuyla otuylamı kremle karıştırıyoruzz????

Bu topikte belki 100 defa yaziyodur canim biraz okumani yavsiye ederim cunku sadece bununla bitmiyor. Kolay gelsin

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

ya ben şuan mersin yağı kullanıyorum rezene ısırga otu çayı falan içiyorum onlar etki etmezsemi bunu kullanim çünkü bırakmak yada biranda hepsini kullanmak istemiyorum. daha yeni başladım 10-15 gün oldu en az 2 ay için diyolar. bu arada tebrikler canım çok sevindim inaşşalh benimkilerde büyür :1:

Ben artık şu konuda yazılan hiç bişeye inanmıyorum denemediğim şey kalmadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back