Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım yağsız krem derken? normal el kremi felan olmazmı

sılıkonsuz buyumez ya ben sılıkonda taktırmam korkuom. bu nlarada ınanmıom
kaldım kucuk memıslı

Şerbetciotunu biraz araştırdım ,bu ot vücuttaki hareketli genlerin belirli biryerde toplanmasını ve şişmesini sağlıyormuş
denemekte fayda var diye düşünüyorum :)
bende deneyeceğim tşklr bilgi için

kizlar mrb araniza yeni katildm.umarim dogru yerdn yaziyrmdr:) smdi benm sormak istedgm bikac sy var.ben krem ve ot karisiminin ayarni yapamyrm bi turlu.civk oluyo.veriln tarftede otla su ayari tersmi yazilms.ot kupkru oluyo oyle birakn demlemyi yanar.risa etsm su olayi fotolarla anltrmi yapan arkdslr.bi cay bardgnda faln ayarlyp ot su miktrni ve snrasnda kremi.lutfennnn.kac sefrdr hazrlyrm kullanamadn serbtci otunu bitrdm nerdyse:-(

kizlar azonce bi arkadasin yazisini okudum.aslnda bu basligi acan arkadasn enson yazdgi yazilari bulmya calisydm.arkadas demiski :konu sahibinin son okudgm yazisnda silikon taktircani okudm dems.sanrm bu metot gecici malesef.zatm epeydrde bu konu baslgi altnda yazi yazmams kendisi.bostan yere sevinmsim okadr:-(

Ben cougu yorumu ve konuyu okudm ve hala anlamadım....adacayıyını mı sürüp masaj yapıcaz yoksa şerbetçi ıle yağsız el kremınımı ???

Merhaba ben bugün uygulamaya başladım ama kıvamı tutturabildim mi bilemiyorum. Otlar göğüsüme yapışmalı mıydı?Sürerken döküldüler yardımcı olursanız sevinirim.

ya ben şuan mersin yağı kullanıyorum rezene ısırga otu çayı falan içiyorum onlar etki etmezsemi bunu kullanim çünkü bırakmak yada biranda hepsini kullanmak istemiyorum. daha yeni başladım 10-15 gün oldu en az 2 ay için diyolar. bu arada tebrikler canım çok sevindim inaşşalh benimkilerde büyür

Ben artık şu konuda yazılan hiç bişeye inanmıyorum denemediğim şey kalmadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…