Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Surdukten sonra uzerine bir sey giyiyormusunuz yatarken yoksa her yere bulasir yaniii napicagimi bilemedim
Canım ben strechle sarıyorum çok sıkmadan,üzerine de sıkı bi askılı giyiyorum tertipli düzenli oluyo :) ama burda ki bi arkadaş sudyeninin içine naylon dikmiş o da bi alternatif..aklına pratık öneriler gelirse bizle de paylaşabilirsin :) bu arada Göğüs altı ve ucu kaç cm'le başlıyosunuz kızlar?

altı 70 cm göğüs ucu 78

Kizlar ben de bugün basladim bu yöntemi uygulamaya. Aksam bi fincan adacayi içtim. Kremi surdum yattim yalniz ilk günden cok gerilme oldu beni tedirgin etti sizce bi zarari olur mu kafam karisti (

hemen belırtıler başlamış sende :)) KASINMA DA VARSA TAMAMDIR,DEVAM ET DERIM:)

Evet canim ilk gun fena gerildi ikinci gun yani bugun gerginlik hissetmeddim ama ara sira kasiniyor hafif. Durmak yok yola devam :)) yalniz canim adacayi icenlere bi sorum var. Sanki bana iyi gelmiyor migrenimi tetikliyor gibi iki gundur bas agrilarim var. Bunu yaşayanlar oldu mu merak ediyorum. .

bende bı degısıklık olmadı canım doktora danıs derım her bunyeye ıyı gelmeyebılır kaş yaparken göz cıkarmayalım

Ben de bunu 6 gündür uyguluyorum. Ölcmedim ama görüyor ve hissediyorum, ise yariyor. Ilk günlerde kasinti olmadi ama artik sürünce biraz kasiniyor. Tek sorun evli olmam, her gece gögüslerime bir sey sürüp yatmam komik oluyor. Bir de biraz kokuyor. Esim rahatsiz olacak diye korkuyorum. Uygulama icin ise, kullanmadigim ince dantel bir sütyenim vardi tül gibi, onu takiyorum, hem emmiyor hem de otlar dökülmüyor. 2 gündür sütyeni takmadan önce strec film koyuyorum üzerine, hic bulasmiyor.

Biraz eziyet çekiyoruz ama işe yarıyo ya ben bir haftadır yapamıyorum yatılı misafirimiz nedenıyle ara verdım etkı edıyodu bana da ama..

Biraz eziyet çekiyoruz ama işe yarıyo ya ben bir haftadır yapamıyorum yatılı misafirimiz nedenıyle ara verdım etkı edıyodu bana da ama..

Ben bırakıcam sanırım. Önümüzdeki aylarda hamilelik düşünüyorum. Zararı olur belki diye korktum. Fazla östrojen hamileliğe nasıl etki eder bilmiyorum

Ben bırakıcam sanırım. Önümüzdeki aylarda hamilelik düşünüyorum. Zararı olur belki diye korktum. Fazla östrojen hamileliğe nasıl etki eder bilmiyorum
Oncelik saglıgımız tabıı kı canım saglıklı sıhhatlı,bebeğini kucagına alıcagın gunlerı de gorursun umarım:)

Arkadsdm benm goguslerimin bedeni 90d fakat ağırlıktan dolayi biraz sarkık( acaba buyumenin disinda toparlanma yada sarkiksa eget onun giderilmesi gibi bisi yasadin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…