• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Anlıyorm canım ama annemin de böyleymiş 16ya kadar benim gibiymiş ve şuan 40 yaşında ama çok küçük gögüsleri var 3 çocuk annesi olmasına rağmen. Ben de öyle olmak istemiyorum endişelerim o yüzden :/
Gögüslerim gündüzleri sızlıyor 3 gündür fln adaçayı içiyorum gece yatmadan önce çörekotu yağı sürüyorum. Arkadaşlarımın 70i rahat dolduruyor hatta taşıyormuş bile bnmkiler 70i doldurmuyor :((

iyi de canım annenin göğüsleri küçük diye seninde küçük olucak diye bişey yok ki mesela ablamın göğüsleri büyük ama benim küçük o belli olmuyo

Kızlar bişey sorcam düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben 16 yaşındayım gögüslerim yaşıtlarıma göre küçük farkındayım. 10 gündür flan çörekotu yağı sürüyorum her akşam yatmadan önce. bugün bu serbetçi otu hakkında yazılanlrı okudum buna bşlamak istiyorum. Sizce çörekotuna devam edeyimmi yoksa bu şerbetçiotu karışımına geçeyimmi ben çabuk etki görmek istiyorum niyetm şerbetçi otuna geçmek ama zararı olurmu bide yaşım 16 ters tepki yapıp hiç büyümeme durumu olabilirmi???
yerinde olsam bi doktora da danisirim.yas itibariyle cabuk sonuc almana gerek yok bence,ise yarayan bir yontem bulursan ona sabirla devam et.Ben de kendi kendine buyur diye bekledim,bu yontemleri bilsem doktor kontrolunde birseyler yapardim o yastayken.Hicbisey kullanmasan bile masajin buyuttugunu okumustum,bazi hormonlarin salgilanmasini stimule ediyomus.
suraya da bakabilirsin
Natural Remedies: Increase a Cup Size in 30 Days with Breast Massage

bu arada dengeli beslenip spor falan yaparsan vucuttaki buyume hormonunu arttirabilirsin,yabanci forumlarda insanlar bi yandan bu bitkileri kullanirken bi yandan da hgh(buyume hormonu) arttirmak icin biseyler yapiyo aklinda bulunsun.

merhaba hanımlar şerbetçi otunu sizden durdum,hem zayıf hemde haliyle çok göğsüm yok :( gittim hemen aktardan aldım bu gece ilk deniyeceğim umarım bir faydasını görürüm..

Selam bayanlar
Ben bu şerbetçi otunu bir haftadır kullanıyorum yanında başka şeyler de var tabi (hayıt, çörek otu yağı falan) ama hiç kaşınma olmuyo ya neden acaba. Dolgunluk biraz oldu ama açıkçası tatmin edecek kadar değil o kadar uğraşmaya.

merhaba, deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler. ben ameliyat ve doğal yöntemler arasında kararsızım. yaşını merak ettim, ben 20leri bitirdim :) kullandığın yöntem 30 yaş sonrasında da işe yarıyormu acaba?

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

Selam IntromTrack,
Ben ilk kez bu karışımı denicem daha yeni gördüm bu konuyu. Ben bu karışımı yaptım ama biraz cıvık oldu bunu nasıl önleyebilirim? Bi de otları kaynattıktan sonra süzecekmiyiz yoksa otlarla beraber mi uygulamak gerekiyo? Yardımcı olursan sevinirim, umarım bu mesajı görürsün. Bu arada kızlardan bilen, tecrübe etmiş olan varsa önerilere açığım :) Öpücükler :*

Selam IntromTrack,
Ben ilk kez bu karışımı denicem daha yeni gördüm bu konuyu. Ben bu karışımı yaptım ama biraz cıvık oldu bunu nasıl önleyebilirim? Bi de otları kaynattıktan sonra süzecekmiyiz yoksa otlarla beraber mi uygulamak gerekiyo? Yardımcı olursan sevinirim, umarım bu mesajı görürsün. Bu arada kızlardan bilen, tecrübe etmiş olan varsa önerilere açığım :) Öpücükler :*
Suyunu cıvık olmıcak kadar ayarlayın,otuyla beraber suyu kremle karıştırın yazmış IntromTrack mesajında.Belki gözünüzden kaçmıştır diye söyliyim dedim.

Ya adaçayı otuyla nasıl masaj yapıyorsunuz ? Bildiğin ot masaj yapamıyorum ben tozunu falan mı aldınız siz acaba ? :/
Adaçayını demleyip içmen gerekiyo Intromtrack'in anlattıklarına göre.
kızlar bu uygulamayı haftada bir yada 3 günde bir falan yapsak olur mu acaba .....

Benim bildiğim belli bi hormon doygunluğuna ulaştıktan sonra büyüme başlıyo.
Haftada bir ya da 3 günde bir gerekli düzen ve doygunluğu sağlar mı bence sağlamaz.
Tabi ben bu işlerin uzmanı değilim.
Ama genelde okuduğum bi bitki kapsülü vs alınıyosa sabah akşam alınıyo ki daha düzenli olsun,hormon bi artıp bi azalmasın.

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

kilo vermekten dolayı benimkiler de küçüldüler biraz.. dediğiniz formülü uygulamaya başladım bu akşam umarım işe yarar. bilgi için çok teşekkürler :))

selam arkadaslar ben 15 yasındayım.arkadaslarımın göğüsleri 80-85 ölçüdeki sütyenlerden taşarken benimkiler destekli 75 i doldurmuyor. arkadaslarımın alay konusu oldum. Çörek otu yağı vs seyleri kullanmak istemiyorum hormonlarıma ters etki yapar diye :( Lütfen yardım ediiiin,ne yapabilirim :50: :50:

Arkadaşlar tesadüfen bu başlığa girdim ve çok şaşırdım bu tip ot karışımlarına ya da kremlere, haplara inanmayın tüm bunlar vücudunuzun hormon dengesini bozuyor ileride kansere kadar varabilen ciddi sağlık problemlerine yol açabiliyor. Östrojen hormonu faydalı bir o kadar da tehlikeli bir hormon....bayan olarak sizde dozunda varolan bu hormonu siz bu tür şeyleri kullanarak vücunuzdaki dengesini bozuyorsunuz. Memelerin gelişmesi tamamen genetik ve silikon dışında hiçbirşey bu durumu kalıcı olarak değiştiremez. Uyguladığınız yöntemler geçici sonuçlar verir kullanmayı bırakınca göğüsler eski haline dönecektir. Bende de aynı problem vardı yaklaşık 15 gün önce silikon taktırdım ve tek gerçek çözüm bu...paraya kıyıp ameliyat olacaksınız.

Arkadaşlar tesadüfen bu başlığa girdim ve çok şaşırdım bu tip ot karışımlarına ya da kremlere, haplara inanmayın tüm bunlar vücudunuzun hormon dengesini bozuyor ileride kansere kadar varabilen ciddi sağlık problemlerine yol açabiliyor. Östrojen hormonu faydalı bir o kadar da tehlikeli bir hormon....bayan olarak sizde dozunda varolan bu hormonu siz bu tür şeyleri kullanarak vücunuzdaki dengesini bozuyorsunuz. Memelerin gelişmesi tamamen genetik ve silikon dışında hiçbirşey bu durumu kalıcı olarak değiştiremez. Uyguladığınız yöntemler geçici sonuçlar verir kullanmayı bırakınca göğüsler eski haline dönecektir. Bende de aynı problem vardı yaklaşık 15 gün önce silikon taktırdım ve tek gerçek çözüm bu...paraya kıyıp ameliyat olacaksınız.

o kadar paramız yoksa?
belki ilerde o kadar paramız olur ama ben çok araştırdım ve deneylerle kanıtlanmış bitkisel östrojenler doğal yoldan büyütüyor.haplar ve kremler zararlı onları bende kullanma taraftarı değilim

benzer bir konu vardı tatlım ordan öğrendim ancak o kozalakekstreliydi ve o da bulunamıyordu ben de değiştidim ve işe yaradı valla bende bir sorun çıkmadı şimdiye kadar sağlık sorunumdan dolayı sürekli gözetim altındayım zaten bir sorun olsaydı ortaya çıkardı gibime geliyor içiniz rahat olmazsa denemeyin isterseniz otun miktarını tam vermem yanlış olur çünkü kullancağınız kremin miktarını bilmiyorum ancak en az yarı yarıya karıştırın

sen hangi kremle karıştırdın kılı tüyü bol olan bi insanım ben iyice kurtkadın olmayayım ? krem tüyleri beslemez mi ? bir de sormazsam çatlarım :) ben kendimi çok kötü hissediyorum bişeyler sürünce huylanıyorum boy abdesti alma gereği duyuyorum sende olmuyor mu ?

Son düzenleme:
selam arkadaslar ben 15 yasındayım.arkadaslarımın göğüsleri 80-85 ölçüdeki sütyenlerden taşarken benimkiler destekli 75 i doldurmuyor. arkadaslarımın alay konusu oldum. Çörek otu yağı vs seyleri kullanmak istemiyorum hormonlarıma ters etki yapar diye :( Lütfen yardım ediiiin,ne yapabilirim :50: :50: :50: :50:

selam arkadaslar ben 15 yasındayım.arkadaslarımın göğüsleri 80-85 ölçüdeki sütyenlerden taşarken benimkiler destekli 75 i doldurmuyor. arkadaslarımın alay konusu oldum. Çörek otu yağı vs seyleri kullanmak istemiyorum hormonlarıma ters etki yapar diye :( Lütfen yardım ediiiin,ne yapabilirim :50: :50: :50: :50:

o alay edenlerin varya o övündükleri göğüsleri başlarına dert olsun alay etmek nedir bu insanların nasıl bir vicdanı var anlamıyorum başkalarının eksik yönleriyle alay edip mutlu oluyorlar...

sen daha çok küçüksün 18yaşına kadar gelişimin devam edecek adet oldun değil mi? onlara göğüslerinin küçüklüğünden dertli olduğunu söyleme sakın ve kaç kilosun? boyun kaç?

Back