• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar ben geçen sene bu forumda çörek otunu sürün masaj yapın vs. okuyunca bi heves giriştim çörek otuyla masaja.göğsümde kistler oluştu. ameliyatla aldırdım kistleri 5 er cm. lik ard arda bikaç kist..iğrenç bi görünümü vardı aklıma gelince midem bulanıyor keşke bakmasaydım.
yani muhtemelen çörek otu var olan minik kistleri besledi kocaman oldular. bi yere daha yazdım uyarı amaçlı. aman ne olur dikkat. memenize sürmeyin her duyduğunuzu

Öncelikle çok teşekkür ederim cevapladığınız için :1: . adet oldum. boyum 1,64 48 kiloyum. Okulda bazı arkadaşlarımı gördükçe kendimden utanıyorum. bazen keşke erkek doğsaydım dediğim oluyor :50:

kızlar tavsiye eden yada olumsuz etkisini gören varmı bu suyun bide yaptıysanız nasıl bir kremle karıştırdınız

kızlar ben geçen sene bu forumda çörek otunu sürün masaj yapın vs. okuyunca bi heves giriştim çörek otuyla masaja.göğsümde kistler oluştu. ameliyatla aldırdım kistleri 5 er cm. lik ard arda bikaç kist..iğrenç bi görünümü vardı aklıma gelince midem bulanıyor keşke bakmasaydım.
yani muhtemelen çörek otu var olan minik kistleri besledi kocaman oldular. bi yere daha yazdım uyarı amaçlı. aman ne olur dikkat. memenize sürmeyin her duyduğunuzu

dışardan sürülen bir şey kist yapar mı?:26:

dışardan sürülen bir şey kist yapar mı?:26:

deri o yağı emiyor sonuçta . tüm kremler deri yoluyla kaslara kadar ulaşır ki zaten. yağ bezesi derinin hemen altında.başta süt bezesi dedi doktorlar elleme dediler ama başını alamadık büyüdükçe büyüdü. dışardan belirgin bir yumru şeklinde görünmeye başlayınca aldırdım.

Kizlar bende bugun basliyorum dun kremimi hazilardim. Icine tabiki serbetci otu koydum ama koymadan once otu guzelce parcaladim ve elekten gecirdim. Sonra cezveye attim. Elimde rezene ve ada cayi vardi poset cay onlardan da birer tane attim. Ben birde ibrahim saracoglundan kur almistim, o bana bi o vermisti ondan da az bi tutam koydum. Kaynattim demlendirdim. Sonra kremide koydum super oldu. Buzdolabinda sakliyorum cunku evimiz cok sicak. Aksam polen ve pekmezimi ictin kuc yedim :)) hadi bakalim ne olcak. Daha oncede yapmistim bi cok sey ve hepsinin faydasini gormustum.

o kadar paramız yoksa?
belki ilerde o kadar paramız olur ama ben çok araştırdım ve deneylerle kanıtlanmış bitkisel östrojenler doğal yoldan büyütüyor.haplar ve kremler zararlı onları bende kullanma taraftarı değilim

Ben kötü birşey demedim kendimce uyarmak istedim elbette parayla bu işler ama para yoksa hiç girişmeyin sağlığınızdan daha değerli değil ben de yıllarca küçük hatta yok denecek kadar düz memelerle yaşadım yaşadığınız moral bozukluğunu çok iyi anlıyorum ben de 30'umdan sonra bu ameliyatı oldum öğrenciliğimde çok istemiştim ama param yoktu. Çoğunuzun yaşı genç para biriktirebiliyorsanız kenara atın ya da çalışmaya başladığınızda da yaptırabilirsiniz

konu sahibi 5 tl lik şerbetçi otu aldığını söylemişti hepsini bir kerede mi kaynatıp hazırlamak lazım ya da bir kaç günlük falan mı kullananlar ölçüler hakkında bilgi vere bilir mi çok heyecanlandım ilk 10 sayfayı okudum çok güzel yorumlar vardı :))

konu sahibi 5 tl lik şerbetçi otu aldığını söylemişti hepsini bir kerede mi kaynatıp hazırlamak lazım ya da bir kaç günlük falan mı kullananlar ölçüler hakkında bilgi vere bilir mi çok heyecanlandım ilk 10 sayfayı okudum çok güzel yorumlar vardı :))

1 haftada 3 cm atladim canim :)
Yok o kadar yapma al eline bi elek parcala otlari elekten gecir ince olunca surerken rahat oluyo. Bir cay bardagina yakin 3 te 2 si kadar iste

Benm kardeşim masajla büyüttü hemen hemen 1 beden kadar.daha 19 yasında. Büyütcez diyede saglıgınızdan olmayın kızlar.herşey herkeze yaramıyor birinde olumlu sonuc verr birinde vermez:25:

ferhann tatlım bilmeden böyle yorumlar yapmasan birebir ben uyguladım ilk kez

ya ben şeyi merak ediyorum introm ben bunu 1 hafta kullandım bir etki gördüm fakat sonra eski haline döndü gibi benim asıl öğrenmek istediğim sen 1 ay dolunca kesin bir etki gördünmü çünkü ben günde 2 kere adaçayını içip adaçayı posasıyla masaj yapıyorum... gece yatmadan önce masajla şerbetçi otu kremini bir güzel sürüyorum silmeden yatıyorum sabaha kadar duruyor düzenim tam ama ben 1 ayın sonunda kesin etki aldınmı 1 haftada nasıl bir değişiklik oldu bir cevaplayabilirmisin tatlım ya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif

kızlar ben de denemeyi düşünüyorum. bir konuda deneyenleri uyarayım dedim. hergün göğsünüze krem sürüyorsunuz bu uygulamayla, bence özellikle paraben içermeyenleri tercih edin. paraben göğüste birikiyor ve zararlı olduğu iddia ediliyor. ben doanın kremiyle yapmayı düşündüm okurken. bir de kimlerin sonuç aldığını merak ediyorum. takip edenler yazarsa sevinirim. kolay gelsin hepimize.

kızlar ben de denemeyi düşünüyorum. bir konuda deneyenleri uyarayım dedim. hergün göğsünüze krem sürüyorsunuz bu uygulamayla, bence özellikle paraben içermeyenleri tercih edin. paraben göğüste birikiyor ve zararlı olduğu iddia ediliyor. ben doanın kremiyle yapmayı düşündüm okurken. bir de kimlerin sonuç aldığını merak ediyorum. takip edenler yazarsa sevinirim. kolay gelsin hepimize.

Evet cok dogru bir konuya deginmissin cogumuz dermokille yapiyoruz ama paraben olup olmadigina bakmak hic aklima gelmemisti

Evet cok dogru bir konuya deginmissin cogumuz dermokille yapiyoruz ama paraben olup olmadigina bakmak hic aklima gelmemisti

evet arkadaşım, eczanelerden aldığımız kremlerde bile olabiliyor. mail atıp sorduğumda 'fda onaylı, kullanılabilir.' dedi ilaç şirketi ama ben güvenemedim. bu arada 3 gündür uyguluyorum. bugün 4. gün. ama adaçayı içmiyorum (sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı), sadece kremle ot karışımı. olumlu etki hissediyorum ama çaysız yavaş ilerler diye biraz daha beklemek istiyorum yorum yapmak için. cildimde kaşınma ve kızarıklık yaptı bu arada. bunun için önerisi olan var mı?

Back