• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Burda serbetciyi bulamadim ama size baska tavsiyem var hicbiyere bulasmamasi icin ne sutyene bulassin ne atlete nede yataga ... Kremi surdukten sonra strec yokmu hani mutfakta kullaniriz uzerini o strecle örteriz ay turkcesi neydiki bunun neyse bulamadim belki anlamissinizdir onu bi parca koparip gogusunuzu kaplayin ardindan istedigin gibi giyinin o krem o streci tutar yapisir biyere surulmez boylelikle

$image.jpg Dogru mu hazirlamisim acaba bakar misiniz

Lutfen yardim edin :(( gogus alti 73, gogus 77 cm. her aksam adacayi iciyorum otlarini goguse surerek masaj yapiyorum yatmadan da serbetci otu-krem karisimini surup ustune pecete koyup sutyen takiyorum.ancak kremim yagli sanrim ve karisim hep civik oluyo bana krem ismi ve tavsiyelerinizi verirseniz sevinirim bunlar buyumiycek galiba :(

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
kalıcı mı peki ? ve 16 yaşındayım banada faydası olur mu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama bir değşiklik yok :(

Lutfen yardim edin :(( gogus alti 73, gogus 77 cm. her aksam adacayi iciyorum otlarini goguse surerek masaj yapiyorum yatmadan da serbetci otu-krem karisimini surup ustune pecete koyup sutyen takiyorum.ancak kremim yagli sanrim ve karisim hep civik oluyo bana krem ismi ve tavsiyelerinizi verirseniz sevinirim bunlar buyumiycek galiba :(

konuyu açan arkadaşımız dermokil el kremiyle hazırlamış bende başta farklı bi kremle denedm ğek etkisini görmedim sanırım ben de yağlı kremle yaptm. sonra dermokille hazırladım ama cıvık olmadı otun suyunu fazla koyuyosundur . ben dustan sonra kullanmıştım önemsememiştim etkisini hissedince düzenli olarak kullanmaya başladım önce sıkılılaşmaya başladı şimdi büyümeyi hissedebiliyorum yani agrısı oluyo ve ölçmeden gözle görülür bir fark var bence pes etme kullan :)

konuyu açan arkadaşımız dermokil el kremiyle hazırlamış bende başta farklı bi kremle denedm ğek etkisini görmedim sanırım ben de yağlı kremle yaptm. sonra dermokille hazırladım ama cıvık olmadı otun suyunu fazla koyuyosundur . ben dustan sonra kullanmıştım önemsememiştim etkisini hissedince düzenli olarak kullanmaya başladım önce sıkılılaşmaya başladı şimdi büyümeyi hissedebiliyorum yani agrısı oluyo ve ölçmeden gözle görülür bir fark var bence pes etme kullan :)

bende dermokil el kremi alıyım o zaman.adaçayının otlarını öylece gezdiriyorum sizde mi öyle yapıyosunuz ? ayrıca çok teşekkür ederim :)

acıkcası ben adaçayını düzenli kullanmıyorum. ama kullandığım zamanlar yapraklarını gezdiriyodum suyu çıkana kadar ıslak ıslak kalıyodu göğsüm çok masaj yapmıyodum o suyu emsın diye

tatlım adaçayı östrojen sağlıyor
kusura bakmayın yeni üye oldum biraz karışık bi site yanlıs yere bişiler yazıyo olabılırım :)
ben de dün aldım otu bişi sormak istiyorum kremle karısım yaptım ok sureklı ılk yaptıgım karısımı mı kullanıcam yoksa her defasında tazelıcem mi? ve günde kaç defa surucem kremı yada sız gunde kac defa surdunuz?

acıkcası ben adaçayını düzenli kullanmıyorum. ama kullandığım zamanlar yapraklarını gezdiriyodum suyu çıkana kadar ıslak ıslak kalıyodu göğsüm çok masaj yapmıyodum o suyu emsın diye

Adacayin taze yapraklariylami ? Peki büyume yada bi dolgunluk elde ettinmi ben hazir cayini iciyorum bi degidiklik yok :(

ya bu kadar basit olsa doktorlar bu tür şeyler önerirdi ve kimse bıçak altına yatmazdı.. banada pek olacakmış gibi gelmiyor açıkçası..

Back