• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

evet arkadaşım, eczanelerden aldığımız kremlerde bile olabiliyor. mail atıp sorduğumda 'fda onaylı, kullanılabilir.' dedi ilaç şirketi ama ben güvenemedim. bu arada 3 gündür uyguluyorum. bugün 4. gün. ama adaçayı içmiyorum (sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı), sadece kremle ot karışımı. olumlu etki hissediyorum ama çaysız yavaş ilerler diye biraz daha beklemek istiyorum yorum yapmak için. cildimde kaşınma ve kızarıklık yaptı bu arada. bunun için önerisi olan var mı?

Kizarma kasidigin icindir, kasinma da buyudugu icin oluyor :))
Bi cozum bilmiyorum malesef yok sanirim

Kizarma kasidigin icindir, kasinma da buyudugu icin oluyor :))
Bi cozum bilmiyorum malesef yok sanirim

tamam arkadaşım sağol yine de. sızma zeytin yağı sürdüm biraz aldı kaşınmasını, yine de oluyor. bi de gündüz sürüyorum, sonra yıkıyorum ama kaşıntı akşam başlıyor. gelişme var gibi. şimdiye kadar bir çok şey denedim ama bu daha etkili gibi geldi bana. merak edenler denesin bence.

tamam arkadaşım sağol yine de. sızma zeytin yağı sürdüm biraz aldı kaşınmasını, yine de oluyor. bi de gündüz sürüyorum, sonra yıkıyorum ama kaşıntı akşam başlıyor. gelişme var gibi. şimdiye kadar bir çok şey denedim ama bu daha etkili gibi geldi bana. merak edenler denesin bence.

banada kızarma kaşınma hatta minik minik sivilceler yapıyor son yaptığım kremde(içine karabasotu koydum ondan diye düşünüyorum) ama geçiyor arada çoğalıyor falan bende anlamadım

banada kızarma kaşınma hatta minik minik sivilceler yapıyor son yaptığım kremde(içine karabasotu koydum ondan diye düşünüyorum) ama geçiyor arada çoğalıyor falan bende anlamadım

evet canım benim de öyle, bugün hindistan cevizi yağı vardı evde onu denedim belki geçirir diye pek etkilemedi. ilginç olan sürüp yıkadıktan çok sonra kaşınmaya başlaması. ben tariftekinden başka bişey de koymuyorum. sızma zeytin yağı iyi gelmişti ama büyümeye ters etki yapar mı acaba diye sürmedim. sende gelişme oluyor mu acaba? bende yavaş oluyor ama gelişme olduğunu hissediyorum. ölçünce pek bişey anlamıyorum, hayırlısı bakalım.

merabalar , ben de bugun alıp yarın basliyorum da iki sorum olucam : masajin ne kadar sürmesi gerekiyo ? bir de dove body silk veya arkonem yüz el ve vücut kremi uygun mu yani yaklasik ne kadar krem gerekiyor ? şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

merabalar , ben de bugun alıp yarın
basliyorum da iki sorum olucam : masajin ne
kadar sürmesi gerekiyo ? bir de dove body
silk veya arkonem yüz el ve vücut kremi uygun
mu yani yaklasik ne kadar krem gerekiyor ?
şimdiden teşekkürler

şimdiden teşekkürler

Merhaba bende 1,5 ayda 7 cm buyuttum bu uygulamayla :)
Yalniz ben adacayiyla masaj yapmadim ama normal el kremiyle yada bitki yagiyla masaj yaptim. Ilk once buz surdum sonra masaj yaptim. Valla 5-10 dk falan suruyo heralde ben sikilinca birkiyordum

şimdiden teşekkürler

Yagsiz krem olmasi daha iyi dermokil le uygulamistim ben. Paraben icermeyen yagsiz yada nemlendirici bi krem bulursan super olur hata bizede soyle. Miktarini goz karari ayarla canim. Ne cok civik ne cok kati olsun. Serbetci otuna cok su katma sakin vicik vicik oluyor

Yagsiz krem olmasi daha iyi dermokil le uygulamistim ben. Paraben icermeyen yagsiz yada nemlendirici bi krem bulursan super olur hata bizede soyle. Miktarini goz karari ayarla canim. Ne cok civik ne cok kati olsun. Serbetci otuna cok su katma sakin vicik vicik oluyor

evde bu kadar krem varken uzersin bi de ogrenciyim para vermek istemedim :) gülsarayının el ve yüz kremi var icinde yok yagli değil galiba ama haricen cilde kullanılır diyor . Yarısından fazla olacak dimi su

evde bu kadar krem varken istemedim almak bi de ogrenciyim para vermek de istemedim :) gülsarayının el ve yüz kremi var icinde yok paraben (propylparaben dimi ?) yagli değil galiba ama haricen cilde kullanılır diyor ? . Yarısından fazla olacak dimi su

ben bunu yaptım daha önceden ama sabah kalktığımda her yer şerbetçi otu olmuştu bi de kokusu kötü olduğundan midem bulandı bi daha da yapmadım

Merhaba bende 1,5 ayda 7 cm buyuttum bu uygulamayla :)
Yalniz ben adacayiyla masaj yapmadim ama normal el kremiyle yada bitki yagiyla masaj yaptim. Ilk once buz surdum sonra masaj yaptim. Valla 5-10 dk falan suruyo heralde ben sikilinca birkiyordum

O adacayi masajı süzülen bitkiyle mi ki ben de yapmam heralde. Duşta soguk su tutuyorum zaten daha ergenlikte olduğumdan o konuda sorun yok :) o bile uzun geliyor neyse . Peki serbetci otunu sadece kaynayan suyunu mu kreme koycaz otla beraber mi '

5gündür yapıyorum bende, ama sürdüğüm krem aynen sabaha duruyo.silip yıkıyorum biraz emmiş oluyo.kıvamı çok iyi kremin,macun gibi..yanlış yaptığım bi yer mi var bilemedim..

4 5 yemek kaşığına 1 çay bardağı kat tatlım şimdi tahmini söylüyorum da sen krem çok cıvık olmayacak şekilde ayarlarsın :)
slm cnm bnimde goguslerim citcit gibi ve 70i ancak destekli ile dolduruyorum bi beden buyuse boyuma gore cok guzel olaxak senin tarifini okudum ve dun aksam malzeme alip yptim yanliz biraz azcik civik gibi oldu bi sorun olur mu sence

Back