• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

buarada aldığınız kremin adını sorabilirmiyim o daha etkiliyse bende ondan alayım yeni yapacağıma

DEXERYL diye bi krem.eczanede bulabilirsiniz sanırım.yani kadının anlatmasına göre çok iyi bi krem.250g.ben bayağı bi otla karıştırdım kremide bolca kattım.krem fazlasıyla arttı.vücudunuza yüzünüze elinize bile kullanabilirsiniz.çünkü su bazlı.bi zararı yok.ya bide bişey sorucam.ben otları sürerken hep yere düşüyo.aldığım ot yanlış olmasın.hem badiyi hemen giyince badiye yapışıyo.pamuklu olduğu için nekadar sonrada giysem kremmi filan emiyo badi.jelatin sarsak olmazmı hava alacak şekilde?

bende bunu denemk istyrm ve hemen gidip alıcam ama bi sorum olucak mesla kullandm işe yaradı ve bıraktm sürmeyi geri eski haline gelme gibi birşey olurmu o.O

Son düzenleme:
DEXERYL diye bi krem.eczanede bulabilirsiniz sanırım.yani kadının anlatmasına göre çok iyi bi krem.250g.ben bayağı bi otla karıştırdım kremide bolca kattım.krem fazlasıyla arttı.vücudunuza yüzünüze elinize bile kullanabilirsiniz.çünkü su bazlı.bi zararı yok.ya bide bişey sorucam.ben otları sürerken hep yere düşüyo.aldığım ot yanlış olmasın.hem badiyi hemen giyince badiye yapışıyo.pamuklu olduğu için nekadar sonrada giysem kremmi filan emiyo badi.jelatin sarsak olmazmı hava alacak şekilde?

ben bi südyenimi feda ettim bunun için sürdükten sonra 1-2 dakka bekleyip giyiyorum südyeni hem yerede dökülmemiş oluyor. streç filmi bende denedim ama sanki etki etmiyordu hatta dahada küçültmesindednde korktum anca minnacık büyüttük oda elden gitmesin :61: aslında şu konuyu açan arkadaşta burdan bizi biraz bilgilendirse çok iyi olacak daha bilinçli yapmış olurduk

Son düzenleme:
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

1.5 aya yakın oldu yapıyorum ama böyle sonuç alamadım. yanlışmı yaptım acaba. çok zahmetliydi ama olmadı bu sonuca ulaşamadım. sadece dolgunluk oldu . sonuç alamıyorum diye bıraktım artık. aslında konuyu açan arkadaş bilgilendirseydi bizi çok iyi olurdu

arkadaşlar karışımı yaptım ama krem acayip çoğaldı acaba yanlışmı yaptım sizinkilerde de çoğalma oldumu krem kutusuna sığmadığı için saklama kabına koydum mecburen

ben de serbetci otu karisimini yaptim. biraz dolgunluk oldu ama bir hafta yapamadim okul yuzunden foss diye sonduler hemen:5: basligi acan arkadasda nasil bu kadar kalici oldu anlamadim bana pek inandirici gelmedi acikcasi

kızlar bende bugün başlıyorum yalnız bişey sorucam adaçayı kilo aldırıyor mu? yani kilo aldırdığı için göğüslerimizide büyütüyor olabilir mi? yoksa sırf göğüsü mü büyütüyor? :87:

herkese merhaba, o kadar çok karıştırdım ki arşivi! sanırım en kısa sürede şerbetçi otu ve çörek otu yağı etki ediyor ama tüylenmeden korktuğum için çörek otu yağına güvenemiyorum. Şerbetçi otunu yapıcam fakat tek bi şey var aklımda.. adaçayı yerine çörek otu yağı damlaltılmış rezene içsem ne olur? adaçayından gerçkten hoşlanmıyorum :(

Son düzenleme:
arkadaslar ben mitarı pek anlamadım..örneğin bir kaşık şerbetçiotuna yarım bardak su 5 dk kaynat falan denilse daha anlaşılır olurdu.birde onu bekletmeye aldıktan sonra direk adaçayı anlatılmış şöyle ayrıntılı bir tarif yazsanız yapanlar ve fayda görenler..en başları okudum bie saat ama 450 sf da bakılmıyor :(
birde gece gece 2 kupa adaçayı zararı olmazmı vücudumuzunda bir dengesi var....
ben 1 bardak içerim..
herneyse yapıp faydasını gören güzelce tarif etse ..denemeye değer derim.........

arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve göğüslerim 75 bedeni doldurmuyor ayrıca sağ göğsüm soldakinden daha küçük bu küçük göğüslerden çektiğim sıkıntı kadar hiç birşeyden çekmedim bitkisel hapta kullandım ama fayda etmedi malesef birde ben hap tedavisini sevmiyorum :20: en sonunda ameliyat olmaya karar verdim çok araştırma yaptım ama fiyatları çok yüksek şuan içinde durum müsayit değil birde ben nişanlıyım 10 ay sonra düğünüm var ne yapacağımı bilemezken sizin yorumlarınızı gördüm açıkçası biraz umutlandım şerbetçi otuyla yapılan tedavi için bugün gittim bütün malzemeleri aldım deniyeceğim inş.çok istiyorum bende sütyeni dolduran göğüslerim olmasını çaresiz kalmak çok kötü birşeymiş :(

arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve göğüslerim 75 bedeni doldurmuyor ayrıca sağ göğsüm soldakinden daha küçük bu küçük göğüslerden çektiğim sıkıntı kadar hiç birşeyden çekmedim bitkisel hapta kullandım ama fayda etmedi malesef birde ben hap tedavisini sevmiyorum :20: en sonunda ameliyat olmaya karar verdim çok araştırma yaptım ama fiyatları çok yüksek şuan içinde durum müsayit değil birde ben nişanlıyım 10 ay sonra düğünüm var ne yapacağımı bilemezken sizin yorumlarınızı gördüm açıkçası biraz umutlandım şerbetçi otuyla yapılan tedavi için bugün gittim bütün malzemeleri aldım deniyeceğim inş.çok istiyorum bende sütyeni dolduran göğüslerim olmasını çaresiz kalmak çok kötü birşeymiş :(

Canım seninle kader ortağıyız. Benimde 4 ay sonra düğünüm var. :14:
Ve gögüslerimi büyütmeye uğraşıyorum.
Göğüs büyütmeye hemen başla derim. Konuları incele, birin seç ve uygulamaya geç derim.
Çaresiz değilsin hiçbir zaman canım. Sadece büyümesi için gerçekten sabırlı olman ve inanman gerekiyor. :17:
Hepimizin allah yardımcısı olsun ne diyim.

Canım seninle kader ortağıyız. Benimde 4 ay sonra düğünüm var. :14:
Ve gögüslerimi büyütmeye uğraşıyorum.
Göğüs büyütmeye hemen başla derim. Konuları incele, birin seç ve uygulamaya geç derim.
Çaresiz değilsin hiçbir zaman canım. Sadece büyümesi için gerçekten sabırlı olman ve inanman gerekiyor. :17:
Hepimizin allah yardımcısı olsun ne diyim.

afro ya gögüslerim fena kaşınıyor ama yag fln kullanmıyorum ben mzk dinleyip masaj yapıorum nie kaşıntılar başladı

afro ya gögüslerim fena kaşınıyor ama yag fln kullanmıyorum ben mzk dinleyip masaj yapıorum nie kaşıntılar başladı

Bende masaj yapıyorum senin gibi yağ kullanmadan. 2 hafta yaptım regl oldum diye bırakmıştım masajı.
Ağrılarla uğraşıyorum masaja üşendim yani. Dün tekrar başladım yapmaya. :1:

Benim ilk masaj yaptığımda kızarıyordu uçları. Ağrı da vardı boynum, belim, gögüslerim acıyordu ve kaşınıyordu. Ben sabırla yapmaya devam ettim 2 hafta da 2 cm büyüttüm masajla. :40:
10 günde 3cm müziğini de dinliyordum o zaman. Onunda 2. haftasındaydım tabi. Oradan da 1 cm geldi sadece.
Yani demek istediğim göğüslerin dolgunlaşıyor galiba kız. Devam et yapmaya etkisini görürsün inşallah canım. Tabi bizlerde görelim. :1:

Bende masaj yapıyorum senin gibi yağ kullanmadan. 2 hafta yaptım regl oldum diye bırakmıştım masajı.
Ağrılarla uğraşıyorum masaja üşendim yani. Dün tekrar başladım yapmaya. :1:

Benim ilk masaj yaptığımda kızarıyordu uçları. Ağrı da vardı boynum, belim, gögüslerim acıyordu ve kaşınıyordu. Ben sabırla yapmaya devam ettim 2 hafta da 2 cm büyüttüm masajla. :40:
10 günde 3cm müziğini de dinliyordum o zaman. Onunda 2. haftasındaydım tabi. Oradan da 1 cm geldi sadece.
Yani demek istediğim göğüslerin dolgunlaşıyor galiba kız. Devam et yapmaya etkisini görürsün inşallah canım. Tabi bizlerde görelim. :1:

saol cnm ama dolgunlaştı baya ya. ben bişy daha dicem dolgulu sütyen büyümesinemi engel oluomuş

slm kızlar ben konunun ilk takipçilerindenim ilksayfalardan:) karısımı bıkacgun kullanıp bırakmak zorunda kalmıstım göğs
mde kitle oldugu için.. şimdi yeniden başlıycam ama bütün sayfaları okuyamıycam tabikii:1:
karısımı kullanıp etkisini görenler cvp yazabılırmı acaba?? işe yaradımı yani...

Back