- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.041
gelsomina tatlım önceki yazılarından birinde uzun demlemeyin demişsin yalnız herkesin şunu bilmesini isterim ki demleme yapcaksanıoz demlencek olan gıdanın içindeki besin değerlerinin ve diğer maddelerin suya geçebilmesi için 10 dk demlenmesi gerekir 10 dk kaynatılması değil kaynar suyla 10 dk dinlendirilmesi gerekir daha az yapıldığında geçen madde miktarı az olacağından dolayı etkisi azalabilir
merhaba hayalia.s.bana cvp verecek olan yok mu ya. bir önceki sayfada soru sormuştum arkadaşlar...
Ya bana bu konuda yardimci olcak birileri yok mu?? Gögüslerimde kirmizi cizgiler var kasiniyo bu iyi mi yoksa kötü mü??
kırmızı çizgiler nasıl çizik gibi mi yani? yoksa leke gibi mi? bence hiçbir şey sürme mikrop filan kapabilir. yaptığımız şeylerin içinde kimbilir ne kadar bakteri ürüyor. yara filansa mikrop kapar. ve hemen bir doktora git. kaşıntı oluyor dedik ama o sadece kremi ilk dürdüğümüzde yapraklardan dolayı gıdıklanma şeklinde bir kaşıntı. seninki alerjik bir tepki de olabilir.
introcum sonunda yakaladım seni kaydirigubbakcemile5 valla sayende mucizeler yaratıcaz gibime geliyor bende şu an ilk 5 günde 1.5 cm büyüme oldu 2. 5 güne geçtim şu an 3.günümdeyim yarım cm daha büyüme oldu cnm yani toplamda 8günde 2cm büyüme oldu bende hatta 2.5 sayılır cnm ya ama şöyle bişey oldu bende az hazırlamıştım ilk karışımı hemen bitince yenisini yaptım ama cıvık oldu bu da yani diğeri gibi kaşındırmıyor kremide farklı kullandım oriflame'nin bir el kremi vardı onu kullandım ne yapsam ki cnm yeni karışım mı hazırlıyım yeni kremle senin önerdiğin dermokille yoksa bunun üzerine mi katıyım dermokil kremi :uhm:
Ya bana bu konuda yardimci olcak birileri yok mu?? Gögüslerimde kirmizi cizgiler var kasiniyo bu iyi mi yoksa kötü mü??
Telaşlanma canım otlardan dolayıdrı çizikler bende de oluyo nokta nokta kızarıklıklar kaşınıyoda normal yani çok şiddetli kaşıma kremin içindeki sert sapları sürerken çıkart yapraklar bişey yapmaz gelişme oluyo demekki tamam tatlımopuyorumnanaktan
önemli değil tatlım evet sabaha kadar kalcak ben gittiğim her aktarcıda buldum zor birşey değil merak etme :)
yha bide o yağsız el kreminden ne kadar karışıma koyucaz miktaı ne yani?? :S (lütfen cewap yazın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?