Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

haklısın introm. tabi ki daha fazla dem daha fazla etki demek. ama o zaman da adaçayı çok acı oluyor. ama mesela az demlendiğinde daha fazla içilebilir. ben şimdiye kadar hep kısa tuttum ve genelde bir fincan içiyorum bazen iki olabiliyor ama yine de yeterli oldu bence. zaten benim yaşım 27 daha hızlı bir büyüme beklemiyorum. eminim yaşı küçük olanlarda benden daha fazla etki gösterir.

kızlar bende 1 cm büyüme oldu sanırım nihayet. eğer yanlış ölçmediysem 81 oldu. şerbetçi otuna başladığımda 80'di ama küç ve adaçayına devam ediyorum.acaba hangisinin etkisi.

bana cvp verecek olan yok mu ya. bir önceki sayfada soru sormuştum arkadaşlar...
merhaba hayalia.s.
doktorlar bu tür şeyleri zaten önermiyorlar bitkisel bile olsa sonuç olarak östrojen salgısını arttırıyorsun ve seninde dediğin gibi normal olan bişeyleri bozuyorsun.... ben olabildiğince bişeyler yağlar ve buz ile masaj yaparak, spor yaparak gelişme sağlamaya çalışıyorum.
ama adaçayı gibi östrojen miktarını arrtıran besinler de tüketilebilir bence yani sürekli uygulamak yerine belli periyotlarla uygulamak daha iyi olur bence... çünkü ibrahim saraçoğlu da bitkisel kürleri 1 ay dan fazla uygulamayın, ara vererek uygulayın' diyor. Böyle diyorsa vardır bir sebebi mutlaka....
umarım yardımcı olabilmişimdir canımopuyorumnanaktan

Ya bana bu konuda yardimci olcak birileri yok mu?? Gögüslerimde kirmizi cizgiler var kasiniyo bu iyi mi yoksa kötü mü??

kırmızı çizgiler nasıl çizik gibi mi yani? yoksa leke gibi mi? bence hiçbir şey sürme mikrop filan kapabilir. yaptığımız şeylerin içinde kimbilir ne kadar bakteri ürüyor. yara filansa mikrop kapar. ve hemen bir doktora git. kaşıntı oluyor dedik ama o sadece kremi ilk dürdüğümüzde yapraklardan dolayı gıdıklanma şeklinde bir kaşıntı. seninki alerjik bir tepki de olabilir.

Cizik ya bu benim 2günüm ilkinde yaprak falan koymamisdim ve sabaha kadar öyle yatdigim icin ve havasiz kaldigi icinde ola bilir vede aciyo gögüslerim..

beauty glosscum senınn kullandgn oriflame krem hangısı bndede warda ben yaglı dıye katmadım dısı kırmızı benmkının

ıntromm ya sen supersın 2gun oldu baslayalı ama belırtılerı sımdıden farkedılır dercede cok tskk paylasımın ıcın gercı adacayını ıcmıyorum ama onu masaj olarak alıyorum wucuduma

Ya bana bu konuda yardimci olcak birileri yok mu?? Gögüslerimde kirmizi cizgiler var kasiniyo bu iyi mi yoksa kötü mü??

Telaşlanma canım otlardan dolayıdrı çizikler bende de oluyo nokta nokta kızarıklıklar kaşınıyoda normal yani çok şiddetli kaşıma kremin içindeki sert sapları sürerken çıkart yapraklar bişey yapmaz gelişme oluyo demekki tamam tatlımopuyorumnanaktan

Ayyy gercek mi?? haha süper ya büyüsün büyüsn...Tesekür ederim yardimci oldugun icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…