• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben adacayını ıcemıyorum doktum hatta sımdı yardım edın bana:(

cnm adaçayı sadece gelişimi hızlandırıyor içerisinde östrojen hormonu olduğu için bende içmiyorum ama masaj yapıyorum göğüslerime o da ara ara düzenli değil yani ama eminim ki düzenli yapılsa gerçekten büyümeyi etkiliyorvereliniortak

sallama içmeyin kızlar normal aktardan ot seklini alıp için
vede bardağın içinde cok bekletmeyin acımsı olur hafif demlensin alın içinden
seker atın ozaman içebilirsiniz..

sallama içmeyin kızlar normal aktardan ot seklini alıp için
vede bardağın içinde cok bekletmeyin acımsı olur hafif demlensin alın içinden
seker atın ozaman içebilirsiniz..

öyle evet doğru söylüyorsun cnm da adaçayı zararlı birde dikkat edin kızlar kanser riskini arttırıyor günde 1 bardaktan fazla içmeyin bence:umursamaz:

Aaaa gercekten mi?? Ben günde 2 bardak iciyorum :S icmiyeyim mi yani simdi??

bir doktor yazmıştı daha önce. günde 2-3 bardaktan fazla içmeyin diye. 2 bardak iyidir canım. ben de bazen bir bazen de iki içiyorum. çay fincanıyla. bir sorun olacağını sanmıyorum. hergün bir iki bardak adaçayı içen tek insan biz değilizdir eminim. hem insanlar bunu göğüs büyütmek için değil tadını sevdikleri için içiyorlar. ben de sevdiğim için içiyorum aslında. tadı kötü diyenlere tavsiyem. yaprak olarak aktardan alınadaçayını sonra bardağınıza sıcak su doldurup içine beş altı yaprak atın ve fazla bekletmeyin hatta tadına bakın demlenirken size acı gelebilecek kadar bekletmeden çıkarın yaprakları. ama uzun süre tutarsanız gerçekten çok acı oluyor.

bir doktor yazmıştı daha önce. günde 2-3 bardaktan fazla içmeyin diye. 2 bardak iyidir canım. ben de bazen bir bazen de iki içiyorum. çay fincanıyla. bir sorun olacağını sanmıyorum. hergün bir iki bardak adaçayı içen tek insan biz değilizdir eminim. hem insanlar bunu göğüs büyütmek için değil tadını sevdikleri için içiyorlar. ben de sevdiğim için içiyorum aslında. tadı kötü diyenlere tavsiyem. yaprak olarak aktardan alınadaçayını sonra bardağınıza sıcak su doldurup içine beş altı yaprak atın ve fazla bekletmeyin hatta tadına bakın demlenirken size acı gelebilecek kadar bekletmeden çıkarın yaprakları. ama uzun süre tutarsanız gerçekten çok acı oluyor.

Sen bunu ne zamandan beri yapiyosun??Sende bi gelisme oldumu?? Ben dün basladim gögüslerim azda olsa aciyo dokununca..

introm hoşgeldin canım.bende arko kremle yaptım 5 gün etkisini görür gibi oldum dolgun geldiler bana.ama kremım bitince dove almak zorunda kaldım bulamadım baska sence etki edermı bu :(

Ya ben önceki reglimden sonra içmiyorum adaçayını bu reglimde geçsin yine başlıycam yendie aldım çokda güzel:kahve:

Cok ilgimc bir konu b u, okudukca sasirdim.Tabi sadece ilk 20 sayfasini okuyabildim.Paylasinca neler olabiliyor ya...Hepinize tebrikler.

gelsomina tatlım önceki yazılarından birinde uzun demlemeyin demişsin yalnız herkesin şunu bilmesini isterim ki demleme yapcaksanıoz demlencek olan gıdanın içindeki besin değerlerinin ve diğer maddelerin suya geçebilmesi için 10 dk demlenmesi gerekir 10 dk kaynatılması değil kaynar suyla 10 dk dinlendirilmesi gerekir daha az yapıldığında geçen madde miktarı az olacağından dolayı etkisi azalabilir

introm hoşgeldin canım.bende arko kremle yaptım 5 gün etkisini görür gibi oldum dolgun geldiler bana.ama kremım bitince dove almak zorunda kaldım bulamadım baska sence etki edermı bu :(

tatlım hoşbulduk yalnız her defasında bu uyarıyı yapıyorum kaçırmasın diye ama sen kaçırmışsın sanırım arko nivea ve dove da etki çok az hatta hiç olmuyor o yüzden başka yağsız krem olsun

tatlım hoşbulduk yalnız her defasında bu uyarıyı yapıyorum kaçırmasın diye ama sen kaçırmışsın sanırım arko nivea ve dove da etki çok az hatta hiç olmuyor o yüzden başka yağsız krem olsun

introcum sonunda yakaladım seni kaydirigubbakcemile5 valla sayende mucizeler yaratıcaz gibime geliyor bende şu an ilk 5 günde 1.5 cm büyüme oldu 2. 5 güne geçtim şu an 3.günümdeyim yarım cm daha büyüme oldu cnm yani toplamda 8günde 2cm büyüme oldu bende hatta 2.5 sayılır cnm ya ama şöyle bişey oldu bende az hazırlamıştım ilk karışımı hemen bitince yenisini yaptım ama cıvık oldu bu da yani diğeri gibi kaşındırmıyor kremide farklı kullandım oriflame'nin bir el kremi vardı onu kullandım ne yapsam ki cnm yeni karışım mı hazırlıyım yeni kremle senin önerdiğin dermokille yoksa bunun üzerine mi katıyım dermokil kremi :uhm:

introcum sonunda yakaladım seni kaydirigubbakcemile5 valla sayende mucizeler yaratıcaz gibime geliyor bende şu an ilk 5 günde 1.5 cm büyüme oldu 2. 5 güne geçtim şu an 3.günümdeyim yarım cm daha büyüme oldu cnm yani toplamda 8günde 2cm büyüme oldu bende hatta 2.5 sayılır cnm ya ama şöyle bişey oldu bende az hazırlamıştım ilk karışımı hemen bitince yenisini yaptım ama cıvık oldu bu da yani diğeri gibi kaşındırmıyor kremide farklı kullandım oriflame'nin bir el kremi vardı onu kullandım ne yapsam ki cnm yeni karışım mı hazırlıyım yeni kremle senin önerdiğin dermokille yoksa bunun üzerine mi katıyım dermokil kremi :uhm:
tatlım büyüme olmasına çok sevindim o kremi buzdolabında tut birkaç saat belki kendine gelir ama bazı kremlerde öyle oluyor dermokil şart değil sadece kıvamı güzel oluyor diye söylemiştim büyüme olduğunda kullandığın krem hangisiyse onu al ve yeniden yap yalnız acele et derim daha yeni başladığın için gerileme olasılığı çok yüksek hiç ara vermemek lazım

tatlım büyüme olmasına çok sevindim o kremi buzdolabında tut birkaç saat belki kendine gelir ama bazı kremlerde öyle oluyor dermokil şart değil sadece kıvamı güzel oluyor diye söylemiştim büyüme olduğunda kullandığın krem hangisiyse onu al ve yeniden yap yalnız acele et derim daha yeni başladığın için gerileme olasılığı çok yüksek hiç ara vermemek lazım

tatlım aslında bundada kaşıntı oluyor ama diğeri gibi değil en iyisi 2gün daha bekliyim ilk 5günkü gibi 1.5 cm büyüme olmazsa yeni krem alırım yeni karışım yaparıma.s evet bu iyi fikirbuyrunnnnnnnnn

bence ne yap biliyor musun tatlım sen yarın yeni krem al karşımı yap zaten 1 gün beklemesi lazım ya o beklerken denemiş olursun olmazsa hazırladığına geçersin hemen vakit kaybı da olmaz :)

evet bu daha mantıklı aklinialirimsmile ben o zaman yarın eve gelirken bir tane koyu kıvamlı (varsa dermokil) krem alıyım şerbetçi otumda azaldı ondan da alıyım yeni karışımı yapıyım dursun etki etmezse direk ona geçiyim zaman kaybı olmasın 1 gün bile hay aklınla bin yaşa olumunekankayizsmile çok sağol tatlım valla çok yardımcı oluyorsun Allah senden razı olsun :1hug: iyi geceler tatlım arada gir yine öpüyorum seniŞeniz

Back