Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hepsi, ot konusunda en sıkışık olduğumuz zamanda geldin diyo.. şansıma işte :) 10 gün sonra başlıycam, çok heyecanlıyım, inşallah etkili olur bende de.

inş tatlım :) kızlar bu arada yakında ablamın düğünü var ayrıca benim okul pazartesi açılıyor yanı az girebilcem belki akşamdan akşama bir hafta da hiç giremiycem onun için şimdiden özür dilerim ve aklınıza takılanları sorun bence ben yokken sorunla karşılaşmanızı istemem

canım hemen hemen aynı sayılırız bnm al 71 üst 79 21 yaşındayı işe yarıcak inşallah bu formül mafoldumben

mrb kızlar bnde yeni gördüm bu konuyu daha önceki denediklerm hiç bi işe yaramadı bunuda denemek istiorum ama cesaret edemiorum yine işe yaramazsa ya

mrb kızlar bnde yeni gördüm bu konuyu daha önceki denediklerm hiç bi işe yaramadı bunuda denemek istiorum ama cesaret edemiorum yine işe yaramazsa ya

tatlım umarım işe yarar şimdiye kadar deneyenlerde işe yaradı ama kesin herkeste olur diye birşey diyemiycem çünkü bu konuda uzman değilim sadece gıdacıyım ve kendi alanıma yakın olan sorularınıza kesin cevap verebilirim

tşk edrm cnm işe yarar umarım :) bu hfta başlamayı düşünüyorum bnde,ya bu karışım krem kadar katı olcakmı tam anlayamadım,kremin yaklaşık ne kdrnı koyuosun? bide nasıl bi kokusu var

anladım ıyı oldu sordugun bırazdan yapıcaktım kremıde yarın surecegım zaman ılave edecektım cok sagol canım....hersey gönlunce olsun

tşk edrm cnm işe yarar umarım :) bu hfta başlamayı düşünüyorum bnde,ya bu karışım krem kadar katı olcakmı tam anlayamadım,kremin yaklaşık ne kdrnı koyuosun? bide nasıl bi kokusu var

önemli değil tatlım kıvamı bulamaç gibi oluyor ne çok katı ne çok sıvı çamur gibi düşün ama sürünce akmıycak şekilde olmalı kremden ne kadar koyarsan ottan da en ama en az o kadar koymalısın tabiki suyuyla birlikte ama suyuna dikkat et ki krem çok cıvık olmasın iyi ayarlaman lazım kokusu da şunu diyim kremin kokusu neyse nerdeyse o oluyor rahatsız edici bir koku olmuyor

tamam canım tşk ediyorum deneyince sonuçları yazarım bu arada gıdacıyım demişsin tam olarak ne iş yapıosun merak ettim :)

uygulamalı olarak kısa bı fılm olucak aslında anlatıcaksın tabı masaj kısımları harıc:) yoksa bız daha cooook kafanı yorarız senın sorularımızla,yakında dersın artık bıktım sızın memıslerınızdende,sizdende,boyutundanda ne olur demeeee!...gitme sana muhtacızzz:)yanı muhtaclar

bende başlamak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ya.yaza düğünüm var.ozamana kadar beni idare edecek kadar büyütse yetecek bana.

yok tatlım merak etme daha önce bir çok siteye yöneticilik adminlik moderatörlük yaptığım için deneyim sahibiyim hep aynı soruların sorulup aynı cevapların verilmesine alışığım :) filmi çekmek isterim ama inanın okul başlıyor ve benim son rahat günlerim bizim okuldaki sistem türkiyede ilk bizde uygulanıyor ve çok farklı birşey yorucu anlıycağınız pek ilgilenemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…