• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

yani sen arkoyla dove u yaptığında kremini kıvamı iyi oldumu çünkü onlar yağsız değil sanıyorum

ben hepsini denedim dove ile arkonem daha cıvık kıvamlı oluyor ama sabah kalktığımda kremi tenim tamamen ammiş oluyor dermokili daha az emiyor yani dermokilde krem kalıntıları oluyor sabahları ben hepsini sırayla deneyin derim zaten intromda farklı farklı kullanmış kremleri fayda edeceği gibi eder hangisi olursa benim şu an 2.5 cm lik büyümem var ama başlayalı baya oldu

ben hepsini denedim dove ile arkonem daha cıvık kıvamlı oluyor ama sabah kalktığımda kremi tenim tamamen ammiş oluyor dermokili daha az emiyor yani dermokilde krem kalıntıları oluyor sabahları ben hepsini sırayla deneyin derim zaten intromda farklı farklı kullanmış kremleri fayda edeceği gibi eder hangisi olursa benim şu an 2.5 cm lik büyümem var ama başlayalı baya oldu
bende karışımı hazırladım dovela yaptım 2 gün beklettim bu akşam başlıyorum reçeteye inş. iyi sonuçlar alırız:hulya:

kızlar bu mersin yağını aldım kullanmaya başladım bide aklıma şu geldi madem adele güçlendiriyor kalçayada sürülürmü bu yağ işe yararmı masaj yaparak sürünce kaldırırmı acaba kalçayı? ben normalde bebe yağı kullanırım hafif masajla ama mersin yağının etkisi farklı olursa onu sürim diyorum kalçama kullanan var mı bu şekilde de? bide bu yağları kullanıyoruz ama kıllanmayı arttırır mı diye korkuyorum göğüs kenarlarında yada kullandığımız diğer yerlerde :((((

bende karışımı hazırladım dovela yaptım 2 gün beklettim bu akşam başlıyorum reçeteye inş. iyi sonuçlar alırız:hulya:
İnşallah sendede etkisini gösterir canım kolay gelsinopuyorumnanaktan
kızlar bu mersin yağını aldım kullanmaya başladım bide aklıma şu geldi madem adele güçlendiriyor kalçayada sürülürmü bu yağ işe yararmı masaj yaparak sürünce kaldırırmı acaba kalçayı? ben normalde bebe yağı kullanırım hafif masajla ama mersin yağının etkisi farklı olursa onu sürim diyorum kalçama kullanan var mı bu şekilde de? bide bu yağları kullanıyoruz ama kıllanmayı arttırır mı diye korkuyorum göğüs kenarlarında yada kullandığımız diğer yerlerde :((((

Canım popo biraz büyük olduğundan sporla dikleştirsen daha iyi olur bebe yağı kıl yapabilir ama mersin yagını kullandım ben kullanıyorumda memelerde kıl yapmadı popoda bilemem sewgileropuyorumnanaktan

merhaba pamuk ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum mersin yağını kıllanma olmadı ve kesinliklede etkisini gördüm dolgunlaştıa.s

kızlar dermolkil keremi bende heryerde aradım ama nafile bulamadım.bende internetten sipariş verdim. 5,60 tl ye var g.g da tabi 2-3 tl de kargo ücreti vardır. bulamayanlara duyurulursositososito

kızlar herkese selam;
bende bu karışımı 3 haftadır yapıyorum düzenli olarak bugüne kadar hiç ara vermedim.inanın gerçekten faydası var her akşam adaçayımı içiyrm posasıyla masaj yapıyrm ve 1 saat sonrada karışımı sürüyorum.
daha önce yazmıştım gelişmeleri size haber vermek istedim eğer inanmayanlar olursa diye inanın gerçekten faydası var.gözle görülür bi büyüme oldu bende düşünün 3 hafta içinde.dermokil kremi ben aktardan alıyorum daha doğrusu benim gittiğm aktarda var şansıma hiç aramadım ne kremi nede şerbetçi otunu.inanın daha önce denemediğm ne krem kaldı ne g.b. haplar hepsini denedim ama geçici bi dongunluk oldu sadece ama en etkili bence bu karışım kesinlikle.otlanmaya devam kızlarrr.gelişmelerden sizleri haberdar edicem arkadaşlar...

tatlılarım hazır okul başlamamışken sorunuz varsa laıyım yoksa çok sık giremeyeceğim o yüzden son zamanlarda sürekli soru bekliyorum sizden aklınızda hiçbirşey kalmasın isterim ilerde giremezsem içim rahat olsun

yaa canım bugun gırdım bu bolume ve saskınlıkla okuyorum super bıseee herkez memnun vs vs vs.bende uygulamak ıstıyorum ama tam oalrak ınce ayrıntılı ozelıme yazarsan cok memnun olurum :)ve bu bılgıyı ehrkeze solıcem.

kızlar herkese selam;
bende bu karışımı 3 haftadır yapıyorum düzenli olarak bugüne kadar hiç ara vermedim.inanın gerçekten faydası var her akşam adaçayımı içiyrm posasıyla masaj yapıyrm ve 1 saat sonrada karışımı sürüyorum.
daha önce yazmıştım gelişmeleri size haber vermek istedim eğer inanmayanlar olursa diye inanın gerçekten faydası var.gözle görülür bi büyüme oldu bende düşünün 3 hafta içinde.dermokil kremi ben aktardan alıyorum daha doğrusu benim gittiğm aktarda var şansıma hiç aramadım ne kremi nede şerbetçi otunu.inanın daha önce denemediğm ne krem kaldı ne g.b. haplar hepsini denedim ama geçici bi dongunluk oldu sadece ama en etkili bence bu karışım kesinlikle.otlanmaya devam kızlarrr.gelişmelerden sizleri haberdar edicem arkadaşlar...

senin adına çok sevindim canım yaopuyorumnanaktan bende siparişimi bekliyorum yarın geliyor kremim bakalım bende başlıyacağımkaydirigubbakcemile4 bu arada paylaştığın için sağol umut oldu bizedehihoyyyt inş. bizdede işee yarar kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi:

benim 1 ay oldu karışıma başlayalı arada aksattığım oldu bikaç gün ama 1 ayda 1,1.5 cm gibi bişey büyüdü sanırsam çokda emin olamıyorum sonuçta mezurayla ölçüyorum azcık kaydırsam ölçü değişebiliyor ama sanırsam büyüdü en azındandolgunlaştı ama sabredemiyorum hemen gözle görülür bi gelişme olsun istiyorum zaten bütün bunları yapmak zahmetli bide 1 ayda 1 cm üzüyor beni umutlarım kırılıyor yine keşke benimde intrommm gibi 1 ayda bikaç cm büyüebilse offf sıkıntı çöktü yine ama yinede devam henüz pes etmedim :((

çok zahmetli bir şeymiş. şu saatte çay iç, şu saatte masaj yap, kremi kendin hazırla falan. okuyunca bile yıldım yani.:sinifsinif:

senin adına çok sevindim canım yaopuyorumnanaktan bende siparişimi bekliyorum yarın geliyor kremim bakalım bende başlıyacağımkaydirigubbakcemile4 bu arada paylaştığın için sağol umut oldu bizedehihoyyyt inş. bizdede işee yarar kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi:

saol canım :)) başladıktan sonra sakın ama sakın nolur ara vermeden yap bak o zmn kesin faydasını görüceksin.opuyorumnanaktan

benim 1 ay oldu karışıma başlayalı arada aksattığım oldu bikaç gün ama 1 ayda 1,1.5 cm gibi bişey büyüdü sanırsam çokda emin olamıyorum sonuçta mezurayla ölçüyorum azcık kaydırsam ölçü değişebiliyor ama sanırsam büyüdü en azındandolgunlaştı ama sabredemiyorum hemen gözle görülür bi gelişme olsun istiyorum zaten bütün bunları yapmak zahmetli bide 1 ayda 1 cm üzüyor beni umutlarım kırılıyor yine keşke benimde intrommm gibi 1 ayda bikaç cm büyüebilse offf sıkıntı çöktü yine ama yinede devam henüz pes etmedim :((

canım benim umutsuzluğa kapılma bak ara verdim diyosun ama introm en başından beri birgün bile ara vermeyin yoksa hemen başa dönüyo dedi ben 3 haftadır hiç ama hiç ara vermeden yaptım ve inan gözle görülür bi büyüme oldu ve benim göğüslerim dümdüz ya o kadar küçükki avuç içi kadar ama gerçekten bu karışımın faydası oldu.bu iş biraz sabır gerektiriyo sabırlı ol ve ara verme tatlım.kaydirigubbakcemile5

merhabalar ben yeniyim. tüm mesajları okumaya çalıştım ama şimdi hepsi birbirine karıştı. şerbetçi otu kaynatılcak dermokil el kremi ile karıştırılacak 2 gün beklicek ve akşamları masajla tüm vücuda sürülece. bu arada her akşam 2 fincan ada çayı içilecek. mersin yağı ile masaj yapılacak. bunları yeniden düzenlememde lütfen yardımcı olun!!

saol canım :)) başladıktan sonra sakın ama sakın nolur ara vermeden yap bak o zmn kesin faydasını görüceksin.opuyorumnanaktan
senin adına sewindim canım bende yapıyorum dediğin gibi gözle görülür dolgunluk war ben ilk zamanlar akssatmıyosun ama bu aralar aksattım şimdi yeniden hızlandırıcam yatmadan sürüp yatıyorum ben dewam yılmak yok sewgileropuyorumnanaktan
merhabalar ben yeniyim. tüm mesajları okumaya çalıştım ama şimdi hepsi birbirine karıştı. şerbetçi otu kaynatılcak dermokil el kremi ile karıştırılacak 2 gün beklicek ve akşamları masajla [ tüm vücuda sürülece./COLOR] bu arada her akşam 2 fincan ada çayı içilecek. mersin yağı ile masaj yapılacak. bunları yeniden düzenlememde lütfen yardımcı olun!!

Canım sadece göğüslere sürüceksin tüm vucud demişsinde ....otu kaynatıp kreme karıştır 1weya2 gün beklet sonra memeişlerini sür masaj yapmadan sürüceksin kremi sabah mersin yağıyla masaj yap akşamlarıda krem, sür göğüslerine günde bir fincanda ada çayı olduda bitti maşallahalkisalkisalkis

ya canım senın karısımın resmını gordumdee masallahh aynı ıspanaklı yogurt gıbı duruyo:) benımkı bole olmadıı yaaaa cıvık bısıııı alakasızzzz suluu yanlıs yaptım sanırım yaaa sen ne kremı kullanıorsun kı ben arko klasık tupte olan kremı aldım boce ettımmm yetmedımı acaba karsımıma az geldı gıbı offf yardıım edebılırımısınnnnnn:a015:

ya canım senın karısımın resmını gordumdee masallahh aynı ıspanaklı yogurt gıbı duruyo:) benımkı bole olmadıı yaaaa cıvık bısıııı alakasızzzz suluu yanlıs yaptım sanırım yaaa sen ne kremı kullanıorsun kı ben arko klasık tupte olan kremı aldım boce ettımmm yetmedımı acaba karsımıma az geldı gıbı offf yardıım edebılırımısınnnnnn:a015:

Canım ne kadar koydun ot su krem :uhm:galiba kremmi az ölçtünmü yaparken azıcık cıwık oluyo bekleyince toparlıyoda çok cıwıksa yanlıştır

Back