Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar yardım edin bana paronayak laşmış durumdayım yolda yürüdüğüm kızların göğüslerine bakar hale geldim.. kendimi tanımamaya başladım sürekli ağlıyorm artk. büyümüyorr işte :'( bi fikir verin bana kafam çok karışmış durumda.. kendimi kız gibi hissetmiyorum yardım edin bi fikir verin bana ümidim herşeyim tükenmiş durumda :çok üzgünüm:

Arkadaşlar şunu merak ediyorum, belki soran oldu ama 354 sayfa tek tek okuyamadım tekrar yanıtlarsanız sevinirim ne kadar uygulamak gerekiyor yani hangi noktada tamamdır diyeceksiniz, istediğiniz büyüklüğe gelincemi yoksa şu kadar ay yapmak gerek diye birşey varmı ve büyüme sabit kalacakmı. Uygulamayı bırakan ve sonucun değişmediği büyümenin sabit kaldığını gören arkadaş varmı ?

teşekkürler nurumm. akşam hazırladım karışımı. bu akşam uygulayacağım..zemuszemus

selamlar kizlar nasil gidiyo yani bayadir giremiyorum ama bazi arkadaslar araliksiz ve uzun zamandir yapiyo bu yöntemi nasil gidiyo gaza gelelim bizdeben ocakta hemen baslarim izin dönüsü valla iki haftadan az kaldi sabirsizlaniyorum hemen deniycem bende

ne kadar sürede etki ediyor canım bu karısım ? benim gögüslerim de 80 beden ama tam doldurmuyor.. 85 falan cıkar mı?
ayrıca bu karısımın yanında küçte içsem mi?
bide adacayını normal olark aktardan mı alalaım yoksa poşet çayda fayda verir mi?

Son düzenleme:

canım etkisi kişiye göre değişiyor her bünye farklıdır bazı arkadaşlarda 3 günde etki gösterdi bazı arkadalarda 1 hafta sonra.adaçayını poşet alma canım aktardan al kendin demle.bence sende başla canım küç'e bende başlıycam en kısa zamanda belki daha çok etkili olabilir o zmn.nuruum da küç yiyo ve gerçekten faydası varmış sana daha detaylı bilgi verebilir.

Canım ne kadar koydun ot su krem :uhm:galiba kremmi az ölçtünmü yaparken azıcık cıwık oluyo bekleyince toparlıyoda çok cıwıksa yanlıştır

ya sanırım krem az ggeldıı bıde yaglı kremdı sanırım ondan ole cıvık olduu bugun surdummm yapraklar bıle sutunde durmadıı amaa sonraa yanma kasıntı olduu:) yaa sız ne kremı kullanıosunuzz dermokıl kremını nerden bulabılırım arkadaslarrr bakalım bugun basladım ılerlemelerıı yazarım umarım bende ıı bı sonuc alırım:)normalde ben 85 :)
takırum ama desteklı....normalde 80 takıorum desteksızz ıcı dolmuoo... umarımm tas gıbı olur dolgunn sölleee tasssınnn sudyenımden ınsallhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2

küçç ne oluooo bılgı verırmısınız arkadaslarr? ne ıse yarıoo

küçç ne oluooo bılgı verırmısınız arkadaslarr? ne ıse yarıoo

Merhaba küç kara üzüm çekirdeği oluyo üzüm çekirdeğinin çekilmiş toz hali sabah akşam bir tatlı kaş suyla beraber yutuyosunuz düzenli olarak çok işe yarıyor ben küç we masajla 4cm büyüttüm memeişlerimi herkeze tawsiye ediyorum hem cildi güzelleştiriyo adetim düzensizdi düzenledi kan yapıyo çok işe yarıyo çoook sende kullan canım

Kara üzüm çekirdeğiyle göğüsleri büyütmek diye topk war oraya bakarsan detayları alırsın canım
sewgileropuyorumnanaktan

canım adeti düzenlıyor demişsin.. kan yapıyorda malum.. adette fazla bir kan artısı olmasın sakın..mirmirmirmir

hadıyaaaa guzelmısss yaaa cok tsk ederım barı bugun bunuda alm tam olsun :) ne zormuss yaaa bayan olmakk ıcmedıgımız yemedıgımız sey kalmadı ya ahh ahh bıan once ıstedıgmız sonuca ulassak barıyaa .bende duun basladım küree bakalım gelısmelerı paylasıırm bendeopuyorumnanaktan

ben bu kremi uyguladım göğüslerimde kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı 1-2 gündür sürmedim sönüyo alerji yaptı kremim yağsız değildi ondan oldu sanırım

canım adeti düzenlıyor demişsin.. kan yapıyorda malum.. adette fazla bir kan artısı olmasın sakın..mirmirmirmir
Yok canım adette çok kanama olmuyo normal yani çok gecikiyodum artık çok normal süper yaniopuyorumnanaktan

Al canım al bunuda ye yararlı sonuçta zararıda yok çok da basit yani suyla yutuyosun inş işe yarıyacak eminim sewgileropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2
nuruuumm canım bebişim napıyosunn sırnaşık şey
ben geldim . anam parasız kaldım kız param yok die krem alamadım. bayadır kullanamıyorum ay çok üzülüyorum :sinifsinif:
yapcam gene en kısa zmanda karışımı..
senin değiştirdğin taktik oldu mu kız? yağla masaj falan? :uhm:
öperimmmm yawruuuuuuu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mrb hekeze yeniyim burLarda xD sorum oLucak . bu karşımı kremLe birLktemi içiyoruz acaba . içmesekte sadece masaj yapsak oLmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…