- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.461
süpersin abla
teşekkür ederim canım. Sizde inanarak devam edin. Eminim sizde sonuç göreceksiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin abla
teşekkür ederim canım. Sizde inanarak devam edin. Eminim sizde sonuç göreceksiniz.
canım özele girmezse bazı sorular sormak istiyorum cevaplarsan ben ve umut arayan diğer arkadaşlar için çok iyi bir şey yapmış olacaksın şimdiden teşekkürler 1_ kaç yaşındasın? bu soruyu ben ve benim gibi yaşı ilerlemiş arkadaşlar için soruyorum
2_kullandığın adaçayının resmini gönderebilirmisin çok çeşitli adaçayı var ben bu konuda tereddütlüyüm
3_kullandığın losyon nedir ismi özelliği
bu arada tebrik ederim inşallah istediğin sonuca ulaşmışsındırturkbayragi
Nerdesin tatlı şey yalnız bıraktın beni napim bende ya iş güç işte krem karışımı yaptım krem gibi sürüyorum az ama bakalım ne olucak senden nabeyyyopuyorumnanaktan
4-5 ay oldu bnm canım yerimseniben
ben yaklaşık 1 hafta düzenli masaj yaptım 5-10 dakika kadar ve adaçayı içtim.bu sürede büyüdü
4-5 gün bıraktım küçülür diye bekledim ama değişmedi.şimdi ise maksimum 2-3 dakka masaj yapıyorum
zaten bir arkadaşım gögüslerin sadece ve sadece 1 beden büyütülebiliceğini,fazla büyüse bile küçüleceğini söyledi.lmaz:
yaşım 22 arkadaşlar,avonun vücut losyonunu kullandım ben
losyonda daha iyi oldu bence.kremler çok vıcık vıcık kalıyordu.bir de tüylenme yapmasından korktum.zaten sürekli vücut losyonu kullanıyordum sadece biraz miktarını artırdım o kadaropuyorumnanaktan
mutlaka eklerim kızlar.yanlız bayramı da göz önünde bulundurmalıyım
merhabaa ben yeni katıldım aranız=)
karışımada bugün abşalayacağım umarım işe yarar 2 sorum olacak kızlar..
1.ne kadar sürede etki göstermeye başlıyor?
2.yağlarla masaj yapmak gerekiyor mu? gerekiyorsa hangi yağlar =) teşekkürler şimdidenn
Merhaba kızlar.Bende foruma daha yeni üye oldum ama konuları takip ediyordum sürekli,bu reçete bana inandırıcı geldi denemek istiyorum en başta verilen tarife göre uyguladı deneyen arkadaşlar galiba eklenen bişe var mıydı bunu merak ediyorum teşekkürler..