• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım özele girmezse bazı sorular sormak istiyorum cevaplarsan ben ve umut arayan diğer arkadaşlar için çok iyi bir şey yapmış olacaksın şimdiden teşekkürler 1_ kaç yaşındasın? bu soruyu ben ve benim gibi yaşı ilerlemiş arkadaşlar için soruyorum
2_kullandığın adaçayının resmini gönderebilirmisin çok çeşitli adaçayı var ben bu konuda tereddütlüyüm
3_kullandığın losyon nedir ismi özelliği
bu arada tebrik ederim inşallah istediğin sonuca ulaşmışsındırturkbayragi

yaşım 22 arkadaşlar,avonun vücut losyonunu kullandım ben

Nerdesin tatlı şey yalnız bıraktın beni napim bende ya iş güç işte krem karışımı yaptım krem gibi sürüyorum az ama bakalım ne olucak senden nabeyyyopuyorumnanaktan

canımcım ben de iş güç uğraşyodum napim işte. karışımı da aksattım baya :kedi:
başlicam yine düzenli yapmaya. olcak olcak da bi olsa artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
krem olarak neutrogena almıştım karışım yapışmıyo memişlere koptum yaa laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:
almam bi daha bundan kaydirigubbakcemile3

ben yaklaşık 1 hafta düzenli masaj yaptım 5-10 dakika kadar ve adaçayı içtim.bu sürede büyüdü

4-5 gün bıraktım küçülür diye bekledim ama değişmedi.şimdi ise maksimum 2-3 dakka masaj yapıyorum

zaten bir arkadaşım gögüslerin sadece ve sadece 1 beden büyütülebiliceğini,fazla büyüse bile küçüleceğini söyledi.:olmaz:

hmm olur kız öyle demee :çok üzgünüm:
olur olur şaka yapmış o arkadaşınn kaydirigubbakcemile2
sana da tebrikler canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ümitlerim geri geldi sizler sayesinde tekrar
:lepi: :lepi:

losyonda daha iyi oldu bence.kremler çok vıcık vıcık kalıyordu.bir de tüylenme yapmasından korktum.zaten sürekli vücut losyonu kullanıyordum sadece biraz miktarını artırdım o kadaropuyorumnanaktan

losyonda daha iyi oldu bence.kremler çok vıcık vıcık kalıyordu.bir de tüylenme yapmasından korktum.zaten sürekli vücut losyonu kullanıyordum sadece biraz miktarını artırdım o kadaropuyorumnanaktan

anladığım kadarıyla losyona şerbetçiotunu karıştırmıyorsun öyle değilmi sadece masaj yapıyorsun canım birde adaçayı fotosunu en yakın zamanda iletirsen çok memnun olcam takipteyim haa:CüvCüv:

merhabaa ben yeni katıldım aranız=)
karışımada bugün abşalayacağım umarım işe yarar 2 sorum olacak kızlar..
1.ne kadar sürede etki göstermeye başlıyor?
2.yağlarla masaj yapmak gerekiyor mu? gerekiyorsa hangi yağlar =) teşekkürler şimdidenn

merhabaa ben yeni katıldım aranız=)
karışımada bugün abşalayacağım umarım işe yarar 2 sorum olacak kızlar..
1.ne kadar sürede etki göstermeye başlıyor?
2.yağlarla masaj yapmak gerekiyor mu? gerekiyorsa hangi yağlar =) teşekkürler şimdidenn

hoşgeldin canım:)
etki süresi herkeste farklı oluyor kimine 2 güne etkisini gösterirken kimide 1 haftanın sonunda etki görüyor ama yaşa da bağlı biraz... ben bunu çok az denedim ama devamını getiremediğim için bi etki göremedim şimdi tekrar başlıyacağım inş.
ben neredeyse 1 aydır mersin yağı ile masaj yapıyorum günde 2 kere 10ar dk. ama acayip faydasını gördüm:)) cm olarak ölçmedim ama gözle görülür bir fark var yani sanada şiddetle tavsiye ederim canım kolayyy gesinnnopuyorumnanaktan

aynı anda hem masaj hem gıda takviyesi lazım. sürekli yapamıorum ben de sorunum o. ama yaptığım zaman fark ediyor. eskiye oranla 2-3 cm kalıcı büyüme var ama ben nerdeyse bir yıldır bişeyler yapıorum aklıma geldikçe. ben bu topikte bunu kısa zamanda yakalayanlara hayranım vala süper bişey son umut olarak bıraktım bu topiği kendime tüm konsantremi toplayınca yapmaya başlıcam inş :D

Kurban bayram'ımız mubarek olsun kızlar

Bu losyon dediğiniz ne kızlar:uhm:

Mersin yağı bede kullandım we yeni almştım yatmadan süreyim bari sewgilera.s.

Merhaba kızlar.Bende foruma daha yeni üye oldum ama konuları takip ediyordum sürekli,bu reçete bana inandırıcı geldi denemek istiyorum en başta verilen tarife göre uyguladı deneyen arkadaşlar galiba eklenen bişe var mıydı bunu merak ediyorum teşekkürler..

Merhaba kızlar.Bende foruma daha yeni üye oldum ama konuları takip ediyordum sürekli,bu reçete bana inandırıcı geldi denemek istiyorum en başta verilen tarife göre uyguladı deneyen arkadaşlar galiba eklenen bişe var mıydı bunu merak ediyorum teşekkürler..

hoşgeldin..
reçeteye bir şey eklemeden bende deniyorum..

Back